Protein shake na snídani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Protein shake na snídani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Protein shake na snídani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

esko, a za jak dlouho teda bude planovane umrti kdyz na tu snidani budu mit ten protein. shake ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty co mají blbý fóry a otázky tak do týdne.
Francoa

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Francoa napsal:
Gohan napsal:
Takže znova: Já se neptám CO jíst na snídani, ale ptám se, PROČ není samotný proteinový shake vhodná náhrada snídaně.

Podle mě si ten protein můžeš dát ale musíš ho upravit podle tohoto receptu od Vincenta Girondy.
Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 polévková lžíce Mléčného & vaječného Proteinu
1 oz. Aminokyseliny
Dodatky, které budou použity s tímto nápojem:
3-4 tablety trávicích enzymů
1 tablet ribózy
1 tableta železa
3 Capsle Klíčkového oleje
takhle to dělam už rok a ješte se mi nic nestalo.

No jasně, už vidím kolik lidí se bude z rána jebat s tabletkama místo aby se najedli pořádně
Jinak speciálně pro tebe, ještě jednou, neptal jsem se JAK a s ČÍM to udělat, abych mohl na snídani mít protein, ale otázka byla zcela jasně daná jako PROČ není SAMOTNÝ proteinový shake vhodný jako náhrada snídane. Nechtěl jsem to vědět z toho důvodu že bych chtěl snídat protein, ale proto, abych tuto informaci kdyžtak měl, když ji někdy budu potřebovat. Rozumíme si?

Jenže ty to takhle musíš namíchat aby to bylo vyvážené a dalo se to dát místo snídaně a když nemáš moc času na snídani tak se ti tenhle recept hodí.
mlevora

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je dobra snidane 100g vlocek, 300ml mleka a 30g proteinu? Tak za 2-3h davam svacinku...
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Francoa napsal:
Gohan napsal:
Francoa napsal:
Gohan napsal:
Takže znova: Já se neptám CO jíst na snídani, ale ptám se, PROČ není samotný proteinový shake vhodná náhrada snídaně.

Podle mě si ten protein můžeš dát ale musíš ho upravit podle tohoto receptu od Vincenta Girondy.
Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 oz. Aminokyseliny
1 tablet ribózy
1 tableta železa

No jasně, už vidím kolik lidí se bude z rána jebat s tabletkama místo aby se najedli pořádně
Jinak speciálně pro tebe, ještě jednou, neptal jsem se JAK a s ČÍM to udělat, abych mohl na snídani mít protein, ale otázka byla zcela jasně daná jako PROČ není SAMOTNÝ proteinový shake vhodný jako náhrada snídane. Nechtěl jsem to vědět z toho důvodu že bych chtěl snídat protein, ale proto, abych tuto informaci kdyžtak měl, když ji někdy budu potřebovat. Rozumíme si?

Jenže ty to takhle musíš namíchat aby to bylo vyvážené a dalo se to dát místo snídaně a když nemáš moc času na snídani tak se ti tenhle recept hodí.

Jenže já jsem se, ku*va, neptal jak to udělat, aby to šlo, já jsem se neptal co snídat v případě, že nemám čas. Já jsem se jasně ptal proč samotný shake nejde. Jsi idiot nebo prostě nerozumíš psanému textu?
cohy

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív Ok pkud je tvá otázka proč nesnídat shake, co takhle proteinák smíchat s vločkama ...
Gohan

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohy napsal:
Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív Ok pkud je tvá otázka proč nesnídat shake, co takhle proteinák smíchat s vločkama ...

Další down syndrome kid.Já už nemůžu. Ptal jsem se, proč se nedá snídat protenová shake samotný. Ptal jsem se proto, že mě o zajímá. Ne proto, že bych neměl čas snídat normálně. Je to tak těžké něco si přečíst a rozumět tomu?
Francoa

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Francoa napsal:
Gohan napsal:
Francoa napsal:
Gohan napsal:

Snídaně -
12 oz. půl a půl
2 vejce
1 oz. Aminokyseliny
1 tablet ribózy
1 tableta železa

Jenže já jsem se, ku*va, neptal jak to udělat, aby to šlo, já jsem se neptal co snídat v případě, že nemám čas. Já jsem se jasně ptal proč samotný shake nejde. Jsi idiot nebo prostě nerozumíš psanému textu?

Protože ten protein se ti samotnej nerozloží a akorát se přemění na cukr.
Francoa

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="cohy"]Sorry, ale pokud nemáš čas na snídani je tak težké vstávat o trochu dřív

Když vstáváš ve 4h ráno tak ten šejk je nejlepší volba a pak se už najim v práci.
Zapy

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Francoa napsal:

tak to vypada, ze po takovyhle sra*ce to uz Gohan s tebou vzdal
Francoa

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapy napsal:
Francoa napsal:

tak to vypada, ze po takovyhle sra*ce to uz Gohan s tebou vzdal

Bez tuku se ti protein nerozloží.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědav, kdo si to dá do podpisu.

Jo a mrkni se občas i na jiné zdroje, než je Gironda. Vidíš tu výživu moc úzkoprse.
Francoa

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jsem zvědav, kdo si to dá do podpisu.

Jo a mrkni se občas i na jiné zdroje, než je Gironda. Vidíš tu výživu moc úzkoprse.

Vypráví Ron Kosloff.
Osobně jsem Blaira navštívil v jeho domě na Rosewood St. v Los Angeles. Nechtěl jsem jej zpovídat jen tak a tak jsem koupil bednu značně předražených doplňků. Od Vince Girondy jsem se později dozvěděl, že nemůžete strávit protein bez tuku. V Blairově proteinu tedy nebylo žádné kouzlo, pouze propagace ve stylu pouličního prodavače. Blair tvrdil, že jeho protein se vyrovná mateřskému mléku, ale nebylo tomu tak. Mléko má více tuku a sacharidů než bílkovin, protože u dítěte se musí nejprve rozvinout mozek a orgány, svaly jsou až poslední. Trikem však bylo smíchání tohoto proteinu s plnotučným mlékem nebo se smetanou. Vždy jsem tvrdil, že když izolujete protein od tuku, přemění se na cukr a uloží v játrech. Nezáleží na tom, kolik proteinu sníte, ale kolik jej strávíte
Francoa

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že už o tom hovořil i Rheo H. Blair první výrobce proteinu to je zajímavé.
Zapy

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo dobra studie, hezky si to podlozil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Protein shake na snídani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: