Cau lidi jak je? Pridavam prvni topic , a mam par otazek , doufam ze budete hodni a pomuze te mi bez zbytecnych urazek atp

je mi 17 let merim 182cm vazim 68kg , moje postava je vcelku hubena , ale ne vyzabla , spis takova slachovita , posledni rok jsem se docela zpevnil ,ale ze bych mel nejaky svaly to ne. Hraju fotbal na docela vysoke urovni v italii , a mam trenink 5x tydne a pres víkend mam zapas. Takze neustale beham. Potreboval bych trochu nabrat do ruk a hlavne bych potreboval poradny "pekac buchet". Prvni problem je ze bydlim trochu mimo mesto a chodit do posilovny mi dela problem jelikoz ve skole jsem bud to do 2 a pak mi jede hned autobus a nebo jsem tam do 4 a musim hned na trenink , takze posilovnu jsem vyskrkl hned. Takze delam domaci cviceni nasel jsem si spoustu videii na yt,a ruznych internetovych strankach. Premyslim o koupe mensi domaci posilovny ( bench a k tomu jednorucky ) a chtel jsem se zeptat do ty doby nez se moje leniva prdel raci to koupit , jaky nejlepsi cviky by jste mi doporucili , kliky to je samozrejmost ty delam furt kazdy den , potreboval bych neco poradnyho na brisni svalstvo neco co opravud pomaha nasel jsem miliony cviku ale nevim ktery delat protoze je jich tolik ze nevim co bude a co nebude fungovat , hlavne bych potreboval neco na spodni cast brisnich svalu protoze tam mam mensi "spek" , potom bych po vas potreboval i pomoct se seskladanim jidelnicku protoze se v tom nevyznam , posledne jsem cetl nejaky jidelnicek ale bylo to blbe poskladane a to tak ze jsem celych 28 dní musel jist jedno a to same kazdy den , a az po 14 dnech se menili nejaky jidla , takze prosim ty lepsi o pomoc budu vam velmi vdecny , po pripade kdybyste se chteli na neco zeptat nebo tak co jsem neuvedl rad odpovim .. btw chtel jsem se zeptat jestli je s moji postavou dobry pouzivat
protein v prasku po treninku diky lidi