Zaslal: st říjen 03, 2012 8:19 pm Předmět: Superman pushup
Ahoj dnes jsme zkouseli na treninku tenhle cvik a sec vypada jednoduse nasli se i takovi co pravidelne trenuji a neudelali to. Proto by me zajimalo jak sou na tom lide z fora (verim ze vsichni kdo prispivaji do sekce crossfit to daji bez mrknuti oka). Kazdopadne z toho jde citit celkem dost bricho...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Ale jo, pár jich dám. I s komplet položením na zem.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Záleží na tom jak kdo trénuje, někdo může dát 150 na bench a nemusí udělat ani jeden, je to o těch konkrétních svalech. Nejtěžší je stejně podle mě planche push up :-)
Myslím že bych to asi neudělal, a nebo bych se musel snažit a trénovat občas břicho
Tenhle cvik (mimochodem sem rad, ze uz vim jak se jmenuje) jsme na treninku delali taky a myslim ze to dali vsichni, i kdyz nekteri dost ztuha. Mne treba nedelalo problem dat 10 opacek, ale ta svalovka v brise druhej den Ale je pravda, ze na zemi sme meli tatami, kde neklouzaly ruce a hlavne prsty na nohou, takze to si myslim, ze pomahalo...
ja som to teraz skusil len tak som si dal dve a dost som citil krize ako keby ma to vnich ohybalo a tlacilo neviem ci je to ok asi by skor malo pri tom pracovat brucho
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru