Co po fullbody?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co po fullbody?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co po fullbody?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal12345

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 6:42 pm    Předmět: Co po fullbody? Odpovědět s citátem

Hoj,
po nekolikamesicni pauze opet zacinam s nabiranim (vzdy predtim jsem to ale do jiste miry flakal). Momentalne mam asi 187cm na 75kg. Jidelnicek ok.

Cvicim uz pravidelne fullbody 3x tydne po dobu 2mesicu a citim, ze by to chtelo zmenu. Bohuzel v tomto jeste nejsem tak zbehly a premyslim, jestli zkusit korteho (ackoliv to je podobny styl treningu) nebo jit radsi do nejakeho splitu a trosku tak sokovat telo prerusenim stereotypu?

Bohuzel si zatim sam poradny trenink vytvorit nezvladam, a proto bych u splitu zvolil variantu na jistotu - tedy freimenuv tezko lehky split, u ktereho si myslim, ze by byl poskladan spravne a mohl tedy fungovat.

Ma cenu se vubec poustet do takto nove poskladaneho treninku bez trenera, ktery by do detailu naucil techniku? Tomuto bych se pokud mozno chtel vyvarovat pilnym nastudovanim videii.

Kdyz uz, tak tady dam teda i jidelnicek, kdyby tam nahodou byla chyba, ale myslim si, ze se mi relativne povedl (jsem ektomorf).

7 00: 150g vlocek, asi 400ml mleka a polevkova lzice cukru, multivitamin, vitamin C (tablety)
9 40: 3 kusy peciva (rohliky, housky, dalamany) s 2bilymi jogurty/sunkou/syrem eidamem 100g
13 45: skolni jidelna, asi 50-100g masa a 100g prilohy
16 30: 120g piskoty/3 kusy peciva se syrem/jogurtem/sunkou popr. s omeletou ze 3 vajec
(jestli mam trening tak jako napoj 50g glukopuru a 25g wpc 80)
19 30: 200g kureci prsa, 150g ryze
22 00: 250g tvaroh s 100ml mleka a polevkovou lzici cukru

samozrejmosti je dostatecny pitny rezim asi 3l/den

obcas do svaciny zaradim spagety ci kuskus apod. jinak mi to vychazi zhruba 7g sachru/kg 1.8g bilkovin/kg (tu byva nekdy dost problem prave kvuli skolni jidelne) a tuk teda nepocitam, maso si delam na olivovem oleji a omelety take + kapnu do ryze aby se nelepila ci do testovin

je normalni, ze i s takovym jidelnickem mam nekdy mirny hlad?
jeste k bilemu jogurtu... kupuji activii kelimek 120g, ktery obsahuje 5g bilkovin. Neni nejaky bily jogurt s vyhodnejsim obsahem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Illumi

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty 3 rohlíky k ranní svačině bych rozdělil do 2 svačin , protože máš oběd až skoro ve 2 odpoledne a nemáš žádnej přísun živin 4 hodiny. odpoledne bych vyhodill ty piškoty a dal tam celozrnak např s cottagem , nebo bílej jogurt s vločkama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: