Sacharidy v pudinku

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidy v pudinku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidy v pudinku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:24 am    Předmět: Sacharidy v pudinku Odpovědět s citátem

Asi mi spousta z vás dá za pravdu, že pudink je prostě mňamka:-) Dávám si ho hlavně před ranním tréninkem, při vaření jej sladím umělým sladidlem a přidávám si tam odměrku proteinu. Z půl litru mlíka mám dva pudinky.Mooc dobrý:-)
Co mi ale zajímá, jestli sacharidy z pudinku ( neslazeného cukrem) jsou také komplexní nebo jsou to jen klasické rychlé cukry a vyjde nastejno dát si třeba ovoce nebo buchtu????Díky za info:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, pytlík pudinku sotjí kolik, 4kč? Takže je jasné, že je 90% sáčku běžný kuchyňský cukr rozmělněný do dobře rozpustné formy, ochucený buď aromatem nebo v případě čokoládového opravdovým kakaem (myslím kolem 8%)

Nevím, v objemu proč ne, taky mám pudinky rád :)

EDIT: Aha, beru zpět
http://www.chemievjidle.cz/puding/alnatura-schoko-pudding-dm-drogerie-markt

Asi bude mít dost vysoký GI, ale čekal jsem víc cukru, dohledal jsem v jiném produktu, že má kolem 7g, což opravdu moc není..
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno jo, ale na většině složení pudinků uvádí sacharydy= škrob ( kukuřičnej nebo jinej..to jsou ale komplexní sachry nebo ne..???
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda tyjo, teď jsem z toho jelen... Škrob je polysacharid tvořený molekulami glukozy. % Zastoupení v rostlinách :
Hrách 40
Ječmen 75
Brambory 82
Kukuřice 71
Maniok 77
Rýže 89
Žito 72
Čirok 74
Batáty 72
Pšenice 74

Rýže má nejvíc? Nemělo by to být vše naopak? Nebo vše špatně chápu?
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, takže je to dbrej cukr, resp. vyjde to podobně jak rýžový chlebíky...ale nepráší se ti od pusy:-)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha proč někdo řeší takovýhle kraviny? Tímhle tempem se tu lidi za chvíli budou ptát, jak je kalorická zubní pasta, a jestli ochucování glutamátem nezvyšuje katabolismus o 7,83%. Panebože.
Marki

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak můj názor je, že je docela rozdíl, zvlášť ve fitness, jestli se člověk láduje ovocem a sladkostma ( prázdný cukr) nebo raciem a komplexníma sacharidama z rýže atd...proto mi to zajímá...sama sem teď nahradila cukry z ovoce sacharidama z racia a hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, pět gramů sacharidů A místo B z pytlíku pudinku fakt bude mít efekt.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki: Však jasně, 4kg svalů za měsíc , navíc díky tomu, že místo ovoce dáváš rácia (což je mimochodem zpracovaná rýže, která má sama o sobě mnohem větší GI než těstoviny/brambory)
Bosorka

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
...hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Martule

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
tak můj názor je, že je docela rozdíl, zvlášť ve fitness, jestli se člověk láduje ovocem a sladkostma ( prázdný cukr) nebo raciem a komplexníma sacharidama z rýže atd...proto mi to zajímá...sama sem teď nahradila cukry z ovoce sacharidama z racia a hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře...

Tohle doufam nemyslis vazne pokud ano,tak mas asi supersteroidovy racia
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Proboha proč někdo řeší takovýhle kraviny? Tímhle tempem se tu lidi za chvíli budou ptát, jak je kalorická zubní pasta, a jestli ochucování glutamátem nezvyšuje katabolismus o 7,83%. Panebože.

Ty si s toho děláš srandu, ale on se tady opravdu jednou někdo zeptá jestli by si v dietě neměl čistit zuby jenom vodou. Proto předem upozorňuju: V případě warrior diety pasta jenom večer. V hunting fázi není tělo na takovu činnost připraveno.
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:

Celkem pěknej nesmysl, protože "prázdný kalorie" je právě pojem pro potraviny, který v sobě nemají vitamíny a minerály, což je třeba tyčinka snickers narozdíl od toho ovoce.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejem už asi mesiac žiadne sladkosti/čipsy a jak som si teraz prečítal, že snickers, tak uff, predýcham nejako:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidy v pudinku Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: