|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:24 am Předmět: Sacharidy v pudinku |
|
|
Asi mi spousta z vás dá za pravdu, že pudink je prostě mňamka:-) Dávám si ho hlavně před ranním tréninkem, při vaření jej sladím umělým sladidlem a přidávám si tam odměrku proteinu. Z půl litru mlíka mám dva pudinky.Mooc dobrý:-)
Co mi ale zajímá, jestli sacharidy z pudinku ( neslazeného cukrem) jsou také komplexní nebo jsou to jen klasické rychlé cukry a vyjde nastejno dát si třeba ovoce nebo buchtu????Díky za info:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
No, pytlík pudinku sotjí kolik, 4kč? Takže je jasné, že je 90% sáčku běžný kuchyňský cukr rozmělněný do dobře rozpustné formy, ochucený buď aromatem nebo v případě čokoládového opravdovým kakaem (myslím kolem 8%)
Nevím, v objemu proč ne, taky mám pudinky rád :)
EDIT: Aha, beru zpět
http://www.chemievjidle.cz/puding/alnatura-schoko-pudding-dm-drogerie-markt
Asi bude mít dost vysoký GI, ale čekal jsem víc cukru, dohledal jsem v jiném produktu, že má kolem 7g, což opravdu moc není..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
Mno jo, ale na většině složení pudinků uvádí sacharydy= škrob ( kukuřičnej nebo jinej..to jsou ale komplexní sachry nebo ne..???
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Teda tyjo, teď jsem z toho jelen... Škrob je polysacharid tvořený molekulami glukozy. % Zastoupení v rostlinách :
Hrách 40
Ječmen 75
Brambory 82
Kukuřice 71
Maniok 77
Rýže 89
Žito 72
Čirok 74
Batáty 72
Pšenice 74
Rýže má nejvíc? Nemělo by to být vše naopak? Nebo vše špatně chápu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Ok, takže je to dbrej cukr, resp. vyjde to podobně jak rýžový chlebíky...ale nepráší se ti od pusy:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
Proboha proč někdo řeší takovýhle kraviny? Tímhle tempem se tu lidi za chvíli budou ptát, jak je kalorická zubní pasta, a jestli ochucování glutamátem nezvyšuje katabolismus o 7,83%. Panebože.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
tak můj názor je, že je docela rozdíl, zvlášť ve fitness, jestli se člověk láduje ovocem a sladkostma ( prázdný cukr) nebo raciem a komplexníma sacharidama z rýže atd...proto mi to zajímá...sama sem teď nahradila cukry z ovoce sacharidama z racia a hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
Jasně, pět gramů sacharidů A místo B z pytlíku pudinku fakt bude mít efekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Marki: Však jasně, 4kg svalů za měsíc  , navíc díky tomu, že místo ovoce dáváš rácia (což je mimochodem zpracovaná rýže, která má sama o sobě mnohem větší GI než těstoviny/brambory) _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | tak můj názor je, že je docela rozdíl, zvlášť ve fitness, jestli se člověk láduje ovocem a sladkostma ( prázdný cukr) nebo raciem a komplexníma sacharidama z rýže atd...proto mi to zajímá...sama sem teď nahradila cukry z ovoce sacharidama z racia a hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře... |
Tohle doufam nemyslis vazne pokud ano,tak mas asi supersteroidovy racia
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | tak můj názor je, že je docela rozdíl, zvlášť ve fitness, jestli se člověk láduje ovocem a sladkostma ( prázdný cukr) nebo raciem a komplexníma sacharidama z rýže atd...proto mi to zajímá...sama sem teď nahradila cukry z ovoce sacharidama z racia a hup, za měsíc 4 kg svalů nahoře... |
Celkem pěknej nesmysl, protože "prázdný kalorie" je právě pojem pro potraviny, který v sobě nemají vitamíny a minerály, což je třeba tyčinka snickers narozdíl od toho ovoce. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
nejem už asi mesiac žiadne sladkosti/čipsy a jak som si teraz prečítal, že snickers, tak uff, predýcham nejako:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|