Sacharidy v pudinku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidy v pudinku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidy v pudinku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

Ty si s toho děláš srandu, ale on se tady opravdu jednou někdo zeptá jestli by si v dietě neměl čistit zuby jenom vodou. Proto předem upozorňuju: V případě warrior diety pasta jenom večer. V hunting fázi není tělo na takovu činnost připraveno.

mě bavíš
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
nejem už asi mesiac žiadne sladkosti/čipsy a jak som si teraz prečítal, že snickers, tak uff, predýcham nejako:)

Nějak nechápu, cos tím chtěl říct, asi jsem pomalejší. :))
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi dostal chuť na snickers.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejhorsi je, ze koupis jednu snickers a kdyz ji dozeres, tak mas chut jich sezrat dalsich 10
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

presne
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Celkem pěknej nesmysl, protože "prázdný kalorie" je právě pojem pro potraviny, který v sobě nemají vitamíny a minerály, což je třeba tyčinka snickers narozdíl od toho ovoce.

Ono záleží na úhlu pohledu.
za prve, nebudes zrat ABSOLUTNE nic co ma prazdne kalorie jak ovocie, zelenina a proste picoviny .. a zameras sa na jednoduche cukry.. (a sadlo...)

madball

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Johny HaRd napsal:

presne

Tak to jo. :))

Já po těch přeslazených protejnech sladký skoro nemůžu ani vidět a zase si dám radši to kyselý jabko.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Grimley

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si teď koupil od Scitecu 100% Whey Delite chocolate mocca a je to tak krémový a vynikající, že je podezřívám, že tam je víc sachrů než proteinů :D ale puding a racia, který mi do měsíce přinesou 4kg svalů bych taky bral :D ale marki je zřejmě fitnesska a těm to asi roste jinak :D:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidy v pudinku Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: