|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nejem už asi mesiac žiadne sladkosti/čipsy a jak som si teraz prečítal, že snickers, tak uff, predýcham nejako:) |
Nějak nechápu, cos tím chtěl říct, asi jsem pomalejší. :)) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
Asi dostal chuť na snickers. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Celkem pěknej nesmysl, protože "prázdný kalorie" je právě pojem pro potraviny, který v sobě nemají vitamíny a minerály, což je třeba tyčinka snickers narozdíl od toho ovoce. |
Ono záleží na úhlu pohledu.
za prve, nebudes zrat ABSOLUTNE nic co ma prazdne kalorie jak ovocie, zelenina a proste picoviny .. a zameras sa na jednoduche cukry.. (a sadlo...)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Já si teď koupil od Scitecu 100% Whey Delite chocolate mocca a je to tak krémový a vynikající, že je podezřívám, že tam je víc sachrů než proteinů :D ale puding a racia, který mi do měsíce přinesou 4kg svalů bych taky bral :D ale marki je zřejmě fitnesska a těm to asi roste jinak :D:D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|