|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:46 pm Předmět: iPhone 5 x Galaxy s III |
|
|
Zdravím,
nerad bych tu rozjel flame, i když už se mi to právě asi podařilo, ale končí mi opět dva roky smlouva a mám nárok na novej telefon. Úplně nejdřív (počítám li smartphony) jsem měl iPhone 3G, veliká spokojenost, itunes mi neva, ptz stejně mám ajpoda. Potom jsem měl Samsung galaxy s I, taky velká spokojenost, Android je fajn, v podstatě každej OS má svoje výhody.
Otázkou je, co byste mi doporučili vy ... iPhone se mi víc líbí vzhledově, ale cejtím, že s-trojka má možná lepší SW výbavu .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Uz sis sam odpovedel, mel jsi 3G i Galaxy S. Android se nijak moc nezmenil, S III bude rychla, ale jak se k ni budes chovat blbe, tak stejne bude pomala. A iPhone je iPhone, vuci 3G mas navic kameru a hezci displej  . Takze sam vis, ktery s tech dvou telefonu byl lepsi, ty zmena tam nejsou tak markantni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:55 pm Předmět: iPhone 5 |
|
|
Určitě ber iPhona, já osobně jsem měl 3GS než mi ho ukradli a teď půjdu do tý pětky. Otec měl Samsunga S2, teď má S3, tak můžu porovnat. Upřímně se mi android nelíbí ani mi nevyhovuje. Apple není o výkonu (i když jsem viděl benchmarky, kde má vyšší výkon i5 než S3, ale také jsem viděl testy, kde vede S3, asi to bude ve výsledku srovnatelné), ale o stylu a téměř dokonalém propojení softwaru a hardwaru. Jestli máš peníze, tak vem iPhone a nebudeš litovat. Navíc S3 už je hrozný pádlo, taky se mi nelíbí ten design..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ve volbe telefonu bych prosel overene a kvalitni stranky a fora tomu urcene, dale bych se poptal znamych co jiz tyhle modely maji a popripade si je vyzkousel. Taky uvazuji nad necim novym, ale kazdy z techle "sezonnich" telefonu ma jiste nedostatky. Krome ceny zvazuji i fakt, zda vyuziji vsechny parametry chytreho telefonu jako je napr. velikost pameti ci 4jadro.
Ted me zaujal i jeden telefon z ciny, ktery mozna tou kvalitou nebude pokulhavat za propagujicimi znackami u nas ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
No mě celkově "pádla" nevaděj, dokonce jsme chvíli uvažoval o Galaxy Note II :D ... ale ten S3 co se vzhledu týče se totálně nepovedl  .... a ta 5ka je luxusní :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Toz kamos ma ten Note a je to docela dobry stroj. Mel jsem v ruce HTC One X a asi bych si na to zvykl
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:10 pm Předmět: ... |
|
|
Já bych se u S3 bál, že jí zlomim v kapse. Občas se mi s 3GS stávalo, že jsem si ho dal do zadní kapsy kalhot, sednul jsem si na něj a úplně v pohodě :D. Byl to každopádně můj nejlepší telefon a ňákej zm*d mi ho ukradl v posilce, když jsem se sprchoval a na 5 min jsem nechal odemčenou šatnu, tak bacha na to chlapi. Policie samozřejmě nic nezjistila a kvůli té deb*lní vyhlášce ho nemůžou ani vystopovat...aspoň jsem ho bloknul přes IMEI.
Tak kup iPhone i tablet a uděláš nejlíp :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
No tolik prachů nemám zas :D ... je pravda, že já k těm telefonům se chovám jako ke spotřebnímu zboží, takže ho nosím bez pouzdra po kapsách, občas spadne... a samsung i iPhone přežili dva roky mýho chování  no asi půjdu do toho iPhonu..ještě mám měsíc na rozmyšlenou no ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Android s Jelly Beanom (Android 4.1) o pomalosti uz nemoze byt ani rec. iPhone 5 je technicky lepsi telefon lebo je o pol roka novsi, nie preto ze je to apple ako to bolo predtym. Takze ide o sympatie k operacnemu systemu, ja by som sa v iOS citil jak bez ruky a nohy.
Takze vyberaj skor OS nie telefon ak si mozes dovolit obe.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
By me zajimalo jak je to s vydrzi dnesnich telefonu... je to docela chabe ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | By me zajimalo jak je to s vydrzi dnesnich telefonu... je to docela chabe ne. |
podla toho jak ho drtis, takze 1-3 dni, ale nikdy som sa nebal zeby som neprezil den a to som stale na nete, chatujem, pozeram videa a tak
ale so smartfonom si vyvinies reflex davat to kazdy vecer na nabijacku takze si v pohode ( + napr s3 sa nabije za pol hodiny z 0 na 50%)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | Android s Jelly Beanom (Android 4.1) o pomalosti uz nemoze byt ani rec. iPhone 5 je technicky lepsi telefon lebo je o pol roka novsi, nie preto ze je to apple ako to bolo predtym. Takze ide o sympatie k operacnemu systemu, ja by som sa v iOS citil jak bez ruky a nohy.
Takze vyberaj skor OS nie telefon ak si mozes dovolit obe. |
Docela by ses divil, ale aspon muj Nexus S (4.1), se zasekal neskutecne, ale stacilo udelat factory restart a nechovat se uz k nemu jako prase a jede v poradku.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:03 am Předmět: |
|
|
Měl jsem SII a teď mám SIII. Nic jiného bych nechtěl ( mám teda přehranej soft atp.) Já jsem spokojenej, rychlost, kvalita, podporovanost.
Ano je větší, ale to mě nevadí. Otázka je, co od toho chceš. Já jedu emaily, mp3, videa a web. Takže pro mě osobně super. Možnost stahování, instalování a hrabání se v softu mě baví. Otázka je, pokud to využiješ. Proti I5 nic nemám a jablko mě nevadí, maj to vyladěné a šlape to. Mě osobně neskutečně sere Itunes (mám to malé na mp3 ipoda?), ale používá ho přítule. Kvalita super a to bude i telefon. Ale já jsem si zvyknul na parametry nahoře. Navíc mám od samsungu skoro vše (TV,tiskárna,telefon,tablet) takže i propojení s ostatníma věcma je super.
Myslím, že ať zvolíš, co zvolíš bude Ti to vyhovovat.  Android je prostě otevřenej. a to má + ale i -
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 1:14 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | ursus. napsal: | Android s Jelly Beanom (Android 4.1) o pomalosti uz nemoze byt ani rec. iPhone 5 je technicky lepsi telefon lebo je o pol roka novsi, nie preto ze je to apple ako to bolo predtym. Takze ide o sympatie k operacnemu systemu, ja by som sa v iOS citil jak bez ruky a nohy.
Takze vyberaj skor OS nie telefon ak si mozes dovolit obe. |
Docela by ses divil, ale aspon muj Nexus S (4.1), se zasekal neskutecne, ale stacilo udelat factory restart a nechovat se uz k nemu jako prase a jede v poradku. |
no tak zase to je uz stary telefon, ja som myslel ze kedysi aj na dvojjadre namakanom high ende realne trhal trosku ten android no, to musime priznat, ale teraz to proste vymakali s tym Jelly Beanom, samsung galaxy nexus, je dvojjadro slabsi nez S2ka a s jelly beanom masti rychlejsie jak moja S3ka s 4.0kou zatial androidom.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|