|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Dnes při tréningu mrtvola 140 v sériích, celkem mě to potěšilo, ikdyž poslední 2 série byly střídavým úschopem, páč nadhmat nějak už nestačil _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 01, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem otestoval 50x50kg bear complex (bez předního dřepu) a celkem maso, s minimálníma přestávkama _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so září 01, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
a proc ses ochudil o ten predni drep? s tim je to jeste o dost prijemnejsi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 03, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
Power Clean and press se spouštěním 100x50kg
prvních 60 opakování po 20, mezitím krátký přestávky, tak abych začal znova vidět, pak po 10, nevím co mě to napadlo, že tohle dám, jsem zvědavej na zítřejší stav :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 04, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Musím připustit, že dnes celkem příjemně cítím záda, trapézy a hamstringy trochu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tak začal nám novej školní rok, spoustu povinností ohledně diplomové práce atd. Najel jsem na renegade diet, v takovým množství jak to jen jde. Chci chodit běhat, ale s cca 110kg/196cm to není na klouby žádná hitparáda, tak uvidíme, jak se na to tělo bude tvářit. 3x týdně posilka nějaký pocitový fullbody, základ bude bench, mrtvola, dřep a doplním to libovolnýma cvikama. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 25, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
asi týden jedu renegade diet je to paráda, člověk má energii, na přednáškách neusínám.
Dnes jsem to asi přehnal v posilovně, tak uvidíme jaký budou následky :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem otestoval dřep, respektive přední dřep a dal jsem 113kg , jsem z toho celkem potěšenej, pak těch 90kg na série bylo jak papír _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem jel KB swing, z ničeho necítím tak napumpovaný záda jako z tohohle _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
tak z pohledu KB boha  to tahas moc zadama a mozna je i kulatis, hlavni praci zastavaj hamstringy a prdel, takze tyhle svaly bys mel rozhodne nejvic cejtit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:59 am Předmět: |
|
|
No záda nekulatím, na to si dávám bacha, hamstringy cítím taky, ale až den na to, prdel vůbec. Možná zkusím ještě menší váhu než 16kg. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|