Zaslal: ne říjen 07, 2012 6:58 pm Předmět: Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.
Zdravím,
snažím se najít kvalitní posilovnu v Holešovicích. Kvalitou mám na mysli především dobrou atmosféru, dostatek laviček a jednoruček (hlavně těch těžších) a pochopení pro hardcore posilování - řvaní, házení činek na zem (ne schválně, ale jinak to občas nejde), nošení oblečení pro fitness (otevřená tílka golds gym styl, atd.) Poslední dobou mi příjde,že ten pravý hardcore styl někam zmizel, všude hubení manažeři, člověk jednou pustí 50kg jednoručku na zem a všichni se otáčejí. Chci najít místo, kde bude podobně "postižený" kolektiv jako já, který mi dodá motivaci, a vzájemné pochopení. Víte o něčem na Praze 7? Pokud ne, tak kde ještě něco takového existuje?
Zaslal: ne říjen 07, 2012 9:54 pm Předmět: Re: Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.
Na Proseku je Bomba Gym, který 100% vyhovuje tvým požadavkům :). Metrem to máš kousek.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru