Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
StrongAsHell

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 6:58 pm    Předmět: Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice. Odpovědět s citátem

Zdravím,

snažím se najít kvalitní posilovnu v Holešovicích. Kvalitou mám na mysli především dobrou atmosféru, dostatek laviček a jednoruček (hlavně těch těžších) a pochopení pro hardcore posilování - řvaní, házení činek na zem (ne schválně, ale jinak to občas nejde), nošení oblečení pro fitness (otevřená tílka golds gym styl, atd.) Poslední dobou mi příjde,že ten pravý hardcore styl někam zmizel, všude hubení manažeři, člověk jednou pustí 50kg jednoručku na zem a všichni se otáčejí. Chci najít místo, kde bude podobně "postižený" kolektiv jako já, který mi dodá motivaci, a vzájemné pochopení. Víte o něčem na Praze 7? Pokud ne, tak kde ještě něco takového existuje?

Moc díky za rady!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:54 pm    Předmět: Re: Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice. Odpovědět s citátem

Na Proseku je Bomba Gym, který 100% vyhovuje tvým požadavkům :). Metrem to máš kousek.
Poman

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:04 pm    Předmět: Re: Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice. Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Na Proseku je Bomba Gym, který 100% vyhovuje tvým požadavkům :). Metrem to máš kousek.

No nevim Bomba gym je pro hardcore cvičení:D ale házení činkama o zem a nošení tílek jaksi nevnímám jako hardcore cvičení

Ale atmosféra tam je užasna a vybavení taky.
StrongAsHell

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám na to a skutečně bomba, ale asi tam bude po večerech nával a fronty na bench, atd.
Ale it takes what it takes..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kvalitní posilovna - Praha 7 Holešovice.
Rychle na stránku:

Přejdi na: