že slabý jak moucha ;) tak to by se mi taky líbilo si takhle pumpovat bicepsy šedesátkou... na slabé bicepsy, když jedeš tolika komplexních cviků, nevěřím ;) *** tos tam byl dneska nejmíň dvě hoďky, ne? a to ještě beru v potaz, jak obvykle kvaltuješ ;) *** čelňáky máš krásné... tiše závidím, protože tímto způsobem zatím nezadřepnu.
Celé to zabralo asi dvě a půl hodiny, což je na mně docela dost, obvykle se vejdu do hodiny a půl i s rozcvičkou a strečinkem. Čelní dřepy mě baví, u těch těžších vah si nikdy nejsem jistý, jestli se ještě zvednu, takže to je vzrůšo. Ale bicepsy nic moc, cvičil jsem je za poslední rok snad podruhé nebo potřetí a je to znát.
Naposledy upravil Magumi dne ne září 30, 2012 11:20 am, celkově upraveno 1 krát
Velmi lehký trénink na prokrvení úponů a vazů. Po pátku jsem ještě pořád hodně unavený, hlavně trapézy, střední záda a ramena, snad to zítra aspoň trochu půjde. Holt, staré tělo dýl regeneruje, s tím nic nenadělám.
Celé září jsem šetřil nohy, přišel čas, abych je zase začal cvičit pořádně. Ramenní vazy a úpony jsou hodně bolestivý, vynechal jsem dneska tlaky. Přetrpěl jsem tři série přítahů, ale na shyby jsem se necítil, raději ramenům pár dní ulevím.
Vzhledem k dietě momentálně nemůžu čekat rekordy, ale nejsem nespokojený. Co se týče jídla, dva týdny jsem postupně ubíral a momentálně to mám nastavené takhle:
Tréninkový den :
BCAA kolem tréninku (cca 40-45 gramů)
9:00: Šest deci mlíka a tři odměrky Long 80 (B/S/T: 100/35/25)
12:30: 500-600 g. krůtích nebo kuřecích prs (B/T 120/10)
17:30: Dvě odměrky Long 80 ve vodě (B/S/T 45/4/2)
21:30: Houska + 10 deka 30% sýra + 50 g kustovnice (B/S/T 40/75/20)
Volný den
12:30: 500-600 g. krůtích nebo kuřecích prs (B/T 120/10)
17:30: Dvě odměrky Long 80 ve vodě (B/S/T 45/4/2)
21:30: Houska + 10 deka 30% sýra + 100g kustovnice B/S/T 40/85/25)
B/S/T 205/90/40, cca 1550 kcal
Plánuju to vydržet tak do konce října, je to nastavené zhruba na mínus půl kila za týden. Snad se mi podaří udržet sílu.
s tou dietou držím palce, i když ty jednorázové příjmy bílkovin nechápu, jak to můžeš zpracovat, asi že jsou "long", jsem zvědavý na update koncem října.
s tou dietou držím palce, i když ty jednorázové příjmy bílkovin nechápu, jak to můžeš zpracovat, asi že jsou "long", jsem zvědavý na update koncem října.
Díky. Zatím to tělo zvládá, kdybych cítil, že to zpracování vázne, trochu v tréninkové dny uberu. Teoretické maximum je v rozmezí 3.5 až 4.5 gramu na kilo váhy, pokud je tělo zvyklé na vysoké dávky, platí spíš to vyšší číslo. V tréninkové dny jsem přibližně na udržovacích příjmech, mimo trénink jsem tak 35 procent pod. Za poslední dva týdny šla tři kila dolů, ale část z toho je voda, jak jsem ubral sacharidy, ta pravá dieta začne až teď.
Stroj na tlaky (prsa)
15x70
12x80
12x80
12x80
11x80
10x85
Předkopávání
12x70
12x75
12x75
12x75
12x75
12x75
Zakopávání
10x60
12x55
12x55
12x50
12x50
10x50
Dragon flag + Cizo 12 + 20, 9 x 20, 8 x 15
Biceps s EZ vstoje
3 série pumpování s 50; opakování jsem nepočítal
Strečink
Dlouhý trénink; tlaková síla stagnuje, ale na push press jsem trochu přidal, pořád snažím vychytat techniku. Jedno opakování mě potěšilo, vylítlo nahoru samo bez dotlaků. U předních dřepů mě bolel krk (kombinace vysedávání v kanceláři a krátkého spánku s vyvráceným krkem), tak jsem to moc nehrotil. Snažil jsem se spálit co nejvíc glykogenu, ke konci už jsem měl černo před očima, takže v tomhle cíl splněn. Ta síla mě štve, ale musím to vydržet.
Edit: Doplnil jsem ještě pár sérií, na které jsem zapomněl.
Kliky na bradlech
5xBW
5xBW+20
5xBW+40
5xBW+60
5xBW+70
Přítahy spodní kladky vsedě
10x65
10x65
10x65
Cizo 20, 20, 20
Ráno jsem byl úplně polámaný a bez nálady a při rozvičování jsem to měl chuť zabalit, ale v zahřívacích sériích byla dynamika, tak jsem do toho šel. Dřepy potěšily, ramena míň, jsou po sobotě dost na hadry a rozpažky nakonec trapně s desítkama. U kliků na bradlech jsem raději ubral opakování, abych ramena moc netrápil. Poslední měsíc upravuju techniku dřepů, snažím se je cvičit co nejvzpřímeněji, abych šetřil spodní záda a zdá se, že to pomáhá (v tomhle mi pomohl přední dřep), ale dokud nebudu mít po všech vyšetřeních, mrtvola bude muset počkat. Ten sobotní objemový trénink je v dietě dost vyčerpávající, nevím, jestli bych ho neměl příští týden zkrátit.
První pracovní série na benči šla dobře, tak jsem pár kilo přihodil. Síla byla i na 5x125, ale nevyšla mi technika, tak jsem se aspoň trochu napumpoval se stovkou. Přítahy se spodní kladkou a cvičení na rotátory (2 cviky v supersérii) se taky zlepšily. Při cvičení břicha jsem dostával křeče, ale překonal jsem to. Krátký, ale příjemný trénink. Co se týče diety, snížil jsem v tréninkové dny bílkoviny a přidal sacharidy. Ne, že bych to měl problém utrávit, ale mám pocit, že to tělo potřebuje, se sto patnácti gramy jsem byl přes den zbytečně unavený.
Stroj na tlaky (prsa)
15x70
12x80
12x80
12x85
10x90
10x90
Předkopávání
12x70
12x75
12x80
12x85
12x90
12x90
Zakopávání
12x50
12x55
12x60
12x60
12x60
10x65
Cizo 20, 20, 20
Biceps s EZ vstoje
3 série pumpování s 50
Strečink
Dlouhý trénink; po dvou dnech s deficitem přes pět set kalorií to bylo hodně náročné; moc mi nešly přední dřepy, po těch tlacích už nechtěly spolupracovat ramena. Pushpressy technicky trochu lepší, devadesát pět tam vyletělo samo, stovka byla bohužel až na druhý pokus. Zadní dřepy v poho, sice jsem měl černo před očima, ale jinak dobrý. Zlepšily se mi přítahy v předklonu a spodní záda zatím drží. Rozpažky a zapažky (v leže na břiše na lavičce) technicky jako vždycky; tlaky na stroji, předkopávání a zakopávání a biceps na spálení posledního zbytku glykogenu. Všechno rychle v tempu, i s dlouhou rozcvičkou do dvou hodin. Dieta pokračuje, momentálně vážím 86.5 kg.
Kliky na bradlech
8xBW
10xBW+20
10xBW+40
10xBW+60
8xBW+60
Shyby
8, 8, 8
Přítahy spodní kladky vsedě
10x65
10x65
10x65
Cizo 20, 20, 20
Nohy byly nějaký těžký, raději jsem si nepřidával, těch stopadesát pět bylo tak akorát. Přidal jsem trochu na tlacích ve stoje s jednoručkama (moc prima cvik); patnáctikilové jednoručky byly rozbité (stržený závit) takže rozpažky a zapažky jsem odcvičil s velmi krátkými přestávkami a zbyla mi ještě chvilka navíc na shyby.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru