Zpomalení metabolismu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zpomalení metabolismu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zpomalení metabolismu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Archi

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 1:15 pm    Předmět: Zpomalení metabolismu Odpovědět s citátem

Četl jsem tohle v jednom článku. Zajímalo by s tím má někdo zkušenosti, popřípadě co si o tom myslíte. Dále co jsem nikde nenašel - jestli když ty cca 4 dny jím méně, jestli i tak chodit cvičit.

"ked chcem pribrat musim zrat viacej. ovsem ako som tam spominal, ked zacnem zrat viacej, zrychli sa mi metabolizmus a musim zrat este viacej, atd.. az donekonecna. no lenze donekonecna sa to neda, takze jak nato.

aj v objemovke treba zaradit obcas par dni (1-4 povecme) zo slabsim zranim, kludne porad skoro hladovku.. ide o to aby sa osalil organizmus a spomalil metabolizmus. ta svina si povie ze "aha - uz nema co zrat", spomali sa a my mozme zase zacat zrat podla principu "treba zrat viacej"..

priklad:
mam 3000kcal udrziavaciu uroven (nepriberam/nechudnem), zacnem objemovku.. pocase sa dopracujem na 6000kcal a uz nepriberam ani tak. zaradim na 3dni skoro ziadne zranie.. metabolizmus sa spomali.. a bude mi stacit 4000kcal nato aby som zase priberal... "

Díky za případné odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Garmr

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi golem, nebo co jsi za monstrum 6000 kalorií, neblbni. Zase to nepřeháněj, jdi na to trochu s rozumem a nečti natolik odborné články
Majesty

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojo, jurgen je hrozne odbornej spisovatel
Archi

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jurgena.
Jako podle toho článku se neřídím. Jen mě zaujalo tohle a rád bych to v nějaké podobě vyzkoušel.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne ze je to pravda, na tom v podstate i funguji sacharidove vlny, samozrejme s opacnym ucinkem - nikdy neprijimas stejne energie kazdy den, vzdycky to nejak vycyklujes, a kdyz to pouzijes v objemu tak z toho budes mit uplne stejny progress jako vlny, jen budes nabirat no :)
Archi

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v ty dny, kdy budu jíst minimálně, mám vynechat posilovnu?
Majesty

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevynechavej.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ked zacnem zrat viacej, zrychli sa mi metabolizmus a musim zrat este viacej

Jáááááj kdyby to bylo tak jednoduché
Nic proti autorovi této myšlenky, ale již touto větou by se u mě odpálil do kategorie "bavič".
Archi

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v jaké míře by se mělo " hladovět " ? Nikde jsem nenašel žádný typ jídelníčku. Jde mi o to, jestli třeba nějaká jídla úplně vynechat nebo jen zmenšit porce. Nemám tušení jak se přes ty 3-4 dny stravovat, aby k tomu zpomalení metabolismu vůbec došlo. Pokud s tím někdo má zkušenosti a mohl by mi to lehce nastínit, budu rád za nějaké tipy.
Díky.
chippie

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, kdy cvičís, ale ja bych zkusil omezit jidlo pred treninkem (mensi snidane obed) a v obdobi po treninku zas trochu pridal. Na tomhle principu jsou zalozene ruzne pustove diety

Nebo treba vice kalorii v treninkovy den, mene v dni bez treninku
Archi

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to udělal tak, že jsem na 2 dny úplně vynechal sachry. Počet jídel zůstal + trochu jsem přidal na mase, do tvarohu oříšky ..
Ale je to celkem peklo žádný sacharidy. Jsem zvědavej jak budu zvládat " nulové " dny v sacharidových vlnách ( pokud je někdy pojedu ).

Rychle na stránku:

Přejdi na: