Včera jsem se konečně vyškrábal na nějaký slušný číslo na MT, takže radost a navíc se nám povedlo udělat z toho video, který mě kámoš sestříhal a myslím, že se mu povedlo :)
sorry ale ta technika je teda neskutecna prasarna, dej si radsi o 20kg min, rozjizdej nohama a nemej zada krive jak paragraf, jinak vykon je to pekny, je to tam, to uz ti nikdo neveme
Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :)
to je jasne,lebo to je strongmansky sposob ako to taha po stehnach ale to ze nezapaja vobec nohy je trosku blbe
Ten dotah je slabej, to je jasný, ale že nazapojuje nohy? Zapojuje :) ale holt tahá víc hamstringama, než kvadricepsama, mám to hodně podobně.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru