|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st září 26, 2012 10:26 am Předmět: 26/9/12 |
|
|
tak po delším téměř netrénování (od 15/9), jsem konečně našel pár cviků a pohybů, které zbytečně nedráždí přitahovače na levé noze )doufám, že je problém jen tam. Předesílám pro anticrossfittery, že zranění jsem si přivodil mimo trénink "vlastní blbostí", jak už to tak bývá. To jen, že by zase nějaký co všechnu moudrost světa snědl, začal plácat o nebezpečnosti crossfitu, ale takový asi nečte tenhle blog .-)
TABATA 8 KOL 20/10 pauza 60-90 sec mezi cviky
PUSH PRESS 40kg
BACK SQUAT 40kg - rest v dolní pozici dřepu, samozřejmě s činkou na zádech. nešel jsem to úpně na max, musel jsem si dávat bacha na pohyby v kyčli (přitahovače), ale o to, to možná bylo "jinak" horší .-)
DOUBLEUNDERS
SHYBY - čisté silové z totálního vyvěšení (takže straaaašně málo .-))
KLIKY - musel jsem si dát nohu přes nohu, i tady to bolí ...
RESULT: konečně endorfiny a radost z pohybu .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt září 27, 2012 11:34 am Předmět: 27/9/2012 |
|
|
opět intervalově .-
6 kol 30/20
LANO - VLNY OBOURUČ
FRONT SQUAT 60kg
PUSH PRESS 60kg _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út říjen 02, 2012 12:33 pm Předmět: 1/10/2012 |
|
|
Na trénink není moc času a na psaní už vůbec, v sobotu masakr jménem NO EXCUSE CHALLENGE !!! masakr je organizace a masakr bude ELITE kategorie. Kdo jedete, máte se na co těšit. Opravdu to nebude procházka po hřišti ...
v sobotu jsem trénoval v Brně
12 minut AMRAP
1x
65kg clean - front squat - push press - thruster
2x
...
3x
...
celkem 7 kol, no nebylo lehké .-)
včera 1/10
5 kol
3x 80kg thruster
30 DU
čas: 5:55min
trochu jsem se motal do nového nezkráceného švihadla ... ale jinak dobrý .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Wod 2, Wod 2, Wod 2 ... jsme nedočkaví :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Wod 2, Wod 2, Wod 2 ... jsme nedočkaví :-) |
do 23:59 času dost ...
[/img] _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 10:54 am Předmět: 9/10/2012 |
|
|
WOD
intervaly 30/30 10 kol
HSPU nejméně 3 op.
SHYB nejméně 11 op.
DEEP DIP (prsa na palce rukou a nahoře otočit dlaně vpřed) nejméně 3 op.
VESLO celkem 136 CAL _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 10:57 am Předmět: 10/10/2012 |
|
|
po delší době zase "normální" trénink
síla:
PRESS 3x3 57kg; 2x2 64,5kg; 1x1 72kg
MRTVÝ TAH 5x5 140-150-155-155-155 (nebylo to na max, spíš na dobrý pocit .-))
WOD
10 KOL
3x SQUAT CLEAN 80kg
6x BURPEE
9x TOES TO BAR
bez času ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 11:59 am Předmět: 12/10/2012 |
|
|
Warm up:
interval 30/30 burpee 10 kol
50 kliků 1:47
skills: OHS jen s osou 20kg
5x10op. s cílem co nejuzší úchop osy ...
síla:
front squat
5x5 v intervalu 2 min.
92 - 102 - 112 - 114,5 - 117 (2+F)
WOD
10 minut žebřík 1-2-3-4 ...
HSPU - HANG power clean 80kg
6kol + 2 HSPU _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:15 am Předmět: 13/10/2012 |
|
|
skills: snatch
síla: dip v bradlech
8x2op. 60 sec interval
poslední set 40kg "přesně trefená váha" 2. opakování jsem tlačil snad 10 sec.
WOD:
1000m veslo
100 KTB swing 40kg
100 shyb _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 11:05 am Předmět: Re: 13/10/2012 |
|
|
krasna prace!
btw: co je dip? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 11:43 am Předmět: Re: 13/10/2012 |
|
|
Budu rychlejší  , dip je klik na bradlech, ring-dip je klik na kruzích. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:31 am Předmět: 14/10/2012 |
|
|
START: přetváření slabin na silné stránky, nebo alespoň na neslabiny ...
dnes HSPU 70 op.
plán pro příštích 6 týdnů - každý týden:
250 HSPU
250 Chest to bar
bez ohledu na trénink ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 12:07 pm Předmět: 15/10/2012 |
|
|
Warm up:
7 kol
5 HSPU
5 Chest to bar
WOD:
poprvé jsem se odhodlal na ...
C & J maximum
press patří mezi slabiny a jerk jsem snad ani ještě netrénoval ...
výsledek 105kg = spokojenost a startovní hodnota .-)
"cool down":
3 kola
5 HSPU
5 Chest to bar
10 GHD sit up - premiéra, na "hyperextenzní" lavici .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:27 am Předmět: 16/10/2012 |
|
|
"večerní rychlovka"
úkol 50 HSPU
po každém F vyšplhat bez přírazu ze stoje 4,5m _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:30 am Předmět: 17/10/2012 |
|
|
W.U.:
5 kol
50 DU - 10 Burpee
síla:
Push Press 3-3-3-3-3-3-3
1 minuta interval - max 85kg
Mrtvý tah + kipping highpull (na clean) 3-3-3-3-3-3-3
1 minuta interval max - 95kg
WOD:
5 kol
10 Chest to bar
10 box jump 80cm _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|