|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
33 ideální věk, není momentálně lepší číslo  forma super, co nohy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jugosek

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
hnaty jsem drtil 15 let !!! nebyl pro me problem 190 dřep....ale bohužel..nehoda na mašině mi to ukončila...mam 2 šrouby v patě...takže na ty hnaty seru...bolí ,svině jedna :-)))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| jugosek napsal: | | kreatin bych nedoporucoval nikomu..picovina ! |
naprosto zbytecne vulgarni veta. Neznamena kdyz nefunguje tobe,ze nefunguje nikomu. Mnohokrat jsem se setkal s tim,ze spousta lidi na kreatin nadava a pri tom ho neumi ani spravne uzivat a to je u kreatinu naprosto zasadni. Pro me je kreatin v silovce suplement cislo 1 uz spoustu let a neverim tomu,ze ho z legalnich doplnku neco prekona. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Kreatin funguje a hotovo. |
ámen, formu máš dobrú ale zas vystupovať tu hned bububu ako by prišlo druhé vtelenie arnolda, a dávať rozumy/vynášať všeobecne platné súdy kade-tade, no ehm, minimálne ja sa bez toho zaobídem, dik. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 5:08 am Předmět: |
|
|
dle me je kreatin na prd...abch teda nebyl moc vulgární !!! ... kdyz jsem zacinal tak mi urcite pomohl..ale neska jsou mnohem lepsi suplementy / legalni / ktery fungujou....takze asi tak....pouze muj nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
Dneska uz ti zabira jen 100mg metky vid  Chytrej... me kreatin funguje krasne porad, je to jak rekl Tom, kdyz ho neumis pouzivat tak je jasny ze ti fungovat nebude.
Jinak zas tak uzasne nevypadas, aby jsi tady mohl takhle rozumovat, uklidni se
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:52 am Předmět: |
|
|
Zajímal by mě jedinej legální supplement, kterej funguje líp, než kreatin.
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 8:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Guru: vše z čeho se dá vitěžit Protodioscin, nebo D asparagová kyselina,  kombinace. Vzdy se neco najde.
Jugosek: nevidim problem, proc necvicit nohy, i s min vahou, nebo na storjich, ale to je samo tvoje vec. (kazdej mame nejaky zraneni)
(že já to napsal veřejně, no svět je vzhůru nohama  )
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
daymoon : dobry :-)) ... chapu .souhlas..je tam taky...
Arnie_one: protoze po ranu kulham jak starej dedek !!! proste ta noha je v hajzlu... chystam se na ne..ze bych to probnul zase..ale bojim bojim..jeste uvidim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|