|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
No jelikož jsem si ten trénink "vymyslel"/sestavil, tak ano jel jsem to přesně a spokojený jsem byl. jak jsem psal, něco podobného jedu do teď. Občas tam šoupnu split partie 1x týdně, ať je změna. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
MuMy
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Teď mě tak napadlo jaký by byl trénink, kde bych jel větší svalové partie (prsa, záda, nohy, asi i ramena ty bych chtel zvetsit) 2x týdně a menší (biceps, triceps) jen 1x? S tím že bych svičil jiné cviky než jsem na tu danou partii cvičil první den. Například:
Pondělí - prsa / triceps / ramena
Úterý - nohy / záda
Čtvrtek - záda / biceps / prsa
Pátek - ramena / nohy
Samozřejmě by se to muselo rozumě poskládat protože takhle jak jsem to napsal by to asi byla zabijačka záda hned po sobě atd, berte to jen pro příklad ať se pochopíme co mám na mysli
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
Pro mě by byl docela masakr záda a nohy v jeden den.
Co takhle?:
Po: Prsa, záda, ramena
Út: Nohy, triceps
Čt: Záda, prsa, biceps
Pa: Nohy ramena
Jinak to střídání cviků taky dělal, a když nestřídám cviky tak začnu třeba první cviky na prsa hlavou nahoru, místo na rovné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MuMy
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Tohle je o dost lepší no, jenom nevím jak prsa+ramena v jeden den. No každopádně to vyzkouším a uvidíme.
Chtěl bych se ještě zeptat na jídelníček co mám na první straně + dávkování sachariďáku a proteinu po tréninku, jestli je to ok, protože jsem se strašně moc nahledal co nejlíp dávat po tréninku a všude se píše něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|