Problemy se zapestim+brneni prstu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problemy se zapestim+brneni prstu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Problemy se zapestim+brneni prstu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fexory

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 2:42 pm    Předmět: Problemy se zapestim+brneni prstu Odpovědět s citátem

Zdarec, už delší dobu mě bolelo zápěstí po cvičení, hlavně po cviku na předloktí ale nevěnoval sem tomu žádnou pozornost krom občasně bolesti mě to nijak neomezovala, teď se ktomu ale přidalo ještě brnění malíčku, brní mi už zhruba 3 týdny a tak se chci zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a případné řešení, každopádně se objednám k doktorovi jestli to samo nepřestane.... jinak zápěstí mě bolí jen když ho vykloubím směrem ksobě a mírné doprava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pri drzeni slepecke hole te to nejak omezuje ?

(zjednodusene pro pomalejsi: topic s identickym nazvem tu je a dokonce je v poslednich dnech probiran, takze se objevuje primo na mainwebu)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:33 pm    Předmět: Re: Problemy se zapestim+brneni prstu Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Zdarec, už delší dobu mě bolelo zápěstí po cvičení, hlavně po cviku na předloktí ale nevěnoval sem tomu žádnou pozornost krom občasně bolesti mě to nijak neomezovala, teď se ktomu ale přidalo ještě brnění malíčku, brní mi už zhruba 3 týdny a tak se chci zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a případné řešení, každopádně se objednám k doktorovi jestli to samo nepřestane.... jinak zápěstí mě bolí jen když ho vykloubím směrem ksobě a mírné doprava.

A jak dlouho jsi denně na počítači?
Fexory

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív jsem býval u počítače hodně někdy i 6+- hodin, ted maximálně 2 hodky za den vecer a v praci ale to u toho pc nesedim jen tam občas něco hledám.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná se ti klube nějakej ten zánět karpálního tunelu, radši si zajdi k doktorovi, tady na fóru to nezdiagnostikujem.
Fexory

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mě napadlo mám už 3 měsíce novou brigádu kde celý dny jen pájím a hodně mě stoho bolívá za krkem atp. jestli by to nemohlo být i od toho. Každopádně jak říkáš tady to asi nevyřešíme, ale dík za odpovědi
Poman

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Ještě mě napadlo mám už 3 měsíce novou brigádu kde celý dny jen pájím a hodně mě stoho bolívá za krkem atp. jestli by to nemohlo být i od toho. Každopádně jak říkáš tady to asi nevyřešíme, ale dík za odpovědi

Mohlo,je to i celekem pravděpodobný. Takhle se to přesně diagnostikovat nedá,může toho být víc.

Rychle na stránku:

Přejdi na: