|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fexory
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 2:42 pm Předmět: Problemy se zapestim+brneni prstu |
|
|
Zdarec, už delší dobu mě bolelo zápěstí po cvičení, hlavně po cviku na předloktí ale nevěnoval sem tomu žádnou pozornost krom občasně bolesti mě to nijak neomezovala, teď se ktomu ale přidalo ještě brnění malíčku, brní mi už zhruba 3 týdny a tak se chci zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a případné řešení, každopádně se objednám k doktorovi jestli to samo nepřestane.... jinak zápěstí mě bolí jen když ho vykloubím směrem ksobě a mírné doprava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
A pri drzeni slepecke hole te to nejak omezuje ?
(zjednodusene pro pomalejsi: topic s identickym nazvem tu je a dokonce je v poslednich dnech probiran, takze se objevuje primo na mainwebu) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:33 pm Předmět: Re: Problemy se zapestim+brneni prstu |
|
|
| Fexory napsal: | | Zdarec, už delší dobu mě bolelo zápěstí po cvičení, hlavně po cviku na předloktí ale nevěnoval sem tomu žádnou pozornost krom občasně bolesti mě to nijak neomezovala, teď se ktomu ale přidalo ještě brnění malíčku, brní mi už zhruba 3 týdny a tak se chci zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost a případné řešení, každopádně se objednám k doktorovi jestli to samo nepřestane.... jinak zápěstí mě bolí jen když ho vykloubím směrem ksobě a mírné doprava. |
A jak dlouho jsi denně na počítači? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem býval u počítače hodně někdy i 6+- hodin, ted maximálně 2 hodky za den vecer a v praci ale to u toho pc nesedim jen tam občas něco hledám.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:44 pm Předmět: |
|
|
Možná se ti klube nějakej ten zánět karpálního tunelu, radši si zajdi k doktorovi, tady na fóru to nezdiagnostikujem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|