iPhone 5 x Galaxy s III

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - iPhone 5 x Galaxy s III  Úvodní stránka -> Ostatní -> iPhone 5 x Galaxy s III
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ještě mi trochu hlodá v hlavě, jestli nevzít taky S III :D ... přeci jen má NFC ... a je trochu decentnější ( teda pokud srovnám s NOTE...jinak je to taky pádlo jako prase :D )
Spazik

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak si v pondělí jdu pro Galaxy samsung NOTE II za skvělých 8999 :) už aby bylo pondělí ....

jinak smartphony nejsou rozhodně jen pro pizzaře nebo obchodní cestující (?) .... využívám net furt...potřebuju slušnej kalendář a když ve vlaku není co dělat, mrknu na film ... na 5.5“ to už bude pohodička. GPS se hodí na běh (aplikace runtastic) ... foťák nemam a s kvalitou z mobilu se fotka vyvolat dá :) ...Jinak myslím, že v dnešní době vypadá člověk jak vágus s nokií za litra, než se smartphonem v kapse :) ....

Sorry ale film na mobilu je zoufalost Fotky taky.
Mě naopak přijde že iPhone apod. jsou modly pro lidi co na to šetří půl roku :-) Znám spoustu lidí, co si za jednu mzdu můžou koupit několik iPhonů a stejně mají mobil za 2litry prostě proto, že nemají potřebu si hrát na hogo-fogo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je rozdil jestli mas telefon na volani (ty)

A nebo jestli mas telefon, kvuli toho vseho co v dnesni dobe umi, jen tak narychlo co aspon me smartphone usetri/ulehci

- nepotrebuji MP3, mam telefon
- nepotrebuji GPS, mam telefon
- mam pristup na internet kdekoli, da se vyuzit napr. na zjisteni nejblizsiho spoje, nalazeni nejblizsich restauraci, kde si muzes projet co je zrovna na Menu, nebo kdyz nekde dlouho cekam, muzu si zkratit nudu, projet si veci na internetu co potrebuji atd.
- muzu si kontrolovat zda mam nejakou praci (tohle se tyka asi jenom mne)
- pokud prace je, muzu vyuzit tethering a pripojit se na notasu na net kdykoli (musim delat na PC, nemuzu na mobilu)
- nepotrebuji fotoaparat, mam telefon (na me foceni to staci, to ze bych chtel v budoucnu nejakou zrcadlovku to je jina)
- poznamky kdekoli/kdykoli
- velmi pekny a hodne dobre synchronizovany kalendar od Googlu
- a kdyz uz jsme u Googlu tak jeste sluzby jako Drive, (byvaly Docs,) Mail, Kontakty a samozrejme ten Calendar
- + k tomu vsemu, co beru jako nejvetsi plus, uz mam pres rok naprosto perfektni spanek a usinani/vstavani, diky aplikacim ElectricSleep a Lighting Bug
- a mnoho dalsiho

Zadny telefon ti tu Spaziku nenutim, ale pochop, ze kdyz clovek umi chytry telefon vyuzit, tak mu hodne ulehci zivot. Telefon s Androidem proste byla jedna z mych nejlepsich investic.

https://www.zonetraininglog.com
švadla

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si počkej na HTC One X+. Od listopadu by se měl objevit v nabídce operátorů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes posílal kolega email, protože prodává svůj starý Galaxy S2 a tak jsem se ho ptal, co bude potom a on mi řekl, že jeho dávný sen od Applu. iPhone 5.

Takže tak to mají někteří :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Revin

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávný sen? Vždyť iPhone 5 není starý ani měsíc
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávný sen od Applu = iPhone. Momentálně to bude 5.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já toho iPhona lidem neberu, sám jsem měl iPhone 3G. Měl jsem ho v době, kdy se začal v ČR prodávat a byla to tenkrát celkem pecka (v době HW klávesnicových telefonů). Od Applu mám již třetího iPoda ( iPod 4,5,6th gen).

Bohužel v dnešní době už iPhone tak nevyčnívá nad ostatní smartphony a (jablíčkaří kamenujte mě)dokonce si myslím, že s vydáním 5ky byl pokořen. iOS stále šlape jako hodinky, ale objevil se Android 4.1 - tzv. Jelly Bean a co jsem měl možnost sledovat výsledky b9enchmarků, vychází mnohem lépe než iOS6.

Dříve, když jsem držel v ruce iPhone 3G, pociťoval jsem jakejsi wow efekt (kurva to musím mít). V dnešní době, když jsem si byl osahat iPhone 5, tak krom naprosto zprzněný ergonoie mě celkem zklamaly zkušenosti lidí s rychlým poškrábáním zadní strany. (Jsem zvyklej telefony nosit bez pouzder, ptz dle mého názoru ten telefon má nějakej design, slouží k používání a pokud to doženu ad absurdum, tak doma taky nemám gauč potaženej folií a na koberci taky žádná folie není.

Mnoho uživatelů iPhonu pomlouvá uživatele Samsungu. Já na tuhle válku nahlížím jako nezávislý pozorovatel ( stále ještě vlastním iPhone 3G/iPody a mám i Samsung Galaxy S)... bohužel mě přijde, že jablíčkaři hledají problémy tam, kde nejsou.

Časté výhrady jablíčkařů k "Ťamťungu":

1.Ťamťung vyráběj šikmovočka, co to může bejt za kvalitu?
-iPhonu jsou montovány a vyráběny ve fabrikách Foxconn - tedy fabriky, kde převážně pracují mongolové, vietnamci, bulhaři, no a další sorta lidí :D

2.Samsung je plastovej telefon.
- No a co, že je plastovej ? .... Je pravda, že slovo plast v dnešní době většině lidí evokuje v hlavě obraz PET flašky, ale plasty na Samsungu jsou naprosto o něčem jiném a naopak odolnost v drop testech hovoří ve prospěch průžného plastu (oproti třeba skleněným zádů, iPhone 4, nebo hliníkovému iPhone5, který byl po dni používání v kapse ohnut tak, že na stole se s ním dala vyťukat melodie :D)

3. Nechci kupovat něco, co prodám za třetinu ceny.
- Vy mobil berete jako investici? To bude asi někde chyba a není pravda, že bych koupil dneska Samsunga za 10ku a za dva roky ho prodal za 2 tisíce.

4. Až bude na Samsungu iOS, půjdu do něj.
- Naprostá neznalost prostředí Androidu a jeho jednoduchosti.

5. Samsung je tretka, Apple je jedinečnej.
- Je tak jedinečnej, že se ho prodá miliony kusů po celém světě a nakonec ho má každej druhej trouba (sorry).

A nejlepší jsou takový ty hlášky na samsung, že vyrábí veliký telefony, protože ty technologie neumí dát do menšího, proto to má tak velký displeje. iPhone 3G měl displej 3.5" , iPhone 5 má 4" a tím, že ho prodloužili, v ruce na mě působí dost jako ovladač (což potvrzují samotní zapřísáhlí jablíčkáři)

No, to by bylo asi tak vše, co mě na válce iPhone x Samsung baví.

Abych nebyl tak úplně nezávislej, tak ano, budu kupovat Samsunga a ve čtvrtek si jdu pro NOTE II - "phablet", kterej nemá přímou konkurenci.
lipidek

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyz uz to bude lehce mimo tema, uvital bych, kdybys pak mohl (klidne s odstupem par dni) hodit par postrehu a pocitu s ovladanim, velikosti, vydrzi, plynulosti atd.. Dost me to zajima.. Note II je moc zajimava masinka.. Diky predem!
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lipidek napsal:
I kdyz uz to bude lehce mimo tema, uvital bych, kdybys pak mohl (klidne s odstupem par dni) hodit par postrehu a pocitu s ovladanim, velikosti, vydrzi, plynulosti atd.. Dost me to zajima.. Note II je moc zajimava masinka.. Diky predem!

Jasan, sepíšu nějakou krátkou uživatleskou recenzi, nebo teda spíš postřehy, po pár dnech to nezjistím, jestli ho budu mít od čtvrtka, v sobotu něco málo sepíšu s fotkama kdyžtak :)
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Toto je len o tom že niekomu vyhovuje viac iOS a niekomu Android. Ja by som mobil s androidom nechcel, možno 4.1 na poriadnom telefóne je niečo iné, ale máme v rodine HTC desire S a ten rozdiel oproti iOS je tam neskutočný (je to omnoho pomalšie a mrzne to).
Seva98

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud napsal:
Grimley napsal:

Toto je len o tom že niekomu vyhovuje viac iOS a niekomu Android. Ja by som mobil s androidom nechcel, možno 4.1 na poriadnom telefóne je niečo iné, ale máme v rodine HTC desire S a ten rozdiel oproti iOS je tam neskutočný (je to omnoho pomalšie a mrzne to).

1) Mate tam pravdepodbne stary android 2.3.3 a 2) k androidu se musis umet chovat, nemuzes ho proste zaprasit aplikacema, pak se seka kazda verze

https://www.zonetraininglog.com
Grimley

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se jdu zatim podelit s par prvnima dojmama z SGN II. Mam ho teprve jeden den, takze na nejaky uzivatelsky recenze se necejtim jeste, tak aspon par dojmu.

1. naprosto luxusni velikost... v jedny ruce se da pohodlne vytahnout z kapsy, ovladat a zase zastrcit do kapsy

2. neuveritelna rychlost systemu (android 4.1 jelly bean)

3. diky ctyrjadrovemu procesoru rychla instalace aplikaci a jejich nacitani

4. baterka vydrzi dele nez u Galax S III

5. precizni presnost stylusu S-pen

6. skvela prace s kalendarem - diky velkemu displeji je veskera prace prehledna

7. ovladani pomoci gest.. napriklad se staci naklonit nad displej a rozsviti se displej s infem o poctu zmeskanych zprav a hovoru

8.pohodlna platba prostrednictvim NFC

9. seda barva vypada luxusne, ale to je asi spis otazkou vkusu :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. taky se mi vejde do ruky

ostatní nechápu
Lunreal

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley, kde si platil pomoci NFC? Taky chci :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - iPhone 5 x Galaxy s III Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: