|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matezz06
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:42 pm Předmět: zkušenosti s hrazdou ve dvěří (doma)? |
|
|
Zdravím, chtěl bych si kvůli zádům pořídit domů hrazdu (cvičim doma), nicméně sem viděl už mnoho videí, kde se s lidma hrazda utrhla, spousta lidí tomu nevěří, tak pořád nevim, co si o tom myslet.
v e-shopu sem koukal teda na tuhle https://obchod.ronnie.cz/s-674-hrazda-do-dveri.html
-> vážim 70kg, (dlouhým) postupem času bych se chtěl dostat max na 80-85, přičemž tahle hrazda má nosnost 100kg, kovová futra mám upevněné v sádrokartonu, ale podle diskuze by to po přivrtání mělo držet...
potřeboval bych se jen ujistit, jestli je někdo ve stejné/podobné situaci a opravdu se není, čeho bát :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já ji měl taky, sice ne přesně tuhle, ale stejnej princip a ani jednou to semnou nespadlo.. akorát stačí před každým použitím trochu utáhnout a není problem. Jestli ti vydrží futra to už ti neřeknu protože se v tom nevyznám _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Houdys

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
Já mám podobnou jako je v tom odkazu a držela i když jsem vážil přes metrák. Důležitý ovšem je, že mám kovový futra vylitý betonem, takže ty se nehnou. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem mel hrazdu tu hrazdu mezi futrama od 10 let a to jsem vazil tak 35 kilo a tedka ve 23 kdyz mam 105 a ta guma uz je zpuchrela to podemnou malem ruplo. Tedka uz to pouzivame jen na veseni pradla :) Ale jinak je to dobra vec. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: | http://aukro.cz/univerzalni-nastenna-posilovaci-hrazda-i2705697764.html
Já mám tuhle a jsem s ní nadmíru spokojen, nad futrama mám dvě skoby na které to zaháknu a udrží to i slona :) |
no nevim pisou 130 kilo pro max. zatizeni, ja bych si na tom nezacvicil ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | Tiano napsal: | http://aukro.cz/univerzalni-nastenna-posilovaci-hrazda-i2705697764.html
Já mám tuhle a jsem s ní nadmíru spokojen, nad futrama mám dvě skoby na které to zaháknu a udrží to i slona :) |
no nevim pisou 130 kilo pro max. zatizeni, ja bych si na tom nezacvicil ;-) |
Jasný no, já měl 96kg když jsem to kupoval a věšel se na to i kámoš, který měl přes 100 a v pohodě, ale tak posilovně se nic nevyrovná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: | http://aukro.cz/univerzalni-nastenna-posilovaci-hrazda-i2705697764.html
Prosimtě jak je ta hrazda široká? Mám dveře do chodby která není o moc širší jak futra. Můžeš mi ji změřit kolik má v nejširším bodě? Mám podobnou, ale ne tak promakanou. Tahle nabízí víc možností, tak bych ji vyměnil, jen se obávám že bude širší.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Tiano napsal: | http://aukro.cz/univerzalni-nastenna-posilovaci-hrazda-i2705697764.html
Prosimtě jak je ta hrazda široká? Mám dveře do chodby která není o moc širší jak futra. Můžeš mi ji změřit kolik má v nejširším bodě? Mám podobnou, ale ne tak promakanou. Tahle nabízí víc možností, tak bych ji vyměnil, jen se obávám že bude širší. |
Nejde mi psát do soukromých zpráv, nevím proč, ale neodesílá mi to zprávy, jinak hrazda má na šířku 105cm, ale uvědom si že to vlastně trčí před dveře jak kdyby, doporučil bych ti se na to podivat někde na youtube jak to vypadá, já mám futra 80cm a bez problému.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: |
Nejde mi psát do soukromých zpráv, nevím proč, ale neodesílá mi to zprávy, jinak hrazda má na šířku 105cm, ale uvědom si že to vlastně trčí před dveře jak kdyby, doporučil bych ti se na to podivat někde na youtube jak to vypadá, já mám futra 80cm a bez problému. |
Já vím jak vypadá, dlouho jsem ji sháněl, ale jak jsem psal, mám teď jinou nad dveřma směrem do chodby (mám tam navrtaný jekl - těm plechovým háčkům jsem moc nevěřil - a nechce se mi to převrtávat na druhou stranu - strašilo by to tam - v pokoji to nevadí) která je poměrně úzká, tak aby se vešla, 105 je poměrně dost ale vejít by se měla, musím to změřit až budu doma. Dík moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
hrazda je pro me zakladni treningovej nastroj, nicmene pro domaci podminky mohu naprosto smele doporucit desku nade dvere .. za ta vetsi madelka se da udrzet stejne jako na tyci a zaroven dovoluje nesrovnatelne vetsi variabilitu treningu ..
predpokladam, ze ne-lezec z klasicke desky z hudy sportu nevyuzije 2/3 veci, ale desku si muzes sam vyrobit (ze dreva, bud se pridavaj listy/madelka a nebo se naopak *kotlaj) podle sebe ..
zdravim, ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | sry ale jestli máš futra usazený v sadrokartonu ať je sebevíc silnej,stačí mírnej cheating a vyrveš ty futra ...takže se na to radši vykašli a zkus shybovat třeba na věšákách na prádlo který bývaj na sídlištíš,jeslti na něm bydlíš. Jeslti ne určitě najdeš něco jinýho. Vždycky se dá něco vymyslet |
to myslíš vážně? to mě celkem straší, doma ani kolem domu nic takovýho, s čim by se dalo něco vymyslet, právě nemám...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|