|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
šmajdy
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 11:47 am Předmět: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO |
|
|
Zdravím kde v Brně najdu kvalitního sportovního doktora ?
A nebo jsem taky dostal informaci že na Úrazovce v Brně jsou špičkový doktoři a dají lidi do kupy s čímkoliv..
Já mám problémy se zápěstím asi vazy,šlachy nebo něco..
Díky za informace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:42 pm Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO |
|
|
Díky, vodník mě poslal do Úrazovky a doktor mi tam zahejbal kolenem z čehož sem usoudil, že do ACL/MCL nebude, takže jsem už v klidu.
Snad to je jen naražený no, ale i tak jsem na nějakejch pár týdnů kripl
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:33 pm Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO |
|
|
| guruhonza napsal: | Díky, vodník mě poslal do Úrazovky a doktor mi tam zahejbal kolenem z čehož sem usoudil, že do ACL/MCL nebude, takže jsem už v klidu.
Snad to je jen naražený no, ale i tak jsem na nějakejch pár týdnů kripl |
stav se knám do naší SPC lékárny já tě vylečím to rozcvičíš a rozběháš raz dva ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:19 pm Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO |
|
|
| guruhonza napsal: | | Díky, vodník mě poslal do Úrazovky |
Blbce Ja to s tebou myslel dobre _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Mám problémy se zápěstím,asi natažené vazy nebo šlachy nebo něco podobného.Můj doktor mě stím poslal k ortopedovi ten mě předepsal prášky týden v klidu a potom týden posilovat s prášky,ale co jsem tak zjistil (jen má teorie teda )tak prášky pouze byly na tlumení bolesti,a ta se opět vrátila,občas ji i cítím u tlakových cvicích ale převážně tahových cvicích s vytočenou dlaní směrem nahoru.
Kam mám teda zajít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | Mám problémy se zápěstím,asi natažené vazy nebo šlachy nebo něco podobného.Můj doktor mě stím poslal k ortopedovi ten mě předepsal prášky týden v klidu a potom týden posilovat s prášky,ale co jsem tak zjistil (jen má teorie teda )tak prášky pouze byly na tlumení bolesti,a ta se opět vrátila,občas ji i cítím u tlakových cvicích ale převážně tahových cvicích s vytočenou dlaní směrem nahoru.
Kam mám teda zajít? |
doktor ti poradil posilovat s prášky??? :) WOW :)
když necítíš bolest tak se můžeš do*urvit uplně nejmocnejším způsobem :) jed mesíc nohy a nech ty šlachy odpočat...budou to šlachy 100% hodně dobrý je masírovat
taky používám obinadlo lehce stáhnout a pod to namazat voltarenem...
ale pokud to nenecháš uklidnit bude tě to bolet pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | šmajdy napsal: | Mám problémy se zápěstím,asi natažené vazy nebo šlachy nebo něco podobného.Můj doktor mě stím poslal k ortopedovi ten mě předepsal prášky týden v klidu a potom týden posilovat s prášky,ale co jsem tak zjistil (jen má teorie teda )tak prášky pouze byly na tlumení bolesti,a ta se opět vrátila,občas ji i cítím u tlakových cvicích ale převážně tahových cvicích s vytočenou dlaní směrem nahoru.
Kam mám teda zajít? |
doktor ti poradil posilovat s prášky??? :) WOW :)
když necítíš bolest tak se můžeš do*urvit uplně nejmocnejším způsobem :) jed mesíc nohy a nech ty šlachy odpočat...budou to šlachy 100% hodně dobrý je masírovat
taky používám obinadlo lehce stáhnout a pod to namazat voltarenem...
ale pokud to nenecháš uklidnit bude tě to bolet pořád |
Jak sem psal,a je to ortoped prej tu na hodonínsku nejlepší.Hold tu stojí všichni za velkou prdel..Asi to taky udělám že pojedu jen nohy + střed těla..Jenže dosti taky tu ruku využívám v práci,jsem číšník a ta bolavá ruka odvede v práci 80% námahy protože v ní
nosím vše,takže zápěstí dostává na prdel když je plné plato,hold je furt v napětí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|