SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
šmajdy

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 11:47 am    Předmět: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

Zdravím kde v Brně najdu kvalitního sportovního doktora ?
A nebo jsem taky dostal informaci že na Úrazovce v Brně jsou špičkový doktoři a dají lidi do kupy s čímkoliv..
Já mám problémy se zápěstím asi vazy,šlachy nebo něco..
Díky za informace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 1:38 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

:D když už to tu je, tak se taky zeptám. Kam jít v Brně na chirurgii? Mám asi v prdeli koleno. Hlavně nechci jít někam, kde mě doktor nepošle ani na rentgen a řekne mi že to mám nechat v klidu, když mám z kolena po hodině meloun.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 2:01 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D když už to tu je, tak se taky zeptám. Kam jít v Brně na chirurgii? Mám asi v prdeli koleno. Hlavně nechci jít někam, kde mě doktor nepošle ani na rentgen a řekne mi že to mám nechat v klidu, když mám z kolena po hodině meloun.

Jestli máš koleno v prdeli, tak to běž spíš na gastroenterologii.

Zkuste se mrknout sem http://www.fsps.muni.cz/telovychovnelekarstvi/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 2:08 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

DÍKY, ted jsem jim ale volal a prý mám zajít někam na chirurgii, akutní záležitosti tam prý neřeší. No zajedu asi do Anny teda
Poman

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 3:29 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
DÍKY, ted jsem jim ale volal a prý mám zajít někam na chirurgii, akutní záležitosti tam prý neřeší. No zajedu asi do Anny teda

jelikož jsem ve všech Brněnských nemocnicích pracoval OSobní hitparáda:

Svatá Anna
Bohunice
..........
.........
Milouši
Vojenská (krize:)
Úrazovka (jsem línej sebevraždu spáchat sám,nechám to za sebe udělat jiný)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 4:42 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

Díky, vodník mě poslal do Úrazovky a doktor mi tam zahejbal kolenem z čehož sem usoudil, že do ACL/MCL nebude, takže jsem už v klidu.
Snad to je jen naražený no, ale i tak jsem na nějakejch pár týdnů kripl
Smile04

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 5:33 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Díky, vodník mě poslal do Úrazovky a doktor mi tam zahejbal kolenem z čehož sem usoudil, že do ACL/MCL nebude, takže jsem už v klidu.
Snad to je jen naražený no, ale i tak jsem na nějakejch pár týdnů kripl

stav se knám do naší SPC lékárny já tě vylečím to rozcvičíš a rozběháš raz dva ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 5:35 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

:D když budu moct používat výtah, tak bych i chodil cvičit, ale jinak jsou ty schody nerealny
šmajdy

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže na úrazovku ne ?
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 6:19 pm    Předmět: Re: SPORTOVNÍ DOKTOR BRNO Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Díky, vodník mě poslal do Úrazovky

Blbce Ja to s tebou myslel dobre
šmajdy

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám problémy se zápěstím,asi natažené vazy nebo šlachy nebo něco podobného.Můj doktor mě stím poslal k ortopedovi ten mě předepsal prášky týden v klidu a potom týden posilovat s prášky,ale co jsem tak zjistil (jen má teorie teda )tak prášky pouze byly na tlumení bolesti,a ta se opět vrátila,občas ji i cítím u tlakových cvicích ale převážně tahových cvicích s vytočenou dlaní směrem nahoru.

Kam mám teda zajít?
Smile04

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Mám problémy se zápěstím,asi natažené vazy nebo šlachy nebo něco podobného.Můj doktor mě stím poslal k ortopedovi ten mě předepsal prášky týden v klidu a potom týden posilovat s prášky,ale co jsem tak zjistil (jen má teorie teda )tak prášky pouze byly na tlumení bolesti,a ta se opět vrátila,občas ji i cítím u tlakových cvicích ale převážně tahových cvicích s vytočenou dlaní směrem nahoru.

Kam mám teda zajít?

doktor ti poradil posilovat s prášky??? :) WOW :)

když necítíš bolest tak se můžeš do*urvit uplně nejmocnejším způsobem :) jed mesíc nohy a nech ty šlachy odpočat...budou to šlachy 100% hodně dobrý je masírovat

taky používám obinadlo lehce stáhnout a pod to namazat voltarenem...

ale pokud to nenecháš uklidnit bude tě to bolet pořád
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
šmajdy

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
šmajdy napsal:

Kam mám teda zajít?

doktor ti poradil posilovat s prášky??? :) WOW :)

když necítíš bolest tak se můžeš do*urvit uplně nejmocnejším způsobem :) jed mesíc nohy a nech ty šlachy odpočat...budou to šlachy 100% hodně dobrý je masírovat

taky používám obinadlo lehce stáhnout a pod to namazat voltarenem...

ale pokud to nenecháš uklidnit bude tě to bolet pořád

Jak sem psal,a je to ortoped prej tu na hodonínsku nejlepší.Hold tu stojí všichni za velkou prdel..Asi to taky udělám že pojedu jen nohy + střed těla..Jenže dosti taky tu ruku využívám v práci,jsem číšník a ta bolavá ruka odvede v práci 80% námahy protože v ní
nosím vše,takže zápěstí dostává na prdel když je plné plato,hold je furt v napětí ...

Rychle na stránku:

Přejdi na: