|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | Zdravím Filipe,vyapdá to na parádní formu. Jen bych řekl že přední delty máš znatelně větší než zadní,vypadá to pak docela divně. Zkus na tom zamakat |
Od tohoto září studuji v Brně, a konečně jsem si našel posilku kde je k dispozici i stroj na zadní delty, takže už se na nich pracuje :) děkuju |
Stroje su na prd já je nejlíp procvičim s jč ,na stroji ani ťuk
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | Zdravím Filipe,vyapdá to na parádní formu. Jen bych řekl že přední delty máš znatelně větší než zadní,vypadá to pak docela divně. Zkus na tom zamakat |
Od tohoto září studuji v Brně, a konečně jsem si našel posilku kde je k dispozici i stroj na zadní delty, takže už se na nich pracuje :) děkuju |
Stroje su na prd já je nejlíp procvičim s jč ,na stroji ani ťuk |
Já to z jednoho stroje na kterém jsem začal cvičit, cítím nehorázně moc, takže pro mě je tu super.. Umírám u toho vždycky
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | | Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | Zdravím Filipe,vyapdá to na parádní formu. Jen bych řekl že přední delty máš znatelně větší než zadní,vypadá to pak docela divně. Zkus na tom zamakat |
Já to z jednoho stroje na kterém jsem začal cvičit, cítím nehorázně moc, takže pro mě je tu super.. Umírám u toho vždycky |
Je jasný že záleží na člověku každýmu sedí něco jinýho,tak ať se na závodech zadaří
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | | Filip Vaško napsal: | | patrikdundych napsal: | Zdravím Filipe,vyapdá to na parádní formu. Jen bych řekl že přední delty máš znatelně větší než zadní,vypadá to pak docela divně. Zkus na tom zamakat |
Já to z jednoho stroje na kterém jsem začal cvičit, cítím nehorázně moc, takže pro mě je tu super.. Umírám u toho vždycky |
Je jasný že záleží na člověku každýmu sedí něco jinýho,tak ať se na závodech zadaří |
Děkuju ale nepočítám s žádným umístěním :) Už jen pro můj slabší věk a kratší dobu posilování.. + kategorie :) takže si nedělám žádné naděje, ale i přesto děkuju mockrát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 11:28 am Předmět: objem |
|
|
objem říjen 2012
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
objem tam je,ale to sedenie ti dost pridava  treba to odfotit postojacky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
slušnej objem ... co ty lejtka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:07 am Předmět: objem |
|
|
odfotěné po stojačky, lýtka nikdy nebudou adekvátní ke stehnům holt.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:14 am Předmět: Re: objem |
|
|
černý ponožky jako Dorian!
Moc pěkný stehna, tvarama si byl taky obdarovanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
Asi tak 3 minuty stará fotka...jen se tak oblékám na trénink:)
Celoroční forma...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
jugosek

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Pěkný, ale doma bych Tě nechtěl, určitě by si mě mlátila, kdybych neposlouchal.
Jinak máš konečně nějaký normální barvu vlasů, oproti tomu co jsem viděl na jiných fotkách. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
Trochu opálení a můžeš z fleku na prkna :) Určitě by jsi se neztratila, ale vím, že tě to neláká, jak už jsi někde psala. _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|