Bílkoviny konečný verdikt... kolik jich teda jíst?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bílkoviny konečný verdikt... kolik jich teda jíst?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Bílkoviny konečný verdikt... kolik jich teda jíst?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
broukales

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
broukales napsal:
Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové

Koukni na můj log, jím 200g tuku a na špekách nepřibírám. Další tučný jídla: smetana, tučný masa, tučný sýry, tučný tvaroh, vepřové, vejce, ořechy

Pročetl jsem ho celej a zajímá mě jedna věc... čim si svaly vyhnal tak rychle, že se ti udělaly takový strie? zajímá mě to čistě jako ektomorfa, 202/92, co se trápí stagnací.. jinak ty tuky zkusim přidat, místo kuřecího vepřové, ořechy a pojedu.. jsem zvědav, jinak díky za rady..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shooter

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

broukales napsal:
shooter napsal:
broukales napsal:
Jak by měl ten zvýšenej příjem tuků vypadat konkrétně? teď mám zhruba 1g/kg ve stravě co jím - hlavně z vloček, vajec, ořechů, občas vepřové

Koukni na můj log, jím 200g tuku a na špekách nepřibírám. Další tučný jídla: smetana, tučný masa, tučný sýry, tučný tvaroh, vepřové, vejce, ořechy

Pročetl jsem ho celej a zajímá mě jedna věc... čim si svaly vyhnal tak rychle, že se ti udělaly takový strie? zajímá mě to čistě jako ektomorfa, 202/92, co se trápí stagnací.. jinak ty tuky zkusim přidat, místo kuřecího vepřové, ořechy a pojedu.. jsem zvědav, jinak díky za rady..

To se neudělá hned na to je potřeba pár měsíců, co si tam pamatuju tak se mi to udělao za 3 měsíce, v té době jsem to vůbec neřešil. Je to dáno geneticky (elesticita kůže) někdo ji má v normě někdo ne. A trénink jsem jezdíval 4 cviky na svalovou partii (jako začátečník ) se 4série 8-10 opakování, takže jsem to přepumpovával a kůže nevydržela. Takže od té doby jsem přestal jezdívat takový nesmysli a zařazuju fulbody a splity. Takže asi takhle. k jídelníčku ti toho moc neřeknu protože si ho nepamatuju, to jsem dříve neřešil.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pročetl jsem ho celej a zajímá mě jedna věc... čim si svaly vyhnal tak rychle, že se ti udělaly takový strie? zajímá mě to čistě jako ektomorfa, 202/92, co se trápí stagnací.. jinak ty tuky zkusim přidat, místo kuřecího vepřové, ořechy a pojedu.. jsem zvědav, jinak díky za rady.. [/quote]
on nevyhnal svaly, on se vyžral tukama, rychle přibral a udělaly se mu strie.
broukales

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:

on nevyhnal svaly, on se vyžral tukama, rychle přibral a udělaly se mu strie.[/quote]

jo tak :D já taky jedu 4 cviky po 4 seriich a 6-8 opakováních na partii a strie, čili ani velke objemy nikde.. tak se ptám :)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo tak :D já taky jedu 4 cviky po 4 seriich a 6-8 opakováních na partii a strie, čili ani velke objemy nikde.. tak se ptám :)[/quote]
no ono split a ještě 4 cviky po 4 seriích není zrovna nejlepší trénink pro naturálně trénujícího cvičence. Ale né každý má strie.
shooter

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:

on nevyhnal svaly, on se vyžral tukama , rychle přibral a udělaly se mu strie.[/quote]

Prosím? tak z tuků to nebylo, pokud budeš jíst jen tuk+bílkoviny tak se ti do tuků nedostává voda (odvodníš se), voda se ti do tuku dostane tím, že budeš jíst sacharidy. A tím pádem je to z toho, že jsem jedl přemíru sacharidů 400-500g denně.

8Shade

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
voda se ti do tuku dostane tím, že budeš jíst sacharidy.

Tukové buňky obsahují tak 10-20% vody, kdežto ve svalech se ukládá něco kolem 70%. Z čehož vyplývá, že ty strie určitě nemáš z toho, že by se ti ukládalo moc vody do tuku...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím? tak z tuků to nebylo, pokud budeš jíst jen tuk+bílkoviny tak se ti do tuků nedostává voda (odvodníš se), voda se ti do tuku dostane tím, že budeš jíst sacharidy. A tím pádem je to z toho, že jsem jedl přemíru sacharidů 400-500g denně.[/quote]
to je tvoje verze :) bohužel jestli se občas koukneš do zrcadla, tak vidíš, že tvá teorie nefunguje. Výraznější vyrýsování stále chybí a to i přesto, že sacharidy nejíš, tak kde je chyba?
shooter

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Prosím? tak z tuků to nebylo, pokud budeš jíst jen tuk+bílkoviny tak se ti do tuků nedostává voda (odvodníš se), voda se ti do tuku dostane tím, že budeš jíst sacharidy. A tím pádem je to z toho, že jsem jedl přemíru sacharidů 400-500g denně.

vlkisek napsal:
to je tvoje verze :) bohužel jestli se občas koukneš do zrcadla, tak vidíš, že tvá teorie nefunguje. Výraznější vyrýsování stále chybí a to i přesto, že sacharidy nejíš, tak kde je chyba?

Ty si mě za poslední dobu viděl jak vypadám? A kde máš že sacharidy nejím?

Naposledy upravil shooter dne pá říjen 19, 2012 8:58 am, celkově upraveno 2 krát
Majesty

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nauc se kvotovat Shootere.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Množství bílkovin je strašně individuální záležitost. Nezapomeň, že tělo je prevít a na všechno si po čase zvykne, stejně jako na množství sacharidů. Když se budeš pohybovat v rozmezí 1 až 2g na kg nic s tím nepokazíš.
Pokud budeš přijímat stravu každých 2,5 až 3h, kde bude adekvátní množství kvalitních sacharidů a tuků s bílkovinama od 20 do 40g, tak se nemusíš řídit žádnýma propočtama a jen se snažit dodržovat stravovací režim co se četnosti týče.
Když budeš přijímat bílkoviny z opravdu kvalitních surovin, krůtí, hovězí, rybí, vejce a nebudeš počítat bílkoviny z tvarohu, jogurtů, proteinových přípravků...
bude ti stačit bohatě těch 1,5g.
Jednoduše řečeno, radši 150g zadního hovězího než 2 tvarohy nebo 200g kuřecího.
Čím kvalitnější zdroj, tím menší potřeba.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si mě za poslední dobu viděl jak vypadám? A kde máš že sacharidy nejím?[/quotte]

Neviděl a ani mě to nezajímá :) reaguju na tvou formu tvé "tukové" rýsovací diety u tebe v logu. Kde si se cpal krkovicí, čabajkou a já nevím čím a říkal si tomu rýsování. Neříkám, že nejde zhubnout když snížíš sacharidy a přidáš tuky, vše to bude jen o příjem - výdej, ale na tucích nikdy nevyrýsuješ tak jako na sacharidách. Až budeš na těch tvých smetanách vyrýsovaný jako drát, tak pak možná změním názor ale pochybuju, že se ti to někdy povede
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk: nauč se kvotovat. Člověk to pak musí luštit.
Luster

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
vše to bude jen o příjem - výdej, ale na tucích nikdy nevyrýsuješ tak jako na sacharidách
to je nesmysl

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bílkoviny konečný verdikt... kolik jich teda jíst? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: