|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
V Drazdanech v nakupnim centru...bohuzel s nemeckou simkou... v CR to funguje zatim pouze ve spojeni Komercni banky a O2 pokud mam dobry info :) ale pristi rok uz by se to melo snad rozjet ve velkym _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
| g3rtrud napsal: | | Grimley napsal: |
4. Až bude na Samsungu iOS, půjdu do něj.
- Naprostá neznalost prostředí Androidu a jeho jednoduchosti.
|
Toto je len o tom že niekomu vyhovuje viac iOS a niekomu Android. Ja by som mobil s androidom nechcel, možno 4.1 na poriadnom telefóne je niečo iné, ale máme v rodine HTC desire S a ten rozdiel oproti iOS je tam neskutočný (je to omnoho pomalšie a mrzne to). |
musis porovnavat aspon priblizne rovnake telefony hardverovo, ked si vezmes teraz iphone 3 do ruky tak to uz tiez neni ziadne terno
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
HTC desire s je cca 18 měsíců starý telefon, tak to srovnávej s iphonem 4/4s, Ale i tak bych bral radši 3gs než desire.
Měl jsem dva roky ten úplně původní desire, dnes mám iphone 4s, budu pořizovat pětku.
Ovládání, zpracování, dotyková obrazovka (něco otřesného), systém.. všechno je na iphonu lepší. Dřív sem k němu měl z nějakého důvodu odpor, ale je to špička a ostatní ho můžou maximálně napodobovat.
Co se týče iphone 5, měl jsem ho v ruce, je neuvěřitelně rychlý, neuvěřitelně lehký a vypadá dobře (ve srovnání s i4s). Samsunga jsem v ruce neměl, ale už jen ta velikost displeje, to je otřesné, nosit minitablet v kapsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
No Galaxy NOTE II není "mobil" pro každýho, ale do kapsy se vejde a jednou rukou ovládat jde. Přecházel jsme na něj z galaxy S I a dostavil se i "wow efekt" , což se mi stalo i při zkoušení výstavního kusu v prodejně. Když jsem zkoušel iPhone, vlastně nic novýho jsem neobjevil (oproti 3GS), pořád stejný menu, pořád stejný funkce v kalendáři, přišlo mi to takový konzervativní. Design má iPhone pěknej, ale jinak mi přijde, že Apple nějak zamrzl. Samsung přišel s hodně novinkama a třema multitasking je na NOTE II opravdu multitasking, oproti iOS multitaskingu .... Android 4.1 už je svižnej a nebál bych se ho přiřovnat k rychlosti iOS. Teď už jde jen o osobní preference, ale u Samsungu tak nějak dostanete víc muziky za míň peněz (neplatíte přes 60% ceny jen za značku) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | No Galaxy NOTE II není "mobil" pro každýho, ale do kapsy se vejde a jednou rukou ovládat jde. Přecházel jsme na něj z galaxy S I a dostavil se i "wow efekt" , což se mi stalo i při zkoušení výstavního kusu v prodejně. Když jsem zkoušel iPhone, vlastně nic novýho jsem neobjevil (oproti 3GS), pořád stejný menu, pořád stejný funkce v kalendáři, přišlo mi to takový konzervativní. Design má iPhone pěknej, ale jinak mi přijde, že Apple nějak zamrzl. Samsung přišel s hodně novinkama a třema multitasking je na NOTE II opravdu multitasking, oproti iOS multitaskingu .... Android 4.1 už je svižnej a nebál bych se ho přiřovnat k rychlosti iOS. Teď už jde jen o osobní preference, ale u Samsungu tak nějak dostanete víc muziky za míň peněz (neplatíte přes 60% ceny jen za značku) |
S akými novinkami prišiel Samsung? Netvrdím že to tak nieje, len ma to zaujíma.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|