Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
grogy napsal:

před chvilkou jsem se pod nátlakem musel zvážit, po večeři a v oblečení asi 121,5 ale jinak o ránu si držím cca 118.

Dovol tedy, abych se s tebou rozloučil za všechny zástupce kat. do 120kg.

Měl bys něco dělat, nebo budeš dřepovat 275 s váhou 150

už, to nebudem rozpitvávat....myslím že včera to stačilo

Jinak včera teda probíhalo první kolo extraligy , byl jsem se tam podívat jako otrok.

Kuřim tam byla v sestavě Raptormira, Kubejk, Bikon, Eda, LLLuke, Harderheavy, Grogy a později i Raziel. první 4 vypsaní byly závodníci. docela se jim dařilo, padalo dost rekordů (což neznamenalo dobrej výkon závodníků, ale pouze dokonalou péči otroků, ovšem někteří si snad mysleli že to je jejich vlastní zásluhou a raketově jim vzrostlo ego )

Nakonec Kuřim zabrala 3. místo z 7 což považuju za úspěch, za sebou jsme nechali i Nymburk B a tým Lupače. kdyby se takhle dařilo i na druhým kole, tak by to mohlo vypadat nadějně.

Zřejmě dobrej oddíl, no

Kompletní výsledky
http://www.powerlifter.cz/20-rocnik-extraligy-v-silovem-trojboji-druzstev-1-kolo-svitavy-s148.aspx

Jinak ještě k pátečnímu tréninku, 177 jsem sice štastně vytlačil, ale při tom prvním neúspěšným pokusu mi mrdlo v lokti a docela to bolí. V dresu jsem potom ještě benčovat mohl (musel ) docela mi to přidržel, ale jsem zvědavej co s tím udělá zejtřejší trénink...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sloty

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tě prdel chvelku se sem nepodívam a ty máš 120 zase si mi slušně utekl v BW a to jsem teď taky přibral Jinak budeš muset docela máknout na těch 300, protože konec roku se blíží
grogy

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
No tě prdel chvelku se sem nepodívam a ty máš 120 zase si mi slušně utekl v BW a to jsem teď taky přibral Jinak budeš muset docela máknout na těch 300, protože konec roku se blíží

Tak to ses už asi dlouho nepodíval ale takhle to je lepší, při 105 jsem byl moc malej makat musím, ještě mám asi 80 dní,takže buď to zvednu a nebo mi to urve páteř, ale jiná cesta není

"Vždyť je to jen bolest"

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy, až přijdeš na závody v trojboji s formou bikona (spadla mi brada!), tak se zajdu podívat na tvoje závody a na hrudník si krví nechám napsat Grogy dotoho a budu fandit jak z řetězů utrženej
RaptorMira

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
grogy, až přijdeš na závody v trojboji s formou bikona (spadla mi brada!), tak se zajdu podívat na tvoje závody a na hrudník si krví nechám napsat Grogy dotoho a budu fandit jak z řetězů utrženej

bikon je prototyp poskládaný za bouřlivé noci ze střepů antických soch. Snídá motorový olej a funguje na malý atomový reaktorek. Viděls jiný matrix člověče.
grogy

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru- tak nějak jak to napsal Míra- Bikon se minul povoláním, původně to byl kulturista, ale děsně se bojí takových těch miniaturních plaveček ve kterých se musí pózovat, takže si to po několikaletý přípravě rozmyslel, a šel na závody v liftu ale je pravda, že z lifterů tam byl asi bezkonkurenčně nejhezčí
A co se mě týče.....tak to je mi líto, to mi asi nikdy nezafandíš

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x65
5x95
3x125
3x155
2x165
2x170
2x170
2x170

Dosedy na paralel
3x170
3x180
3x185

Benč
10x45
5x75
5x95
5x95
5x95
5x95
5x95

Triceps na kladce
15x40
15x40
15x40
15x40

dneska to bylo všechno tak lehký, že někde určitě musela být chyba fakt všude rezerva všechno technicky pěkný, paráda. Trošku jsem se bál lokte ale při benči nakonec nic nebolelo, jenom při kladce, tak jsem se na to potom už vysral.....

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Mrtvola
5x50
3x130
3x170
dres
1x230
1x250
1x250
1x260
1x260
1x260
1x260

Dotahy z mrtvého bodu (polovina kolene)
3x270
1x290
1x310
1x330 PR

Shyby
4xjá
4xjá
4xjá
4xjá

Dneska další pokusy, neúspěšně. seru na to, fakt to nemá cenu, zkusím větší dres. Prostě se tam nesrovnám, už to nejde, po dnešku to definitivně vím.

Dotahy mě celkem potěšili, 330 fakt docela lehký, bez problému pěkně zatáhnout ramena, i úchop držel, takže to bylo dobrý. Víc jsem nešel protože jednak už se na osu víc nevešlo, a jednak se začínám bát o osu tohle je na ní už fakt docela dost, nebudu to riskovat
Věřím že kdybych šel dotahy na začátku tréninku tak 350 s trochou snahy vytáhnu....což je celkem smutný k mojí stávající mrtvole

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Věřím že kdybych šel dotahy na začátku tréninku tak 350 s trochou snahy vytáhnu....což je celkem smutný k mojí stávající mrtvole

Vítej v klubu, taky mám přes 200 dotaženo a kde se to projevuje... nikde. Jinak samo gratulace.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc pěkný Grogy!
grogy

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
grogy napsal:

Vítej v klubu, taky mám přes 200 dotaženo a kde se to projevuje... nikde. Jinak samo gratulace.

jo, je to hnus,, ale co naděláme

Guru-Díky

"Vždyť je to jen bolest"

LLLuke

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
grogy napsal:

Postřeh z praxe, zkuste popřemýšlet o pozici těla, ze které začínáte dotah. Asi v tom místě nebude stejná, jako když taháte ze země.
grogy

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
Koutňa napsal:
grogy napsal:

Postřeh z praxe, zkuste popřemýšlet o pozici těla, ze které začínáte dotah. Asi v tom místě nebude stejná, jako když taháte ze země.

Já to vím právě přesně o tom to je, u dotahu se srovnám, ale u mrtvoly ne, takže je logický jak to dopadne když je to těžký

Trénink

Dřep
5x65
3x95
3x125
3x155
3x155
3x155
3x155

Benč
10x45
5x75
5x105 PR
5x105
5x105

Dotlaky, 10 cm board
3x125
3x125
3x125

Pullover
8x28
8x28
8x28
8x28

Dobré. Dřepy jsem šel jenom lehce, nechtěl jsem to dneska rvát. ale bylo to docela pěkný, po delší době se mi to zase líbilo.

Benč mě potěšil. 3x5x105 je určitě PR. První serie dokonce byla fakt hodně lehká, ale benčovka na který jsem jel byla na píču, potom mi to nějak křivilo záda.
Ale vzhledem k poslednímu aktuálnímu osobáku (1x110) to není špatný

Dotlaky nějak nešli, nevím únava z benčů, nebo tak něco, prostě to bylo smrtelně těžký

Jinak teda závody se dost rychle blíží, mám včetně tohoto, 2 těžké týdny, potom už jenom protahování. Takže příští pátek bych to viděl na nějaký slušný dřepy, konečně už zase pořádně.

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Mrtvola
5x50
3x130
3x170
Dres
1x230
1x250
1x250
1x250
1x270
1x270

Deficit 9cm deska
3x170
3x190
3x190
3x190

Benč
5x50
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90

Dneska jsem zkoušel větší dres. Po technický stránce určitě lepší (ne 100%ní ale s tímhle jsem v rámci možností spokojenej) 2x1x270 ok, úplně se mi to zase celý změnilo, takže zase tahám jinak. Mám brutálně volný ramínka, do příště je sešiju tak jsem na to zvědavej.
Mám i videa těch 2x1x270 možná hodím s příštím tréninkem mrtvol.

Deficit byl stejnej nebo lehčí než klasická mrtvola

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x75
3x105
3x125
3x125
3x125

Benč
10x45
5x75
3x110 PR
3x110
3x110
3x110
3x110
3x110
3x110
3x110
3x110

Dobrej trénink. Dřepy jenom symbolicky protože zejtra budou mrtvoly. Ale s benčema jsem byl spokojenej. cíl byl dát 3x3x110 s tím že už to bude maximum, nakonec tam ale pro trojku byla možná i 10kg rezerva, takže já jsem spokojenej, a budu doufat že mi to něco přinese do pátečních benčů v dresu

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: