Geranium je 1,3-dimethylamylamine ??? A já si říkal že se to dneska dává do všeho a to jsem vůbec netušil že to je geranium to je ta blbina co se jako silice dává do masti Leniens že?
Geranamine je u nás ilegoš? Já že jsem nikde nemohl sehnat Anadraulic Pump od LG, jenom v tom workout kitu kde jsou 3 výrobky. Nebo je to jen náhoda že se to zrovna k nám nedováží?
K tomuhle tématu: Hraje tam nějakou roli salicin ale nikde jsem nenašel nic co by vysvětlovalo cokoliv, takže se zaměřím zkoumat účinky skořice
Dole jsou nějaké výňatky ze studií, aspirin v ECA stacku tedy vlastně fungovat podle nich nemá, asi se to dělalo z zvyku, což mě přivádí k myšlence že přidávat White Willow k synefrinu je kravina, ať žijou vředy.
white willow pusobi termogene, ale treba v ECA od vemoherbu ho tam nedaly moc protoze pak tlumi bolesti, redi krev - > muze delat modriny a podlitiny ale dali tam takovou davku co to nedela. Myslim si ze lidi od vemohrebu moc dobre vi co delaji...
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
A co konkrétně působí termogenně a jak? Salicyn? Nebo i syntetický Aspirin? Nebo až v té směsi? Nevím jak působí termogenně látka která vlastně snižuje horečku. Myslel jsem posledně, že dokáže nějak prodloužit termogenní účinnek Efedrinu ale že by to něco dělalo se Synefrinem se mi nezdá.
"Salicin byl z kůry Vrby bílé poprvé izolován evropskými vědci až v roce 1829. Identifikovali ho jako hlavní aktivní složku z kůry White Willow bark. Poté už veřejná poptávka po salicinu rostla a byl primárně užíván pro léčbu zánětů, zmírňování bolestí a pro schopnost snižovat horečku. "
Navíc právě v malé dávce se používá aspirin jako antiagregační.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru