| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
svalymaly
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 1:10 am Předmět: Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky? |
|
|
Muzu se zeptat proc tento server nezverejnil zadne vysledky z teto souteze? Par cechu tam take soutezilo. Nebo ronnie.cz nespolupracuje se slovenskem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 7:10 am Předmět: Re: Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky? |
|
|
hlavní je, že Lesukov dostal naprdel od lépe připraveného soutěžícího
A Čambal vypadal úžasně!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
svalymaly: To víš, on ti někdo bude v sobotu v noci dělat report. To už je po několikátý co urguješ nějaký info, který prostě nějakej čas trvá, než ho nějakej dobrák zpracuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas2005
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
myslim ze behom dna dvoch by to malo byt vsetko spracovane aj fotky aj videa,Prvy krat som videl Jarda Paseku osobne a je to ozaj ohromna hruda
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
Lesukov sice prohral, ale celkovy dojem postavy ma mnohem lepsi nez vitez. Uzky pas a siroky zada , velky ruce v poze FDB. Je nekde jinde nez ten co vyhral. Doufam, ze se dostane do ruky nejakymu dobrymu trenerovi v profikach
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Souhas s Roscoem. To, že si někdo rozřeže prdel na nudličky není důvod k tomu, aby porazil Lesukova, tedy kulturistu o třídu lepšího. Podle Guruhonzy by asi měl Lesukova porazit i Franta Zálešák.  Nelidská a nesmyslná vysušenost by neměla porážet nesktečnou stavbu, kompletnost a objem. Nic proti o Solárovi, ten byl skvělej. Lesukov je ale stejně někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
V pohodě Johnny, ty jsi poslední, kdo by měl tohle pochopit ;) Nic ti nevyčítám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | jj....stejně jak ty mou preferencí objemových borců. |
Tos řekl dokonale
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Nějak kulturistiku nesleduji a ani mě nezajímá, hlavně ta současná.
Ale Lesukov je borec na kterého se rád podívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 2:17 pm Předmět: . |
|
|
jsem jediný, komu ten výsledek přijde strašným způsobem cinklý?
Mám rád kluky ze Slovenska, eastlabs, závodníky apod., ale na tomhle se prostě nikdy neshodneme. Hodnotím jen z fotek, ale těch podobných jsem za 12 let už pár viděl a tohle je tedy něco, zejména ta s poháry, kde mají oba stejnou pózu a to je tedy rozdíl třídy, bez ohledu na to, že je trošku hladčí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |