|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dejvid007
|
Zaslal: po září 17, 2012 8:37 pm Předmět: Můžu si o víkendu příhodit Mrtvý tah a dřepy? |
|
|
Zdravím,
mám už naplánovaný svůj full body trenink třikrát týdně. Jenomže mrtvý tah a dřepy to je na svalovou hmotu to pravý ořechový. Tak mě napadlo, že bych třeba v sobotu občas chodil pouze na mrtvé tahy a dřepy. Lehce. Trénuju Pondělí, středa a pátek. Jsem docela ještě hubený a mrtvý tah mě hodně baví i když je to občas záhul. Samozřejmě bych tam chodil jenom kdybych se cítil neunavený a při síle!
Co vy na to? Myslíte, že by to šlo?
Díky moc!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zapy
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:01 pm Předmět: Re: Můžu si o víkendu příhodit Mrtvý tah a dřepy? |
|
|
| Dejvid007 napsal: | | Jenomže mrtvý tah a dřepy to je na svalovou hmotu to pravý ořechový. |
zajimavy tvrzeni, mohl bys to rozvest?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:07 pm Předmět: Re: Můžu si o víkendu příhodit Mrtvý tah a dřepy? |
|
|
| Zapy napsal: | | Dejvid007 napsal: | | Jenomže mrtvý tah a dřepy to je na svalovou hmotu to pravý ořechový. |
zajimavy tvrzeni, mohl bys to rozvest? |
Tak to je snad docela známý, že mrtvý tah a dřepy jsou jedny z nejdůležitějších cviků. A zapojíš u toho skoro všechny svaly. Na nabíraní je to taky vhodný. Nevím co bych měl více rozebrat. Tak co? Myslíte, že by to šlo? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 17, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
jakože 3x týdně nějaký trénink a + k tomu ještě v sobotu mrtvoly a dřepy? a proč to nedáš rovnou do toho fb
Napiš sem celej trénink....tam bude nejlepší začít
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejvid007
|
Zaslal: po září 17, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | jakože 3x týdně nějaký trénink a + k tomu ještě v sobotu mrtvoly a dřepy? a proč to nedáš rovnou do toho fb
Napiš sem celej trénink....tam bude nejlepší začít |
Tady to je:
PO : prsa, záda, přední stehna, triceps, ramena, biceps, břicho
dřep
přítahy činky v předklonu 3x8
bench 4x6-8
francouzské tlaky s střední činkou 3x8
tlaky ramen 3x6-8
bicepsove zdvihy s vel. činkou 4x6-8
3x15 sedy lehy
ST: prsa, záda, ramena, zadní stehna, biceps, triceps, břicho
tlaky s jednoručkama 4x6-8
military press 3x6
francouzský tlak s jednoručkou3x8
zakopávání 4x8-10
bicepsové zdvihy s jednoručkama (střídavě) 4x8 (16)
hyperextenze 4x8
břicho 3x15 přednožování
PÁ: prsa, záda, lýtka, ramena, biceps, triceps, břicho
bench 4x6
mrtvý tah 3x4-5
bench uzký uchop 3x6-8
přítahy činky k bradě 4x6
bicepsové zdvihy s velkou činkou 4x8
výpony ve stoje 4x15
3x15 sedy lehy
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
podle meho nazoru bys mel liftovat vic na objem .. tzn vic serek a vic opakovani pokud chces nabrat + samozrejme alfa-omega a sice spravny jidelnicek a zivotosprava ..
ja osobne bych Ti doporucil postavit trening - chces-li nabrat - na nasledujicim zakladu:
6-8 serek bench, MT, drepy a shyby .. ve zbytku casu si docvic dalsi veci dle nalady a chuti .. vetsinou delam ze jedu bud vic spodek/stred - 8 serek drepy a MT a 6 serek bench a shyby a naopak ..
Naposledy upravil ntz dne ne říjen 21, 2012 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
mas tamn moc cviku
na kvalitni FB klidne staci 3-5 cviku
a klidne muzes dat v po drepy a v pa mrtvolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|