|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucynqa

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | no,kdyz se nosi aktovka na jednom rameni,udela se ta picovina jen na tu jednu stranu,ale tahle picovina do S ma pry puvod neznamy (-v publikaci z roku 1988) |
n to S mam take, a uz 7 let men to neboli, krom toho kdyz si namohu svalstvo na zadech, ale to snad kazdeho. v 19 ti letech mne novy ortoped propustil, ze kdyz men nic neboli je nesmysl abych furt chodila, zbytecne mne bude retngenovat co ten doktor predtim rikal furt. Ten mi jen poradne prohmatnul pater jak se vlni, pak jsem musel drzet pred sebou ruce a stat vzprima dokud nerekne, ze je mam dat dolu. Kdyz jsem s eptala jestli muzu horolezt ci posilovat atd sporty rek ze jo, ale vzpirani tedy ne a zasmal se.
proste cokoli cvicit, ale co je moc zaber na zada ci te to bude bolet tak ne. Mozna ti to rekne i trener. v praze nekoho sportovniho ortopeda jestli smim rici najdes. Jen zjistit kde. Ale dle mne i trenera co se v tom vyzna.
ale treba i cvic ty cviky co ti dala rehabilitacni sestra, ta o tom nahodou vi, jen se ji nechce to ukazat, no cviceni v nemocnici je. Jen vedet kdy mas chodit. Optej se. Ja chodila na 5 cviceni at se ty cviky naucm. Ale jsou nudne--placani jako ryba na zemi.
Pater se asi vlni kvuli spatnemu svalstvu. Dle mne ale muzu se plest
treba ze jedna strana tlaci vic nez druha a to se asi vykrivy. Proto mit svaly pevne.
Jo ty pritahy jsou good, ale at te nekdo kontroluje. Delat rovnomerne, ne trhane. Jakmile se zacnes pritom vykrivovat tak stop.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
arduin
|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
Mam skoliozu, šel jsem k ortopedovi a ten mi řekl začni cvičit, klidně i v posilovně. Teď jsem byl v létě měsíc v lázních a doktorka i fyzioterapeutka mi dovolila mrtvolu i dřepy. Ale je to asi dost individuální... Třeba ti moje zkušenost pomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
No byl jsem za tim paterakem a byl o hodne rozumejsi nez ortoped u ktere jsem byl pred tim a cvicit mi nezakazal. Kazdopadne ale na rehabilitace a elektro lecbu chodit budu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|