|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Zkousej a uvidis, podle me tim stylem B+S+T v kazdem jidle budes mit treba zezacatku podobny prijem jako pri tom starem jidelnicku, ale hlavne se pritom da dobre kontrolovat velikost porci, takze proste kdyz to po tydnu nepujde tak pridas. Navic, kdyz nemuzes pribrat tak to nemusi byt jidla jako kureci+ryze+lzice oleje, ale muzes si navarit plny hrnec testovin, do toho maso, pekne nejakou omacku a jeste to prolit olejem a jeste nahoru nasypat syr a ono to nakonec nahoru ta vaha pujde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| Doofy napsal: | | Ztoho vyplívá otázka: bude vůbec stačit těch 600g, když kdysi nestačily? |
Tak přidej ty tuky, jak jsem Ti radil, 100g tuků je 900 kcal.
150g bílkovin = 600g
600g sacharidů = 2400 kcal
100g tuků = 900 kca
To máš skoro 4000 kcal, po tom musíš přibrat, pokud to tělo stráví. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
Musíš se pořádně "rozežrat" nezlob se na mě, ale jídlo po 3h je málo.
Tyčinky na snídani ?
Jestli chceš vypadat jak chlap, tak musíš taky jako chlap jest.
Jestli teda jíš každé 3hod, tak mezi tím ještě dej třeba 2banány.
Je to o celodenním přísunu jídla, který si musíš hlídat.
Naposledy upravil Rostislaw dne so říjen 27, 2012 10:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Musíš se pořádně "rozežrat" nezlob se na mě, ale jídlo po 3h je málo .
Tyčinky na snídani ?
Jestli chceš vypadat jak chlap, tak musíš taky jako chlap jest.
Jestli teda jíš každé 3hod, tak mezi tím ještě dej třeba 2banány.
Je to o celodenním přísunu jídla, který si musíš hlídat. |
S tím nemůžu souhlasit
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Jidlo co tri hodinyx je naprosto idelani do objemu, jist casteji je kontraproduktivni. V objemu staci 5-6 jidel denne, ale obrovite porce, presny opak diety
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
V jeho případě jsou 3h rozestupy evidentně málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Příklad mého včerejšího jídelníčku:
5ks vajec, 2ks pečivo, 3dcl mléko, jablko
100g rýže, 150g krůtí maso
500g jogurt, 20g proteinu, banán
100g rýže, 200g hovězí maso
100g rýže, 150g krůtí maso
100g rýže, 150g tuňák
250g tvaroh, 20g protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Kazdej je jinej, a ty treba nabiras dobre, ale ektomorfove maji rychly metabolismus a proto cim vic jidel, tim hur, protoze si ten metabolismus jeste vic zrychluji. Ja sam nabiram spatne a nejlepsi vysledky mam kdyz mam tech pet jidel denne a jednou za cas to pozmenim
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
souhlasím svámi ze všemi..
150g bílkovin = 600g
600g sacharidů = 2400 kcal
100g tuků = 900 kca
Určím tuhle stanovenou hodnotu a uvidíme, po týdnu hupnu na váhu. A pokud to nepoleze, tak začnu přitvrďovat. Uvidíme jak to půjde dobře s bílkovinama stěma si budu muset ještě pohrát, jelikož při tomhle dávkování to tělo nezvládalo, co jsem zkoušel.. _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Takže jsem hážu jídelníček,který jsem sliboval, kterej chcu použít a kterej si myslím ,že by mohl fungovat. Jestli se vám nebude něco zdát, nebo nahradit něco za lepšího, sem stím rád se přiučím
Snídaně:
cornflakes 130g- 111gsachru bilkoviny 11g tuky mizive
Menší svačinka :
racio chlebíčky 100gsachru bilkoviny 14g tuky 4g
Normální svačina
kolínka panzani 150g 108gsachru bílkoviny 20g tuky 3g na milión způsobu vaření
Pitný režim :
glukopur 100g 94gsachru bilkoviny nic tuky 1g (1,5l petka)
Další pitný režim :
maltodextrin 300g 299gsachru bilkoviny nic tuky nic (1,5l petka)
Potom co příjdu domů
Oběd :
Ten já bohužel neovlivním,ale většinou je vepřové maso s těstovinami nebo omáčkou, někdy luštěniny, někdy lehká zeleninová jídla.
Přestávka-spánek
Dále :
protein 70gbilkovin 9gsachru tuky 7g
Dále :
arašídy 100g 44gtuky 23gsachru bilkoviny 17g
Sečteno :
SACHARIDY : 744g
BÍLKOVINY : 133g
TUKY: 59g
Tuků je poměrně málo nevím no, uvidíme co to udělá
Jídelníček je poměrně stabilní občas prohazuju těstoviny za ryži, davám ovesné vločky na snídani atd.. Tu svačinu dělám samozřejmě na všechny možny způsoby, nebo si dělám mléčnou rýži  atd atd.. je toho mraky _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
To je tak na cukrovku, to tam nemuzes davat 5-6x denne normalni jidla jako je obed, nebo ta normalni svacina?
E: Jeste, kdyz to tak projedu, tak pulka celeho tveho bilkovinoveho prijmu se skryva v proteinovem napoji, navic tam pocitas proteiny z cornflaku, racio chlebicku apod. vzdyt ti tam uplne chybi nejake kvalitni bilkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
kvalitní bílkoviny taham z obědu ,kdy je vepřový maso a ještě sem zapomněl dodat, že glukopur a maltu popijím skoro celý den. mezitím piju i normalní vodu _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Nemůžeš nic tahat z obědu. Musíš dodávat plynule a pravidelně zdroj proteinů. Každé 3-4hodiny 30-40g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Johncreasy
Souhlasím , vtomhle sem měl mezeru a beru si tuhle radu k srdci. A nevím proč mě tahle základní věc nenapadla dříve _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Doofy napsal: | | glukopur a maltu popijím skoro celý den. mezitím piju i normalní vodu |
Tak s tím bych přestal. Myslím, že to nebude ku prospěchu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|