|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirus

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:49 am Předmět: alavis |
|
|
Já Alavis užívám pravidelně od letošního února a nadmíru spokojenost. Nejenže mě přestalo bolet koleno, takže můžu dělat dřepy i s volnou váhou, ale nebolí mě ani rameno který sem měl natažený úpon bicepsu z benche. Jde o to, že množství msm je několikrát větší než v jiných přípravcích a tímpádem víc účinější. A je levnější než jiné přípravky na které jsou reklamy. A ještě jedna věc, můj otec, které je už v důchodu začal od dubna chodit cvičit, měl zánět v ramenu nemohl dobře zvednout ruku nad hlavu, po užívání alavisu je v pořádku a cvičí jak 20letej mladík. U nás ho berou všichni, protože vědí, že fakt funguje. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
thaarm, mirus: diky, o tom triple blendu sem cetl i jinde hodne pozitivnich zkusenosti a myslim si, ze ta kvalita bude platit i pro ten jejich celadrin, akorat ho zatim nejspis nikdo nevyzkousel..
necro: jo viridian ma urcite hodne zajimavy a kvalitni produkty, ale cena je samozrejme uplne jinde.. Alavis triple blend vychazi v porovnani s ostatnima podobnyma produktama o HODNE levnesi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
| thaarm napsal: | Luster
Ja som nadmieru spokojny s ALAVIS triple blend
|
Tohle mě kapku rozesmálo.
ISO je o tom že máš zpracovanou ISO příručku a zaznamenané procesy. GMP by mělo být o tom že dodržuješ výrobní procesy a máš nové technologie. Kosher certifikát ti už neřekne vůbec, ale vůbec nic pokud nejsi žid či muslim.
Jinými slovy, pokud se někdo chlubí těmito výhodami, přemýšlel bych co chce těmito marketingovými sračkami zakrýt. Nemusí nic, ale opatrný bych byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Ze svýho pohledu jako pracovníka firmy zabývající se prodejem veterinárních a chovatelských potřeb si myslím, že se Alavis stal poměrně oblíbenou značkou mezi zákazníky bez nějaké větší propagace, takže z toho usuzuji, že s ním zakazníci asi budou spokojení. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bjozicek

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Co by jste radši volili?
Optimum OPTI-MEN a nebo ANIMAL PAK
momentálně mám opti-men tak přemýšlím jestli zkusit i animal pak po dobrání a nebo zůstat.
Jsem s opti-men spokojenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Bjozicek napsal: | momentálně mám opti-men tak přemýšlím jestli zkusit i animal pak po dobrání a nebo zůstat.
Jsem s opti-men spokojenej :) | zustal bych u opti-men, jeste o kus dal je armor-v, ale je fakt, ze za trochu "jiny penize"
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 4:49 pm Předmět: Re: alavis |
|
|
| mirus napsal: | | Já Alavis užívám pravidelně od letošního února a nadmíru spokojenost. Nejenže mě přestalo bolet koleno, takže můžu dělat dřepy i s volnou váhou, ale nebolí mě ani rameno který sem měl natažený úpon bicepsu z benche. Jde o to, že množství msm je několikrát větší než v jiných přípravcích a tímpádem víc účinější. A je levnější než jiné přípravky na které jsou reklamy. A ještě jedna věc, můj otec, které je už v důchodu začal od dubna chodit cvičit, měl zánět v ramenu nemohl dobře zvednout ruku nad hlavu, po užívání alavisu je v pořádku a cvičí jak 20letej mladík. U nás ho berou všichni, protože vědí, že fakt funguje. |
A jak ho dávkuješ? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
stejnou vec jako je ten alavis si muzes sam "sestavit" na jednech nejmenovanejch znamejch strankach a vyjde to myslim jeste o trochu lip
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | stejnou vec jako je ten alavis si muzes sam "sestavit" na jednech nejmenovanejch znamejch strankach a vyjde to myslim jeste o trochu lip |
Sorry ale vubec netusim vo co go, muzes pm, dik.
Pokud ten alavis pomaha, a je bezpecny, tak bych ho skusil. Desne me boli kolena, az tak, ze uvazuji o zruseni cviceni nohou (drepy, vypady, neznam nic co bu neslo pres kolena)
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | stejnou vec jako je ten alavis si muzes sam "sestavit" na jednech nejmenovanejch znamejch strankach a vyjde to myslim jeste o trochu lip |
Taky bych poprosil PM. A co ten Celadrin? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Krieger: nakonec sem se rozhodl uplne jinak a koupil colafit+MSM, mam s colafitem dobrou zkusenost a myslim, ze by tahle kombinace mohla v mym pripade stacit..
|
|
| nahoru |
|
 |
matezz06
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|