VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 7:49 am    Předmět: alavis Odpovědět s citátem

Já Alavis užívám pravidelně od letošního února a nadmíru spokojenost. Nejenže mě přestalo bolet koleno, takže můžu dělat dřepy i s volnou váhou, ale nebolí mě ani rameno který sem měl natažený úpon bicepsu z benche. Jde o to, že množství msm je několikrát větší než v jiných přípravcích a tímpádem víc účinější. A je levnější než jiné přípravky na které jsou reklamy. A ještě jedna věc, můj otec, které je už v důchodu začal od dubna chodit cvičit, měl zánět v ramenu nemohl dobře zvednout ruku nad hlavu, po užívání alavisu je v pořádku a cvičí jak 20letej mladík. U nás ho berou všichni, protože vědí, že fakt funguje.
nEcro

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
Luster

Ja som nadmieru spokojny s ALAVIS triple blend

To same a mnohem vice splnuje i Viridian. Ale nevim jakou ma cenovku ALAVIS.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm, mirus: diky, o tom triple blendu sem cetl i jinde hodne pozitivnich zkusenosti a myslim si, ze ta kvalita bude platit i pro ten jejich celadrin, akorat ho zatim nejspis nikdo nevyzkousel..

necro: jo viridian ma urcite hodne zajimavy a kvalitni produkty, ale cena je samozrejme uplne jinde.. Alavis triple blend vychazi v porovnani s ostatnima podobnyma produktama o HODNE levnesi
Mablung

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
Luster

Ja som nadmieru spokojny s ALAVIS triple blend

Tohle mě kapku rozesmálo.
ISO je o tom že máš zpracovanou ISO příručku a zaznamenané procesy. GMP by mělo být o tom že dodržuješ výrobní procesy a máš nové technologie. Kosher certifikát ti už neřekne vůbec, ale vůbec nic pokud nejsi žid či muslim.
Jinými slovy, pokud se někdo chlubí těmito výhodami, přemýšlel bych co chce těmito marketingovými sračkami zakrýt. Nemusí nic, ale opatrný bych byl.
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze svýho pohledu jako pracovníka firmy zabývající se prodejem veterinárních a chovatelských potřeb si myslím, že se Alavis stal poměrně oblíbenou značkou mezi zákazníky bez nějaké větší propagace, takže z toho usuzuji, že s ním zakazníci asi budou spokojení.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bjozicek

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by jste radši volili?
Optimum OPTI-MEN a nebo ANIMAL PAK

momentálně mám opti-men tak přemýšlím jestli zkusit i animal pak po dobrání a nebo zůstat.

Jsem s opti-men spokojenej :)
x46x

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych zařadit nějaký ten multivitamínový přípravek do jídelníčku (do teď jsem nic takového nebral). Koukal jsem že nejprodávanější je https://obchod.ronnie.cz/s-1071-multivitamin-s-mineraly-42-slozek.html Tak nevím zda ho vzít nebo jestli mi doporučíte něco jiného. Děkuji
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:
momentálně mám opti-men tak přemýšlím jestli zkusit i animal pak po dobrání a nebo zůstat.

Jsem s opti-men spokojenej :)
zustal bych u opti-men, jeste o kus dal je armor-v, ale je fakt, ze za trochu "jiny penize"
Krieger

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 4:49 pm    Předmět: Re: alavis Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Já Alavis užívám pravidelně od letošního února a nadmíru spokojenost. Nejenže mě přestalo bolet koleno, takže můžu dělat dřepy i s volnou váhou, ale nebolí mě ani rameno který sem měl natažený úpon bicepsu z benche. Jde o to, že množství msm je několikrát větší než v jiných přípravcích a tímpádem víc účinější. A je levnější než jiné přípravky na které jsou reklamy. A ještě jedna věc, můj otec, které je už v důchodu začal od dubna chodit cvičit, měl zánět v ramenu nemohl dobře zvednout ruku nad hlavu, po užívání alavisu je v pořádku a cvičí jak 20letej mladík. U nás ho berou všichni, protože vědí, že fakt funguje.

A jak ho dávkuješ?
Judson

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, jako ze neni problem brat Alavis, urceny pro zvirata ?
Treba http://www.svetgranulek.cz/Alavis-Triple-blend-plv-700-g
?
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stejnou vec jako je ten alavis si muzes sam "sestavit" na jednech nejmenovanejch znamejch strankach a vyjde to myslim jeste o trochu lip
Judson

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
stejnou vec jako je ten alavis si muzes sam "sestavit" na jednech nejmenovanejch znamejch strankach a vyjde to myslim jeste o trochu lip

Sorry ale vubec netusim vo co go, muzes pm, dik.

Pokud ten alavis pomaha, a je bezpecny, tak bych ho skusil. Desne me boli kolena, az tak, ze uvazuji o zruseni cviceni nohou (drepy, vypady, neznam nic co bu neslo pres kolena)
Krieger

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Taky bych poprosil PM. A co ten Celadrin?
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krieger: nakonec sem se rozhodl uplne jinak a koupil colafit+MSM, mam s colafitem dobrou zkusenost a myslim, ze by tahle kombinace mohla v mym pripade stacit..
matezz06

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, chtěl bych začít brát nějaký komplexní tablety s vitamínama a minerálama, hlavní důvod je ten, že jsem často unavenej a nemocnej (to pak člověk týden leží v posteli a shodí to, co nabral za poslední měsíc :/), takže mi to snad aspoň částečně pomůže...

na eshopu jsem koukal na:

https://obchod.ronnie.cz/s-4443-armor-v.html Armor-v

levnější varianta: https://obchod.ronnie.cz/s-311-multi-mega-sport.html Aminostar Multi mega sport

a poslední (bhžl už neni, takže bych musel sehnat někde jinde): https://obchod.ronnie.cz/s-3513-v44-vita-complex-forte.html Extrifit v44 vita complex forte

jsou v těch výrobcích nějaký větší rozdíly, užíváte nějaký z nich, popř. máte nějaké jiné doporučení (cenová relace by měla být nějakých 500,-/2 měsíce pobírání)? díky
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: