|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
guru: Jo to mas pravdu i ten minuly special na toto tema byl super. Jsem zvedavy jak dlouho tento serial vydrzi.
Jinak sleduje tu nekdo Hry o truny?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | guru: Jo to mas pravdu i ten minuly special na toto tema byl super. Jsem zvedavy jak dlouho tento serial vydrzi.
Jinak sleduje tu nekdo Hry o truny? |
Vsadil bych se, že to je tady na foru nejvíc sledovanej serial. Bohužel si ještě pěknejch pár měsíců musíme počkat
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Tak co teď sleduju sem tam:
Red Dwarf s10
paráda, zase je celkem prdel  Díl, kdy si dělá Lister otce, nebo jak potkali Ježíše
Dexter
Nová season se mi fakt líbí, má to dobrej spád
Supernatural
Na to koukám ze setrvačnosti, taková nuda už celkem _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Teď je supernatural trošku nuda no, sice poslední díl nabídl trošku jinou perspektivu, ale čekám že snad od poloviny sezony se to rozjede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Tak co teď sleduju sem tam:
Red Dwarf s10
paráda, zase je celkem prdel Díl, kdy si dělá Lister otce, nebo jak potkali Ježíše
|
Zatim sem videl 2 dily, doma mam 3, vic jich asi este neni.
A super, neveril bych, ze po tolika letech uspesne navazou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
Tak jsem obnovil zase HIMYM v originále, pak by to chtělo dokoukat LOST a přemýšlím o Dext (e)rovi všichni to vychvalují.
Jinak ty seriály jsou strašný žrouti času.
Jo a vlastně koukám na nové díly BBT. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
Prvni dva dily nove serie Vampire Diaries super, ten treti se mi nelibil, nejak to sklouzlo
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
Misfits - parádní seriál
Dr.House
SG-1
Červený trpaslík
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Gohan napsal: | | Teď je supernatural trošku nuda no, sice poslední díl nabídl trošku jinou perspektivu, ale čekám že snad od poloviny sezony se to rozjede. |
Doufám, že si nechají k noži i Mjolnir |
To taky doufám ale já myslím že ne. Bylo to jenom takové menší cameo, i když do jejich arzenálu by zapadl nádherně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
No teď byl v supernatural snad nejhorší díl, kterej jsem kdy viděl... Ani se na to nedívej, ber to jakože mají přestávku _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
Dnes KONEČNĚ pvní díl z nové řady MISFITS . Sice chybí staří známí herci, ale i tak si myslím, že to bude stejně tak kvalitní jako minulé řady. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: po říjen 29, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Já s misfits skončil po druhé sérii, ten seriál miluju a nechci si z něj kazit dojem nepovedenou třetí sérií, takže vynechám i tu čtvrtou.
Byl bych ovšem rád, kdybyste mi doporučili nějaký záživný seriál, vtipný jako misfits, napínavý jako lost...
Nemám rád seriály typu BBT a HIMYM, u těch se fakt nezasměju, kdyby mi je chtěl někdo nabídnout jako vtipnou variantu ...
Teď koukám na Arrow a až na pár přehnaných věcí mě to celkem chytlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
HerrThomas - je to trochu mimo, ale co mě poslední dobou fakt dostává, co se týče humoru, je FUTURAMA  ...to je prostě pecka a směju se kolikrát až nahlas - což se mi moc často u filmů/seriálů nestává. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | HerrThomas - je to trochu mimo, ale co mě poslední dobou fakt dostává, co se týče humoru, je FUTURAMA ...to je prostě pecka a směju se kolikrát až nahlas - což se mi moc často u filmů/seriálů nestává. |
Futurama je hell a neřekl ybhc že 3. řada mysfits je špatná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|