|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem momentálně za poslední měsíc a něco 8 kilo shodil, jestli ti tahle informace k něčemu pomůže _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsi sikovny tak se da nabrat i 10, ale moc svalu z toho nepocitej  rika se ze se da naturalne za rok nabrat maximalne pet kilo ciste svaloviny, ten prvni rok kdy zacinas cvicit bych pocital vic, tech 10kg se da.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud se budeme bavit o případech morbidní obezity, tak lidi co váží 200, nebo taky 300 kilo dokážou nabírat opravdu hodně rychle když na to přijde _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
To záleží na tolika okolnostech, že jakékoliv přesné číslo postrádá smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:37 pm Předmět: r |
|
|
Bavme se o EKTOMORFECH což jsem já, vážím cvičím od ledna a když jsem začínal v lednu vážil jsem 59kg teď mám 65kg v podledních 3 měsících na stravu totiž docela kašlu nemám na to ani peníze, ale za měsíc se to změní chci fakt žrát a dodržovat sacharidy a bílkoviny můj cíl je 80kg protože měřím 180cm tak aby se to trošku vyrovnalo a právě proto se ptám jestli je pro ektomorfa reálné nabrat do léta 10-15kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:43 pm Předmět: gh |
|
|
říkám, že peníze dostanu příští měsíc a investuju to do jídla a koupím si protein a gainer a kreatin a hlavně maso chci jíst 5-6x denně
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:45 pm Předmět: t |
|
|
tak proto se ptám když budu fakt dodržovat jídelníček, tak jestli i ektomorf může nabrat od listopadu do konce června těch 10-15kg
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:47 pm Předmět: Re: gh |
|
|
investuj do masa a rýže
Můj rekord za měsíc je 4kg a už to znovu dělat nebudu. Svalů z toho možná bylo tak 100 gramů
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 1:49 pm Předmět: tthrh |
|
|
jo jasně rýži maso, brambory, vločky, ryby...takže tak optimální je měsíční přírustek 1-2kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:29 pm Předmět: Re: tthrh |
|
|
| CharlesWood napsal: | | jo jasně rýži maso, brambory, vločky, ryby...takže tak optimální je měsíční přírustek 1-2kg? |
Pokud jsi puboš nebo sypeš, tak přibereš víc, ale jinak můžeš při dobré genetice, dobrém cvičení a stravě čekat tak 10-12 kilo první rok, 5-6 kilo druhý rok, 2-3 kilo třetí rok a pak se přírůstky téměř zastaví. Při výšce 180 a 10% tuku je horní limit něco kolem 90 kilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Jestli jsi ektomorf a kasles na stravu tak ani nechod do fitka, ztrata casu |
jj, taky obcas kroutim hlavou, proc nekdo utraci 80,- za vstup do posilovny, kdyz vypada jak reklama na hlad - za ty penize se ma trochu najist a udelat 50 kliku a bude na tom lepe ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|