|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 4:07 pm Předmět: Kolik % tuku v bodyfitnes? |
|
|
Tak zase otravuju s dotazem. Nevíte někdo, kolik cca % tuku mají holky na soutěžích v bodyfitnes?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
Na soutěžích u nás tak od 10 - 25%
Ale rozhodně je lepší koukat do zrcadla a dát na trenéra, který to vidí objektivně, než sledovat čísla. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 5:25 pm Předmět: Re: Kolik % tuku v bodyfitnes? |
|
|
:D ten rozdíl mezi bodyfitness unás a pak třeba v tom, co z toho má bejt v profi, je brutální..
Se podívej na ty holky, které unás vyhrávají a připravuj se podle toho
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:30 am Předmět: Kolik % tuku v bodyfitnes? |
|
|
No právě, že se v tom nějak nevyznám. když se dívám na soutěže, jsou hrozný rozdíly třeba mezi vítězkou a 2. místem. Byla jsem taky na závodech, takže jsem to viděla i ze zákulisí. Připravuju se na jaro a tak nějak řešíme, co je vlastně současný trend. Jestli hubená, vyřezaná nebo spíš nahmotnělá, ne tak vyrýsovaná. Myslím, že se to ubírá spíš směrem více hmoty a menší vyrýsovanost, alespoň venku. Tady u nás nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:59 am Předmět: Re: Kolik % tuku v bodyfitnes? |
|
|
| marka13 napsal: | | No právě, že se v tom nějak nevyznám. když se dívám na soutěže, jsou hrozný rozdíly třeba mezi vítězkou a 2. místem. Byla jsem taky na závodech, takže jsem to viděla i ze zákulisí. Připravuju se na jaro a tak nějak řešíme, co je vlastně současný trend. Jestli hubená, vyřezaná nebo spíš nahmotnělá, ne tak vyrýsovaná. Myslím, že se to ubírá spíš směrem více hmoty a menší vyrýsovanost, alespoň venku. Tady u nás nevím. |
no,tak to neni pravda..podivej se treba na fotky z Arnolda,kde Bara Cernakova byla druha...a podivej se na prvni misto,byla drobnejsi,ale vysekanejsi...tady je to toizt strasne o dojmu, nekdo ti rekne, že nadměrná vyrýsovanost se hodnotí dolů a nakonec to stejně vyhraje nejvíc ryslá...to hodnocení je objekltivní, záleží na rozhodčích...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|