Dlouhý trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dlouhý trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Dlouhý trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Feryy

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:39 pm    Předmět: Dlouhý trénink Odpovědět s citátem

Ahoj,

rád bych Vás poprosil o radu, resp. o potvrzení, zda toto cvičení je vyhovující. Cvičím pravidelně několik měsíců a zjistil jsem v poslední době, že mi vyhovuje spíš když můžu být v posilovně delší dobu. Je mi 23 let, mám 181 cm a 75kg, nejde mi ani tak o objem, jako spíš vyrýsování. Např. můj pondělní trénink trval cca 2 hodiny (v tom i zahřátí a protáhnutí cca 15 minut) a jel jsem:

Prsa
Záda
Biceps
- vše 4 cviky, 4 série (8-10 opakování)

+ břicho

Takhle podobně jedu ještě středu a pátek (jiné partie) + mám k tomu cca 3 jiné dny aerobní cvičení (fotbal, běhání).

Někde jsem dříve četl, že by se mělo správně cvičit jen cca hodinu (bohužel už nevím kde), proto bych se Vás rád zeptal na zkušenosti.

Díky moc za odpověďi.

Naposledy upravil Feryy dne st říjen 31, 2012 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 hodiny - 3 partie - kolik z toho si venoval bicepu?? pod 40 minut bych nesel ...
Feryy

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
2 hodiny - 3 partie - kolik z toho si venoval bicepu?? pod 40 minut bych nesel ...

Teď ti úplně nerozumim. Jak to myslíš?

Jinak jsem tam nenapsal, že ještě jedu břicho v těch dvou hodinách.
Druzeta

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvě hodiny tohle cvičit , to sis u toho ještě zdřímnul ne, nebo toho hodně ještě prožvaníš, jinak si to nedovedu představit.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak délka tréninku se odvíjí od počtu cviků / opakování a pauz.. u Beara není problém bušit železo dvě hodiny. U toho tvého splitu (celkem 12 sérií, jestli vidím správně) mi přijdou dvě hodiny nějak moc, jak dlouhé pauzy děláš? Pro mě je u běžného splitu pauza mezi cviky minuta, pokud to není těžký cvik typu dřep, mrtvola. Pak se pohybuju kolem hodinky něco včetně strečinku.
grogy

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není problém mít dlouhý tréninky, osobně pod 2 hodiny skoro nikdy nejdu...taky toho nemívam moc, jedu si pěkně v klidu, ale ty tam toho máš až moc málo....

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
TheGhost

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jezdím max hodinu a půl a někdy jen hodinu:)
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted mam treba trenink, kdy jedu 24 serii v treninku a sem za hodinu hotovej. Mezi seriema mam max minutu pauzu ( pres minutu sem snad jeste nesel ). Ale pri jinem treninku sem tam o neco delsi dobu no, protoze mam delsi pauzy
g3rtrud

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Tak délka tréninku se odvíjí od počtu cviků / opakování a pauz.. u Beara není problém bušit železo dvě hodiny. U toho tvého splitu (celkem 12 sérií, jestli vidím správně) mi přijdou dvě hodiny nějak moc, jak dlouhé pauzy děláš? Pro mě je u běžného splitu pauza mezi cviky minuta, pokud to není těžký cvik typu dřep, mrtvola. Pak se pohybuju kolem hodinky něco včetně strečinku.

Teraz neviem či som to zle pochopil ja alebo ostatný. Píše že odcvičil toto:
Prsa (4 cviky po 4 série = 16 sérií)
Záda (4 cviky po 4 série = 16 sérií)
Biceps (4 cviky po 4 série = 16 sérií)

Podľa mňa je toho na 2 hodiny dosť, nezdá sa mi že by to nejak extra naťahoval. Skôr je tam zbytočne veľa cvikov.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud> sekl jsem se, chtěl jsem napsat 12 cviků po čtyřech sériích, ne 12 sérií. A zcela s tebou souhlasím s tím, že jet na každou svalovou partii čtyři cviky je zbytečně moc, u malého svalu typu biceps na konec tréninku tuplem. IMHO dva - tři cviky na velkou partii stačí nad hlavu, biceps dotáhnout jedním, max dvěma cviky.
jake.daniels

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne ako pisu chalani vyssie. Na velke partie ti pri splite staci 1 "velky" cvika max. 2 doladovacie...Napriklad na prsia si das bench press a k tomu pullover a ak sa citis tak rozpazovanie na lavicke...na tak maly sval ako biceps ti staci si dat 1 cvik. Ked chces zmenu tak si skor daj v dalsi trening iny cvik na danu partiu. Ked mas tolko energie, radsej pridaj zataz...

Rychle na stránku:

Přejdi na: