|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Doofy

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
nezlob se na me ale pri moji vysce 190cm cca a 77kg je uboze malo to jsou tak kosti a trosku svalu a nechcu vypadat jak nejakej zebrak ale jako chlap. Neber si to osobne ani nijak zle neni to zadnej utok na tebe. Je to jen muj nazor _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po říjen 29, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | To si děláš srandu, ne? Co děláš? Balet? Skoky do vody? Mima? 85kg je na takovou vejšku směšná váha a neumím si představit sport (snad krom extrémně vytrvalostních) kde by ti mělo 85kg překážet. |
tech 190cm/85kg je napriklad v atletice tak akorat ;) .. pokud nejsi vylozene muscle-man tak spis min by bylo optimalni
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
tak musim rici, ze super po prvnim dni , uzrat se to da vpohode. A stravitelnost je taky vklidu. Sem strasne zvedavej co rekne vaha v sobotu jestli bude mala zmena. _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak si představte ,že s váhou jdu spíše dolů ,jak nahoru  dneska sem se ze srandy zvážil a mam dole 1kg.. Takže su na 76.6kg z původnich 77,6kg. Jestli myslíte ,že ještě málo žeru, tak nevím kolik bych toho měl denně sežrat ještě. To už pak celej den sedět u stolu a čekat ,až se trošku vždycky uvolní místo v žaludku a zase se rychle dožrat do plna. Protože plnej su pořád , od doby co poctivě dodržuju jídelníček.. Čekal sem spíš ,že váha bude stejná.. A ze všeho nejhorší sem ztratil motivaci _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ty voe ty možná hubneš z toho, protože si psycho... váhu někam zahoď a vlez na ní za 14 dní.
Jinak teda klidně ještě přitlač jestli to dává i trávicí soustava. Kolik toho přes den vypiješ? A hlavně važ vždy ráno nalačno. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Asi to budu zřejmě rešit jako v art of velkovykrmu.. Nastolím hodně pevnou ruku a to tak ,že do sebe narvu uplně brutální příjem kaloríí ,aby mě ten les přestal sr*t.. A p**el si zněj budu dělat já a ne on ze mě. A při takovým příjmu kalorií nemá šanci _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ty voe ty možná hubneš z toho, protože si psycho... váhu někam zahoď a vlez na ní za 14 dní.
Jinak teda klidně ještě přitlač jestli to dává i trávicí soustava. Kolik toho přes den vypiješ? A hlavně važ vždy ráno nalačno. | 3litry+ ... Já mám spíš pocit , jak kdybych rýsoval ,svaly bolí uplně jinak než normalně ,de to krásně poznat.. A jsme daleko unavenější je to pořád málo těch sachru,ale nemužu si dovolit sedět jen za žrádlem půl hodiny, mě čas živí a pro mě je každá půl hodina dobrá.. A nedivím se že to nefunguje ono mrzne a ja du domů a musím veškerý oblečení vyhodit jelikož to je nasráč promočeny. A to chodim v mrazech v košili a modrákách. Dej si rolák a zimní bundu a běž sní ven v létě , kde je 30stupňů pak pochopíš ,jak mi je každej den.. Se zastavím o pauze a ze mě se kouří.. Chce to tvrdej režim _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Však já netvrdím, že se flákáš nebo tak něco, ale že by si mě zahodit váhu a vážit se jednou za 14 dní vždy ve stejnou dobu. Jinak pokud se Ti to zdá málo tak zkus přidat na tom jídle, něco se dá nacpat do pusy. Třeba BEBE nebo sojové řezy třeba to něco udělá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
A nebo si stoupni na vahu kazde rano v uplne stejnem obleceni, pote co si zajdes na WC. Budes to mit aspon pod kontrolou, ono totiz vaha nejde nahoru konstantne, ale spise v takove sinusovce, jednou trefis vrchol a podruhe dno a i kdyz si byl o 1kg lehci, tak ten tydenni prumer muze byt stale stejny, nebo vyssi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
Jo za par dnu 1-2kg+- neresit. No kdyz tak se muzes podivat na velkovykrmy podle Kernela nebo stare logy Drapera, nikdo jiny me uz nenapada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
a verim tomu ze kdybych si nasel jinou praci tak behem chvilky su jak svina na porazku.. Tim sem si uplne jistej. Vim kdysi , kdy jsme nemel takovej odber tak to slo pekelne nahoru
Vim co to dela kdyz je konec tezby a jsme doma chvili. Tak to pomalu nadavam jak tloustnu :-D a jim prakticky normalne.. Verim jako posledni sanci velkovykrmum.. Draperovo bejvaly jidlo to je silna davka motivace  mam jeho logy precteny.. Skusim jidelnicky ala strongmani vyhonim kcal na velky hodnoty jidelnicek uz mam ,kterej radsi nebudu zverejnovat nebo by jste me ukamenovali
A z mych ubohych 3500kcal to hodim aspon na dvojnasobek a sem si jistej ze po tom pribere i ten nejvetsi ektomorf _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
Ja bych zustal u toho "kulturistickeho" jidelnicku ktery jsi te zkousel plus pridat treba 3 X denne 100 gramu gaineru, napr. One stop xtreme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|