|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
1.11.2012
Posilka - Záda, bicáky, břicho
Mrtvý tah
10x90kg
8x100kg
8x110kg
8x120kg
5x130kg
6x70kg
Shyby
5x5xjá
Přítahy na spodní kladce - veslo
8x40kg
8x50kg
8x55kg
8x60kg
Stahování horní kladky naširoko
12x20kg
12x30kg
12x40kg
10x50kg
JČ zdvih na biceps
8x17.5kg
8x17.5kg
8x20kg
6x22.5kg
JČ kladiva
8x12.5kg
8x15kg
8x17.5kg
6x20kg
EZ na biceps
3x8x25kg
Břicho
3x25 Zkracovačky
3x45sec Side plank
3x75sec Šlapání ve vzduchu
3x20 Russian twist (+12kg)
Drejprde soráč, musel jsem dneska, ptz zejtra prej píšem z frániny, tak tam musím jít :/ ale příští pátek už by to vyjít mělo :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Drejprde soráč, musel jsem dneska, ptz zejtra prej píšem z frániny, tak tam musím jít :/ ale příští pátek už by to vyjít mělo :D |
Dekuju, dekuju, dekuju...
Cele odpoledne premyslim, na co se vymluvim, protoze nejenze zitra nemam co cvicit, protoze mam vse odjete a po dnesku budu totalne rozsrackovanej , ale ani na gym nebudu mit cas a bylo by to moc ve stresu. Takze super, ses nejlepsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Drejprde soráč, musel jsem dneska, ptz zejtra prej píšem z frániny, tak tam musím jít :/ ale příští pátek už by to vyjít mělo :D |
Dekuju, dekuju, dekuju...
Cele odpoledne premyslim, na co se vymluvim, protoze nejenze zitra nemam co cvicit, protoze mam vse odjete a po dnesku budu totalne rozsrackovanej , ale ani na gym nebudu mit cas a bylo by to moc ve stresu. Takze super, ses nejlepsi |
Supr, vidíš, jak skvěle funguje můj šestej smysl tak ale příští tejden se už uvidíme ne? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
JČ zdvih na biceps
8x17.5kg
8x17.5kg
8x20kg
6x22.5kg
|
Sem na tebe pyšnej kámo
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
To víš, léta zkušeností a odříkání  (a samozřejmĕ lidí, kteří mi konečnĕ řekli, co že to cvičím a už nemusím žít v bludu, že dĕlám přítahy....díky Oddo a Drejprde  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
3.11.2012
Posilka - Kozy, tricáky, břicho
Benčpres
10x70kg
10x80kg
9x85kg
6x90kg
5x95kg
4x100kg
JČ tlaky hlavou dolů
10x25kg
8x30kg
7x35kg
4x40kg
4x40kg
JČ tlaky hlavou nahoru
10x20kg
8x25kg
7x30kg
4x35kg
4x35kg
JČ rozpažky
10x725kg
8x10kg
8x12.5kg
Benčpres naúzko
10x40kg
8x50kg
8x50kg
Kliky na bradlech
6x6xjá
Stahování horní kladky - lano
10x4 cihličky
8x6 cihliček
8x7 cihliček
8x8 cihliček
12x4 cihličky
Břicho
4x30 Zkracovačky
4x60sec Side plank
4x10 Zdvih nohou k hrazdě
4x75sec Šlapání ve vzduchu
Nevím čím to je, žeru jak prorvanej (denně pytel těstovin, aspoň 300g masa, 5 vajec nebo 500g masa... půl kila jogurtu..litr mlíka...100g vloček....tvaroh, cca 15g BCAA, ovoce nějaký ... a hubnu :D ... Respektive hubnu rychlostí necelý kilo za týden, připisuju to asi náročnosti tréninku (obden běhám 7-8km, tzn. cca 45minut ostřejšího běhu) ... zatím se mi zdá, že nabírám svaly a mizí tuk, tak snad to není jen nějaký moje domnění :D ....
Aktuální váha: 86.7kg _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Nevím čím to je, žeru jak prorvanej (denně pytel těstovin, aspoň 300g masa, 5 vajec nebo 500g masa... půl kila jogurtu..litr mlíka...100g vloček....tvaroh, cca 15g BCAA, ovoce nějaký ... a hubnu :D ... Respektive hubnu rychlostí necelý kilo za týden, připisuju to asi náročnosti tréninku (obden běhám 7-8km, tzn. cca 45minut ostřejšího běhu) ... zatím se mi zdá, že nabírám svaly a mizí tuk, tak snad to není jen nějaký moje domnění :D .... |
Kilo za tyden je hodne, pokud nedrzis zamerne dietu! Jestlize jsi teda nepridal nejaky extra vydej energie navic nebo nesnizil energeticky prijem tak to, co pises, muze mit za nasledek zmena treninku. Dosavadni trenink byl pro telo prilis velkym stereotypem, nijak na nej nereagovalo a ten prijem energie slouzil vicemene k pokryti vydeje a k udrzovani svalu. Ted jsi trenink zmenil a s tim prisel i novy potencial pro svalu ruct, cili vice energie se vyuzije pro budovani nove hmoty.
Druha moznost je, ze umiras. Ovsem na tvem miste bych asi doufal v to prvni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Nevím čím to je, žeru jak prorvanej (denně pytel těstovin, aspoň 300g masa, 5 vajec nebo 500g masa... půl kila jogurtu..litr mlíka...100g vloček....tvaroh, cca 15g BCAA, ovoce nějaký ... a hubnu :D ... Respektive hubnu rychlostí necelý kilo za týden, připisuju to asi náročnosti tréninku (obden běhám 7-8km, tzn. cca 45minut ostřejšího běhu) ... zatím se mi zdá, že nabírám svaly a mizí tuk, tak snad to není jen nějaký moje domnění :D .... |
Kilo za tyden je hodne, pokud nedrzis zamerne dietu! Jestlize jsi teda nepridal nejaky extra vydej energie navic nebo nesnizil energeticky prijem tak to, co pises, muze mit za nasledek zmena treninku. Dosavadni trenink byl pro telo prilis velkym stereotypem, nijak na nej nereagovalo a ten prijem energie slouzil vicemene k pokryti vydeje a k udrzovani svalu. Ted jsi trenink zmenil a s tim prisel i novy potencial pro svalu ruct, cili vice energie se vyuzije pro budovani nove hmoty.
Druha moznost je, ze umiras. Ovsem na tvem miste bych asi doufal v to prvni |
Tak díky za uklidnění :D ... no holt ještě trochu přitlačím na jídle no a budu doufat, že to je ta první možnost Začal jsem teda i víc běhat, ptz se bojím, aby to jídlo nešlo do tuku, zatímco předtím jsem běhal třikrát týdně max 5km, teď běhám 7-10 km, to možná bude mít taky trochu podíl na tom, nehledě na to, že teď mám tu trasu nahoru dolů a předtím to byla spíš rovina.... tak snad neumírám, musíme ještě stihnout ten trénink ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
takhle dlouhy trate budou pro rust svalu dost kontraproduktivni, nerikam ze s tim nejde rust, ale proc si to komplikovat  zmenil bych to behani na 1x delsi trat, 1x sprinty a jestli jeste nutne chces jit po treti, tak jenom lehci (!) vybeh do 5km _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | takhle dlouhy trate budou pro rust svalu dost kontraproduktivni, nerikam ze s tim nejde rust, ale proc si to komplikovat zmenil bych to behani na 1x delsi trat, 1x sprinty a jestli jeste nutne chces jit po treti, tak jenom lehci (!) vybeh do 5km |
Lustere, s tím plně souhlasím, ale jsem poslední dva tejdny v nějakým zvláštním laufu (asi je to tou změnou tréninku) a mám potřebu prostě makat co to jde Ale máš pravdu, rozumnější bude nechat si jednou tejdně delší trať pro zachování vytrvalosti, sprinty jsou fajn pro rozvoj rychlosti a vlastně i svalů a výklus bude na konci tejdne dobrej pro celkový uvolnění :)) Ještě bych chtěl zařadit plavčo, ale to už bych musel asi buď brutálně žrát, nebo se spokojit s tím, že svaly přibejvat moc nebudou _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|