DL 90
Bench 70
shyby
kliky na bradlech
obracena hyperextenze
cas:cca 40minut
dneska jsem sel do jednicky jenom u mrtvolu u ostatniho jsme se zasekl na 6 opakovani a drzel je az do konce
nechtel jsme to hrotit, protze jsme mel moc tezke prace cely tyden a moje dieta se setava z pecnu chleba, pul kila speku, jedne cinske polevky, a nekolika hrnu kavy a caje, jo a pulky cokolady, ale nakonec ze me aspon trosku kapalo, takze to beru jako uspesny trening
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
hand clean 60kg
thruster JC 22kg
shyby
kliky s tlesknutim
ve volnejsim tempu, kapalo ze me, ale zadna velka intenzita v tom nebyla, u premisteni mi vypinala sila celkove, drepy s JC byly katastroficke a katastrofalni
zbytek jenom rutina, koncil jsem na sestkach
krasny trening, i kdyz jsem si to nestopoval, nahodny kolemjdouci se pridal a po prvni serii odesel hazet rybickam, ale udelal dalsi 4 serie nez to definitivne vzdal
druhy sparing me prekvapil, od sestkove serie uz drzel konstanti vahy u vseho az do konce, i kdyz vypadal jako vterinu pred smrti
ja jel sedmicky na shybech, klicich a brichu
mrtvola je nad me sily, vyrazy prekvapive snadne, premyslim, jestli prihodit na 32 uz ted nebo az po novem roce
swing s JC 18kg
kliky s nohama na lavicce
shyby
kliky na bradlech
bricho
time cca 45 min
zase se dvema sparingy, kdyz jsme koncil mel jeden 6 a druhy 7 kolecek
jinak vcelku na pohodu, ani jsem nebyl moc zadychani a potu bylo mene, a skoro hned po konci treningu jsme se potit prestal, i kdyz nekdy to trva i 20 minut
takze zitra musim pridat
ale jako odpocinek je to bezva
celni drepy 60kg 10-1
vyrazy 60kg 10-1
shyby
bradla
mohamedani
time cca 40min
3x biceps/triceps/bricho
drepy tezke, ale je tam rezerva, ale u vyrazu jsme az do petkovych serii nezvladl vsechno odjet najednou :- (
shyby a kliky s mohamedanama celou dobu po desitkach
paring si upravil kolo, takze me to nebavilo
dneska s emi moc nechtelo, ale tricko jsem nakonec uspesne propotil, za cely den jenom 1,5litru piti, pul musli tycinky a miska rizota (trening od 16hod), talkze mi kamarad dal nejaky NO, nevim jestli fo melo ucinek, me se spis zvedal zaludek
po treningu sacharidacek
swing s JC 18kg
klik+drep
shyby
kliky na bradlech
knee to elbow
46minut
oproti minule zhorseni o minutu, ale deset kliku se neda srovnavat (aspon pro me) s anglicakama (ten kdo je vymyslel by mel byt popraven )
takze jsme se potil az ze me strikalo a s vysledkem jsme vicemene spokojeny
k tem trhum dodam video
do podrepu mi to nejde, ale u tezsich uz se trosku snizuju
zkousel jsme i sedesatku, ale tam jsme musel dotlacet rukama
EDIT:
biceps/triceps/bricho 3x12
dneska byl pekny zacatek, sparing si jel sice svuj WOD, ale snazil jsem se makat vic nez on, ale vzdal to u sve osme, ja mel sestou, a odesel, tak jsem se tak nejak prinutil to dodelat
bradla jsme vypustil, protoze mam krece v prsou, asi uz to na ne bylo moc, musi zesilit
ke konci jsem byl bez energie, pristi tyden me prace nepusti do posilky, mozna v patek, tak snad prijdu na neco poradneho
kamarad to chtel prubnout, prvnich 6 kol se drzel, dokonce mel asi i 30 sec naskok, ale pak odesel, ze uz nemuze skoda, do te doby jsme myslel ze to dam rekordne rychle, pak klesl vykon o 50%
a navic jsme zapomel pocitat, takze jsme udelal jednu serku do zasoby
Drep 80kg, 10-3
vyrazy JC 32kg, 9-1
shyby BW, 10-10
kliky na bradlech BW, 10-10
knee to ellbow 10-10
10 serii, cas priserny pres 3/4 hodiny
mel jsme spolecnost, ale kluci nejeli se mnou, stridali jsme se jenom na hrazde a bradlech
docela to slo, akorat u prvni serky vyrazu jsme pris, tak jsme el na to, ze misto obvykle 26 mam 36, tak jsem ubral na 32 a dojel to s tim
takze na vyrazy jsme pridal o mesic driv nez jsem chtel, ale neni to tak zle
u bricha to bylo spis knee to shoulders , ale zapracuju na tom
mrzi me, ze jsem nestihl projet i ruce,a le i tak to byl plodny trening
dneska to slo pekne, napred s jednim sparingem bench (to hovado jelo 5x1x155) a pak jsme s evsichni sli potit
oba udelali 6 kolecek a nechali toho, ja jsme to poctive dodel
krasne zniceny, tricko zpocene, zitra neco lehkeho na zadychani
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru