Namožená lýtka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Namožená lýtka  Úvodní stránka -> Ostatní -> Namožená lýtka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mictian

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:11 am    Předmět: Namožená lýtka Odpovědět s citátem

Zdarec. Víte, jak co nejvíc urychlit regeneraci lýtek? Byl jsem 3 týdny nemocný se zánětem průdušek, v neděli jsem šel na nohy a ouha... :D Dnes nemůžu chodit. Nepřeháním, mám extrémě namožené levé lýtko, nedokážu nohu vůbec natáhnout, natož e na ní postavit. A zítra mám jít tancovat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Večer po sprše mírně protahovat, dokud sval nepovolí do původní délky. Před tancováním může pomoc nějaká hřejivá mast a opět lehce protáhnout.
Pro příště: vyvarovat se velkému objemů cviků na jednu partii, u lýtek stačí zpočátku jeden cvik třeba po 4 sériích. Mluvím z vlastní zkušenosti, už několikrát jsem se odvařil po pauze a nemohl jsem skoro ani točit volantem, jak jsem si kdysi zničil prsa.
Foresten

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem hypochondr, ale.. Dva tydny zpet mi pri chuzi zacalo pichat pod kolenem, tim myslim mezi hamstringem az do lytka az to prerostlo v bolest kdy jsem skoro kulhal. Kdyz je to v klidu je to v pohode, ale jakmile nekam dlouho jdu nebo "zakopavam" tak me to rozboli. Nevite z ceho to muze byt ? Nasadil jsem horcik, bandaze ruzne masti, protahuju to a vysledek je, ze se to malinko zlepsuje (2 tydny). Asi s tim zacnu normalne cvicit a uvidim co se bude dit. Pisu to sem, protoze uz jsem se za posledni dobu nalital po doktorech a rehabilitacich dost se zady a tedka toto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: