Zaslal: út listopad 06, 2012 9:11 am Předmět: Namožená lýtka
Zdarec. Víte, jak co nejvíc urychlit regeneraci lýtek? Byl jsem 3 týdny nemocný se zánětem průdušek, v neděli jsem šel na nohy a ouha... :D Dnes nemůžu chodit. Nepřeháním, mám extrémě namožené levé lýtko, nedokážu nohu vůbec natáhnout, natož e na ní postavit. A zítra mám jít tancovat...
Večer po sprše mírně protahovat, dokud sval nepovolí do původní délky. Před tancováním může pomoc nějaká hřejivá mast a opět lehce protáhnout.
Pro příště: vyvarovat se velkému objemů cviků na jednu partii, u lýtek stačí zpočátku jeden cvik třeba po 4 sériích. Mluvím z vlastní zkušenosti, už několikrát jsem se odvařil po pauze a nemohl jsem skoro ani točit volantem, jak jsem si kdysi zničil prsa.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Asi jsem hypochondr, ale.. Dva tydny zpet mi pri chuzi zacalo pichat pod kolenem, tim myslim mezi hamstringem az do lytka az to prerostlo v bolest kdy jsem skoro kulhal. Kdyz je to v klidu je to v pohode, ale jakmile nekam dlouho jdu nebo "zakopavam" tak me to rozboli. Nevite z ceho to muze byt ? Nasadil jsem horcik, bandaze ruzne masti, protahuju to a vysledek je, ze se to malinko zlepsuje (2 tydny). Asi s tim zacnu normalne cvicit a uvidim co se bude dit. Pisu to sem, protoze uz jsem se za posledni dobu nalital po doktorech a rehabilitacich dost se zady a tedka toto
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru