|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elnino

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Ano, umis si predstavit Franze ve tride prvnacku na portretu? takhle ma vypadat hlava statu a svym zpusobem clovek,ke kteremu by meli mit decka uctu? Okamura to same,je dobry clovek,vse chapu,ale sakra jsme cesi a nebudeme jeste vice podporovat multikuturalismus.Nic proti nemu ale.No a zena proste podle me nema takovy kredit a respekt v mezinarodnich stycich. Skoda ze uz Klaus nemuze. Jako cloveka ho nemusim ale nazory ma podle meho gusta. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
a mít za prezidenta "loutku" není konkrétně v tomto státě tak tragická možnost, stejně tu vládnou desítky lidí a prezident je tak spíš symbolická postavička než někdo, kdo každý den rozhoduje o nejdůležitějších problémech ve státě
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jinak, já se přiznám, že to vůbec nesleduji, takže asi ani volit nepůjdu. Všechny jména mi něco říkají (dokážu si je s něčím spojit a vím jak ti dotyční vypadají až na tu Bobošíkovou, jsem nejdřív myslel, že je to ta co uvádí/uváděla politickou střelnici)
Elnino: Já si dokážu představit tu třídu prvňáčku bez jakékoliv fotky kohokoliv. Jinak když mluvíš o té úctě viděl jsi tu fotku (co je pověšená na zdi ve školách) Klause a je upravená jako zaměstnanec měsíce? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | a mít za prezidenta "loutku" není konkrétně v tomto státě tak tragická možnost, stejně tu vládnou desítky lidí a prezident je tak spíš symbolická postavička než někdo, kdo každý den rozhoduje o nejdůležitějších problémech ve státě |
:D ještě si neřekl, koho budeš volit
taky mě štve, že nemůže Klaus... byl bych hrdej, kdybych ho mohl volit, protože předtím jsem samozřejmě nemohl, stejně jako dalších 10 mega lidí
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | blazen napsal: | | a mít za prezidenta "loutku" není konkrétně v tomto státě tak tragická možnost, stejně tu vládnou desítky lidí a prezident je tak spíš symbolická postavička než někdo, kdo každý den rozhoduje o nejdůležitějších problémech ve státě |
:D ještě si neřekl, koho budeš volit
taky mě štve, že nemůže Klaus... byl bych hrdej, kdybych ho mohl volit, protože předtím jsem samozřejmě nemohl, stejně jako dalších 10 mega lidí |
já asi nikoho, stejně jako při nedávných volbách :D pokud mám volit mezi zlem a menším zlem, navrhuji pasivní formu bojkotování
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | | Ano, umis si predstavit Franze ve tride prvnacku na portretu? takhle ma vypadat hlava statu a svym zpusobem clovek,ke kteremu by meli mit decka uctu? Okamura to same,je dobry clovek,vse chapu,ale sakra jsme cesi a nebudeme jeste vice podporovat multikuturalismus.Nic proti nemu ale.No a zena proste podle me nema takovy kredit a respekt v mezinarodnich stycich. Skoda ze uz Klaus nemuze. Jako cloveka ho nemusim ale nazory ma podle meho gusta. |
Nebylo by hezké, kdyby děti viděly, že nezáleží na tom, jak člověk vypadá a že prezidentem (a tedy člověkem hodným úcty) může být i někdo navenek odlišný? Už tohle by jim do života dalo více než spousta kravin, které se jim ve školách dostanou do hlavy. Tím neříkám, že právě proto by měl být prezidentem nějaký Franz. Poznámka s ženami je jako z jiného století. Mimochodem žena, která si dokáže v tak zpátečnické společnosti vydobýt takovou pozici je hodná respektu. Nesmí se tam ale dostat díky toho, že je žena , ale díky toho jaké má schopnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | blazen napsal: |
já asi nikoho, stejně jako při nedávných volbách :D pokud mám volit mezi zlem a menším zlem, navrhuji pasivní formu bojkotování |
Tak to je nejlepší... |
jo, radši zvolím někoho koho nemám rád, nefandím mu, nechci ho jako prezidenta (stejně jako ostatní kandidáty) a pak si budu jako správnej průměrnej Čech stěžovat, jak je vláda a prezident na piču (a co jsme si zvolili to máme)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
blazen: Ok, koho bys chtěl jako kandidáta, kterýmu bys dal svůj hlas? A neříkej sebe a Cizopasnika.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | blazen: Ok, koho bys chtěl jako kandidáta, kterýmu bys dal svůj hlas? A neříkej sebe a Cizopasnika. |
někoho jinýho z vlády. konkrétní jména těžko říct, do takové míry se politikou nezabývám, ale pár lidí z řad pravice (a snad i z ČSSD) by se našlo, někdo kdo tam je už nějakou dobu a není to taková velká krysa
a ke kandidátům - Zemana určitě né (jeho osobnost mluví za vše, zná ho každej v republice což by bylo plus, kdyby ho ale každej neměl zafixovanýho tak negativně, tedy tak jak se projevoval )
ženskou bych si tam určitě nepředstavoval, ve vládě klidně, ale na prezidentskej post to už je moc
z mého laického pohledu se mi Fischer jeví jako dobrá alternativa, na druhou stranu se politikou, jak už jsem psal výše, nezabývám a nerýpu v tom (a radši ani nechci), ale podle negativních zpráv o jeho přeběhlictví a podobný excesy mi to nepřijde úplně optimální
Okamura hmm, o tom jsem slyšel/četl nějakou špínu z jeho osobního života, no je na každým jak si to přebere, jestli mu to vadí nebo ne, nicméně podle mě by se měl hodnou chvíli otloukat ve vládě a teprve po nějakým tom roce (a samozřejmě podle jeho dalšího projevu) bychom jej mohli při příští volbě brát v úvahu
ostatní kandidáti mi nestojí ani za zmínku
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
ja budu hlasovat pro Roithovou. Hlavne kvuli jeji praci v EP
mela napr. zasluhu na odtajneni ACTA
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
inteligentní možná je, ale nepůsobí tak  a celkově je v povědomí (jen?) české veřejnosti známý hlavně těmi svými negativními vlastnostmi a projevy než tím, co dokázal pozitivního (pokud něco takového opravdu výrazného je?)...
EDIT: a proč jej asi "zradili" při minulé šanci? protože mu asi ani oni všichni nevěří, tak jak mu potom má věřit většina národa? taky to o něčem vypovídá, není to podle mě chyba strany jako takové ale těch lidí, kteří mu prostě svoji důvěru nedali a nechtěli jej jako prezidenta z určitých důvodů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|