|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě? |
| Jana Bobošíková |
|
3% |
[ 2 ] |
| Jiří Dienstbier |
|
8% |
[ 5 ] |
| Jan Fischer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Taťana Fischerová |
|
6% |
[ 4 ] |
| Vladimír Franz |
|
18% |
[ 11 ] |
| Zuzana Roithová |
|
4% |
[ 3 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
34% |
[ 21 ] |
| Přemysl Sobotka |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
19% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Některé negativní vlastnosti a projevy by jsi uvedl? Od každého alespoň tři příklady, ať je to trochu komplexní a nesoudíme člověka jen díky jednomu výroku, atd.
Já třeba Zemana nijak neprosazuju, jen mi přijde, že je vnímán jako ta temná zlá strana a věčný protivník Klause. Spousta lidí naráží na jeho bonmoty a prudy, ale upřímně, často se trefil do živého.
EDIT: tak to bych opět převedl na Klause, toho taky straníci při jeho cestě do zahraničí hezky zařízli a jak je dneska Venca populární _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
neuvedl, jak jsem psal několikrát výše, neryju do politiky a nesleduju výrok každýho politika  myslel jsem to obecně, co tak pozoruju ve svým okolí (těch, kteří si samozřejmě pamatují Zemana "v akci" :D ), že je vnímán negativně za svoje názory a postoje k důležitým i těm méně důležitým situacím
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | neuvedl, jak jsem psal několikrát výše, neryju do politiky a nesleduju výrok každýho politika myslel jsem to obecně, co tak pozoruju ve svým okolí (těch, kteří si samozřejmě pamatují Zemana "v akci" :D ), že je vnímán negativně za svoje názory a postoje k důležitým i těm méně důležitým situacím |
Vubec si nemyslim, ze je Zeman vseobecne vniman negativne za sve postoje. A jestli ano,tak je to vzdycky ze strany jeho odpurcu, to znamena pravice. Klaus je podobne spatne vniman ze strany levice. Ale to je normalni a bezne v politice, odlisny nazorem jsi hned spatne vniman. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Já jsem takovej pravičák, že bych už v životě nedal hlas ani Topce nebo ODS, protože nejsou dost napravo a Zemana prostě volit budu. U prezidenta se na tohle hrát ani nemůže, teda aspoň unás.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
Za mě pana Pospíšila, je to velmi sympatický a skromný člověk, se kterým sem se potkával v posilovně a normálně jsme se zdravili.
Jinak bych to momentálně za sebe viděl na Klause, a z těchto "kandidátů" na Zemana...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Vladimír Dlouhý: ani neznám jeho jméno
|
asi by se melo volit az od cca 30ti let, aby clovek aspon neco vedel :)
sry, only joke
| MAST3R napsal: | Všechny jména mi něco říkají (dokážu si je s něčím spojit a vím jak ti dotyční vypadají až na tu Bobošíkovou, jsem nejdřív myslel, že je to ta co uvádí/uváděla politickou střelnici)
|
ne to je ta, ktera se zviditelnila, kdyz v CT probihal nejaky puc a u loga CT bylo slovo stavka ...
| blazen napsal: |
jo, radši zvolím někoho koho nemám rád, nefandím mu, nechci ho jako prezidenta (stejně jako ostatní kandidáty) a pak si budu jako správnej průměrnej Čech stěžovat, jak je vláda a prezident na piču (a co jsme si zvolili to máme) |
ono je to trosicku jinak . ano cesi si stale stezuji, ale neni to proto, ze by volili spatne. je to proto, ze si zvolili opravdu to, co si zasluzi - cim vim poznavam v realu lidi, tim vic jsem rad za to co mame v parlamentu neb cesi si zaslouzi jeste horsi lidi, nez kteri tam sedi dnes ... jeste pred cca 5ti lety, jsem myslil ze parlament CR, je sebranka nejhorsich lidi v zemi ... dnes uz si to nemyslim. jsou tam presne ti lide, ktere si tento narod zaslouzi ....
Naposledy upravil U.B0B dne st listopad 07, 2012 10:05 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
prvni kolo - Franze (ani jeden kandidat se mi nelibi, takze aspon recese)
druho kolo - kohokoliv jen NE Fishera, predpokladam ze bude Zeman vs Fisher
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
zvolit Franze, tak ma CR zase dalsi unikat ... a celej svet o tom zase bude informovat ..:)
jinak nevim koho volit - ani nevim jestli zvedli nejak pravomoce prezidenta, jak o tom mluvily. ze kdyz prima volba, tak vyssi pravomoce. vim ze osekali imunitu pro dalsiho prezidenta (paradox ze poslanec ma vyssi imunitu nez prezident, tem zmetkum zase nejak nevadi .. dalsi unikum CR - proste nej blbci sveta ...to jsme my ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně ne toho šaška Okamuru nebo vidlácký prase Zemana. Franz je dobrej, ale zase si nejsem jistej jestli by prezident neměl reprezentovat i vzhledem (osobně je mi to teda jedno)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | ...ale zase si nejsem jistej jestli by prezident neměl reprezentovat i vzhledem (osobně je mi to teda jedno)... |
Tak pokud tam bude hrabě, už se těším na ty novoroční projevy:)
Každopádně přímá volba ukazuje jednu věc. Když nebyla, řvali voliči, že ji chtějí, aby mohli vybrat vhodné kandidáty. Když je, tak najednou voliči řvou, že jsou jen špatní kandidáti a že radši nikoho ani volit nebudou a že to mělo zůstat tak, jak to bylo dřív.
Já rozhodně k volbám jdu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Každopádně přímá volba ukazuje jednu věc. Když nebyla, řvali voliči, že ji chtějí, aby mohli vybrat vhodné kandidáty. Když je, tak najednou voliči řvou, že jsou jen špatní kandidáti a že radši nikoho ani volit nebudou a že to mělo zůstat tak, jak to bylo dřív. |
Tipni si volební účast, jak moc voliči chtějí přímou volbu (tzn. půjdou i hlasovat). Je spíš ostuda, jaký blbce nebo nevýrazný osobnosti navrhli politické strany. Že si to chce někdo zkusit sám za sebe, budiž mu přáno, ale pokud to nebude Karel Gott, tak myslim že úplně bez šance. Nevim nakolik je rozumný, aby vrcholnýho politika dělal někdo, kdo o tom neví ani ťuk - myslim že Havel stačil jako špatný příklad až až.
A největší propadák bude, až na hrad usedne bývalý komunista. Ve mě to prostě evokuje to samý jako kdyby v Německu dělal prezidenta bývalý esesák. A ještě bude viset ve škole za sklem a usmívat se na děti, probouzet v nich iluze, že komunisti byli hodný kluci ..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | A největší propadák bude, až na hrad usedne bývalý komunista. Ve mě to prostě evokuje to samý jako kdyby v Německu dělal prezidenta bývalý esesák. A ještě bude viset ve škole za sklem a usmívat se na děti, probouzet v nich iluze, že komunisti byli hodný kluci .. |
Přesně tak. Tohle přesně vystihuje náš národ zapomětlivců. S tvrzením, že za komunistů to zas tak špatný nebylo se střetávám téměř denně a to od lidí, od kterých bych to vážně nečekal. A mám pocit, že to sílí. Ach jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
a já mam pocit,že lidi si myslí,že když vyhrajou komunisti tak se zavřou hranice, z regálů zmizí všechno zboží a zavedou se bony :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
nemůžeme si dovolit to riskovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
Já se ale lidem vůbec nedivím, že volí komunisty. Jsou prostě na tuto vládu nasraní. Já znám z práce poměrně hodně lidí co vždy volili pravici a ted budou volit komunisty a to jsou většinou všichni co komunizmus zažili. A to že to sílí je pravda a komunisté se vlastně ani nemusí moc snažit. Podle názorů co čtu na novinkách v diskusích pod články o politice to vypadá, že volby vyhrají. Názory, které se zastávají komunistů mají pokaždé nejvíc souhlasných hlasů. Já jsem komunizmus zažil jenom jako děcko tak že nemůžu objektivně srovnávat, i když na tu dobu vzpomínám rád a špatně jsem se neměl ani já ani moji rodiče a to i přes to, že jsem jako jediný z celé školy nechodil do pionýra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|