jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Doofy

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uvidime.. Aktualne musim tyden pockat mam svoje duvody pres ktery vlak nejede.. Strasne rad bych zacal co nejdrive ale nejde to.. Skusim nasadit ten muj novej a uvidime co to udela po tydnu.. Nechce se mi cekat rok nez naberu tady par kg.. Sice v pekny kvalite ,ale me tuk nevadi ikdyz to bude 90%tuk co naberu tak tam bude nejaky maly procento masa. Naberu vic a zacnu to ladit. JInak sem zrejme vynalezl novej typ hubnuti diety chce to pilu plnou polni a od rana do vecera se hejbat a bouchat stromy :-D garantuju ze zhubne i ten kdo ma velky problemy s nadvahou :-D asi si to necham patentovat :-D + hodne priznivej vliv na imunitu. Uz nepamatuju kdy sem byl naposled nemocnej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh, pripada mi, ze to hrozne resis ;) .. pokorne trenuj tak, abys byl spokojenej a vysledky se dostavi ..

mam obrovskou vyhodu v tom, ze tohle vubec neresim .. trenuju kvuli sportu a ne kvuli vaze ..

zdravim, ntz

ps. rvat do sebe horem dolem jen abys ztloustl je spatne ;) .. tohle nedelej .. chapu, ze je sorta lidi pro ktere je trening prostredkem k tomu, aby si pripadali ze vypadaj tak jak chteji, ale ja tyhle lidi lituju .. je to opacnej pripad jak nejaka anorexie .. vetsina z nich se akorat zhuntuje na stari, zkrati si slachy a hybnost tak, ze se ani nedokazou podrbat rukou na hlave, etc .. a btw, z mych vlastnich pruzkumu jednoznacne vypliva, ze mych 190/85 je presne to co holky chtej .. takove ty nabobtnale chlapce fakt ne-e ;)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky1 napsal:
Ja bych zustal u toho "kulturistickeho" jidelnicku ktery jsi te zkousel plus pridat treba 3 X denne 100 gramu gaineru, napr. One stop xtreme

proboha proč?
3x denně ať to jí tak 110kg chlap a ještě jen nepravidelně, aby toho nemusel vyčůrávat tolik zbytečně
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holky chtěj, aby si měl ksicht jak Justin Bieber, postavu plavce, a tenčí stehna, aby mezi nima plně vynikl 25cm kokot. Takže o tomhle se hádat nemusíme NTZ. Tady je debata o tom, že kluk chce vypadat jako chlap a ne se cítit jak prostitut.
ntz

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Holky chtěj, aby si měl ksicht jak Justin Bieber, postavu plavce, a tenčí stehna, aby mezi nima plně vynikl 25cm kokot. Takže o tomhle se hádat nemusíme NTZ. Tady je debata o tom, že kluk chce vypadat jako chlap a ne se cítit jak prostitut.

kluk tady ultimatne vyhrozuje preziranim se N krat vice, nez si jeho telo zada :P .. a to podle me neni dobre

jinak to co pises je pravda .. zitra jdu *plavat (samozrejme s bagetou prilepenou ke stehnu - rohlik nestaci) :P
Doofy

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:

strasne se rezu.. sem ztebe uplne mrtvej johncreasy.. dobra sterka
Doofy

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a ted pro nezasveceny co sou chytry az sou posrany ti co nectou vsechno ale posledni stranky.. Mam milion duvodu proc chci vetsi vahu (treba ze se mi to hodi do prace nez si tam lamat kosti a klouby a vsechno si nicit kdyz to muzu bafnout bez problemu a bez krupani celyho tela to vpohode vzit nez se stim drit) o formu nejde ta se da udelat lehko stim sem nikdy problem nemel a vysledky byly pekny. A na neco chcipnout musime.. A kdyz se nepodrbu ja na hlave tak me podrbe pritelkyne.. co uz a bez tlaceni jidla to proste nejde.. Jinac vsem dekuju za rady a zajimavy prispevky.. pocitam ze si zalozim log kde budu dodavat vsechno a rad uvitam vase prispevky obcas je to i sranda :D kdyz nekdo zaperli
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Doofy,
nejspíš budeš stejnej krypl na posilování jako já. Mám ultrarychlý metabolismus, jsem vysoký, mám úzký pas, malé klouby a mám veškeré předpoklady nestát se horou svalů jako někteří tady. O to víc sem si toho musel nastudovat a vyzkoušet a musím tomu dávat strašně moc, abych šel nahoru. S tou fyzicky namáhavou prací je to na hovno, pokud máš metabolismus podobně rychlý jako já, s tím zkušenosti nemám.
Doporučil bych ti nakoupit trávicí enzymy, považuju je za x factor mého přibírání. Denní příjem bych u tebe dal klidně přes 20 000 KJ, taky tolik budu do pár týdnů jíst abych se dostal přes 80 kg, jenže já nepracuju, takže nemám takový výdej jako ty. Viděl jsem že to zrovna moc nepřeháníš s porcema příloh. Na večeři jsem schopný si navalit klidně 200-250 gramů rýže v syrovém stavu (cca 2 varné sáčky) k tomu 250g masa a dalších ptákovin a sežrat to celý. S jídlem mi strašně pomáhá trénink, dávám si pořádně do těla, teď jedu korte a díky němu se mi daří jíst víc a víc.. Tvůj trénink jsem tu nikde neviděl. My kryplové musíme chytře i posilovat.. A ještě jeden postřeh, s tou fyzickou prací by se tvoje sacharidy měly pohybovat přes 10g/kg váhy, pokud moc nepřibíráš tak klidně i víc. Poleze to ale strašně do peněz.
Další věc, nevidím tu nikde tvoji fotku, ale pokud jsi kostrou podobný jako já - malé klouby, úzký pas, úzká ramena apod. tak těch 95 kg bude u tebe skoro strop (při nízké hodnotě tuku)
rodnnie

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, muj nabiraci jidelnicek pro inspiraci (pozn. nerikam, ze je spravny, ale ja jsem s nim zatim spokojeny):

1) snidane: ovesne vlocky 100g s mlikem (proteinem) + ovoce - banan (pomeranc, jabko), michana vajicka 2-3 + tmave pecivo

2) svaca: celozrnna bulka + sunka/syr (nekdy gainer)

3) obed: maso (hovezi, kureci) + ryze (testoviny, brambory), kdyz mas problem s nabiranim, zkus i veprove, je hodne tucne. Maso i prilohu se snazim mit vzdy tak 150-200g + zelenina (rajce, paprika)

4) sváča ve 3: celozrnna bulka + zelenina, tunak/jina ryba, vyberova sunka kureci

5) za 2-3 hodiny: 2 odmerky proteinu

6) vecere: nejlip zase maso, testoviny, spagety

7) tvaroh, hrst orechu

8) protein pred spanim

3x denne uzivam protein (rano, odpoledne na svacinu a pred spanim)
1x - 2x denne gainer (kdyz nestiham poradne jist nebo mam treninkovy den)

Jsem zacatecnik, ale dbam na rady zkusenejsich a vlastne je to stale dokola. Nejdulezitejsi je jist, jist a jist. S nabiranim vahy jsem to nikdy nemel lehke, kvuli onemocneni stitne zlazy, uz jsem driv posiloval, ale byl jsem na tom tak jak pises v prvnim prispevku, cvicil jsem, nejedl jsem tak jak bych mel a vaha rostla jen velmi sporadicky. Nicmene od 1.10. jsem se do toho obul s poradnou stravou a poradnou regeneraci bez chlastu a ostatnich jinych sracek a s timhle jidelnickem jsem pribral presne za mesic 6,5kg :)

Nekdy proste neni cas pres den poradne jist, to je jasne, proto ja to delam tak, ze si zejmena svacinky nachystam uz den predem, kdyz vim, ze nebudu mit cast je chystat a vemu si je s sebou :) Na snidani, obed a veceri se snazim udelat si vzdycky cas, kdyz nejsem ve skole nebo v praci a pred spanim pekne tvaroh a zapit to proteinovym drinkem :)
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rodnnie napsal:
pred spanim pekne tvaroh a zapit to proteinovym drinkem :)

sama vanička tvarohu ma cca 30g bilkovin a ty to ještě zapiješ proteinem.. není to trošku (zbytečně) moc?
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
rodnnie napsal:

sama vanička tvarohu ma cca 30g bilkovin a ty to ještě zapiješ proteinem.. není to trošku (zbytečně) moc?

presne tohle me taky napadlo
rodnnie

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
rodnnie napsal:

To je hodne individualni den odedne :) Zalezi kolik toho snim pres den nebo kdy jdu spat. Kdyz treba jsem hodne unaveny a dam tvaroh v 9 vecer, tak v 10 uz spim, ale kdyz ne a ne usnout, tak dam tvaroha v 9 a treba v 11 jednu odmerku proteinu :) Urcite to nedelam kazdy den, proste zalezi podle hladu no :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doofy napsal:
Tak a ted pro nezasveceny co sou chytry az sou posrany ti co nectou vsechno ale posledni stranky.. Mam milion duvodu proc chci vetsi vahu (treba ze se mi to hodi do prace nez si tam lamat kosti a klouby a vsechno si nicit kdyz to muzu bafnout bez problemu a bez krupani celyho tela to vpohode vzit nez se stim drit) o formu nejde ta se da udelat lehko stim sem nikdy problem nemel a vysledky byly pekny. A na neco chcipnout musime.. A kdyz se nepodrbu ja na hlave tak me podrbe pritelkyne.. co uz a bez tlaceni jidla to proste nejde.. Jinac vsem dekuju za rady a zajimavy prispevky.. pocitam ze si zalozim log kde budu dodavat vsechno a rad uvitam vase prispevky obcas je to i sranda :D kdyz nekdo zaperli

Myslíš, že křupání kloubů a čapání všeho možnýho vyřeší vyšší váha? Ona vyšší váha je právě na klouby větší nápor atd., takže pevně věřím, že máš zvládnutou techniku cviků a posiluješ i core, jinak s vyšší váhou příjdou problémy. A to není žádnej můj výmysl.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
rodnnie napsal:

V krabičce jich je 30, ale kolik myslíš, že jich tělo vůbec z toho tvarohu zužitkuje, polovinu?
Já dávám před spaním krabku tvarohu a odměrku proteinu.
Tom3

PříspěvekZaslal: čt listopad 08, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rosta: No jo, ale ty jsi hrouda svalů, musíš myslet taky na nás, normální lidi (bez urážky )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - jak nabrat? Zkusil sem vsechno a nic Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: