|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
Jo souhlasím Simpsonovi jsou lepší v CZ, hlavně ty starší díly, v originále se mi třeba moc nelíbí Marge.
Jinak Futurama mě nikdy moc nechytla, oproti Homerově rodince je to slabota (pro mě). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
Tak to já mám přesně naopak, Simpsni mi přijdou debilní a nudný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
tohle by chtelo presunout do casti : SERIALY
a co treba HIMYM nebo TBBT?
podle me jsou oboji lepsi v originale
v cestine clovek prijde aspon o 50% legrace _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
v cestine clovek prijde aspon o 50% legrace |
100% souhlas, jenom mi jsou některé hlasy sympatičtější v čj, viz. Lily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so listopad 10, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tohle by chtelo presunout do casti : SERIALY
No já začal s TBBT v češtině, ale nedělá mi problém ani jedno, ale mám v plánu stáhnout všechny díly v originále.
Jinak HIMYM jsem v půlce 6. série a originál jedině, viděl jsem jeden díl v CZ, ještě v první sérii, protože nenašel jsem ho v AJ a nelíbilo se mi to.
Jediné co mě mrzí na titulcích, že herec něco říká.... najednou chvilku pauza (jakoby chvilka napětí), a pak řekne nějaké to slovo, ale v titulcích si to člověk přečte ještě něž to řekne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Jedině originál, kolikrát se vtipy NEdají přeložit do češtiny tak, aby správně vyzněly. Kdo se dívá na TBBT a HIMYM v češtině, je barbar! |
I když si myslím že anglicky umím velice dobře, stejně si nemyslím že bych si byl schopen vychutnat jakýkoliv hláškovací seriál lépe v angličtině než v češtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Jedině originál, kolikrát se vtipy NEdají přeložit do češtiny tak, aby správně vyzněly. Kdo se dívá na TBBT a HIMYM v češtině, je barbar! |
I když si myslím že anglicky umím velice dobře, stejně si nemyslím že bych si byl schopen vychutnat jakýkoliv hláškovací seriál lépe v angličtině než v češtině. |
Tak to neumis anglicky velice dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
I když si myslím že anglicky umím velice dobře, stejně si nemyslím že bych si byl schopen vychutnat jakýkoliv hláškovací seriál lépe v angličtině než v češtině. |
Tak to neumis anglicky velice dobre. |
Asi tak jak pise Majesty, kolikrat i kdyz vidim jen ceske titulky tak si rvu vlasy, jak urciti prekladatele dokazou urcite anglicke vtipy absolutne zdevastovat. Proto lidem co umi anglicky doporucuji se divat na filmy s anglickymi titulky a ne s ceskymi. Ja se treba osobne pred pul rokem zacal divat na vse uz uplne bez titulku a vubec toho nelituji, par dilu to trva, nez si clovek trosku zvykne, ale ted uz jsem uplne u vseho v pohode. A uplne jsem zacal zrat treba ten anglicky dubing od Misfits to je naprosto unikatni umelecke dilo. (ted jsem nechtene stahl Misfits s ceskymi titulky a musel je hned vypnout, to ten serial shodilo o nekolik urovni dolu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Tak to neumis anglicky velice dobre. |
Žil jsem v Anglii jen jeden rok, takže přiznávám, že má angličtina má do dokonalosti hodně daleko. Ale tvoje asi bude lepší
Ne, ted vážně. Rozumím dost věcem, ale jakmile se vyžaduje znalost domorodých reálií, použije se akcent, slang či něco podobného, jsem v hajzlu. A silně pochybuji o tom, že lidé kteří nežili pár let v Anglii na tom nejsou podobně ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|