CROSS TRÉNINK HK

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CROSS TRÉNINK HK  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CROSS TRÉNINK HK
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 5:35 pm    Předmět: Re: 29/10/2012 Odpovědět s citátem

Stepartin FKF napsal:

wod:
200x Thruster 35kg
čas 15:43 min

tohle uz zavani masochismem
kulíšek

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2012 11:14 pm    Předmět: Re: 27/10/2012 Odpovědět s citátem

Stepartin FKF napsal:
EVL´S Pro Prague
propagovali jsme CZECH BEAST, PROGENEX a CF
takže moc pěkné 2 WODY jsem si dal (vlastně 3, protože byl jeden ve dvojicích .-))

21-15-9
hang power snatch 40kg
burpee

asi 4:30min
a moc děkuji Pavle "Kulíškovi" Kladivové, že mi to nandala jako malýmu smradoj .-) sice měla (asi) trochu lehčí činku, ale ty trhy tam lítaly ...

a pak 6 minut AMRAP
10+10x snatch KTB 24kg
10x power clean 60kg

nevím kolik kol to bylo, asi 4 celá a 7 trhů

A tak to nemáš za co...
Mě tedy víc těšilo, jak jsme vás s Davidem rozsekali (asi o 3 vteřiny) v tom teamovém wodu:))

Jináč ale strašně moc chválím za potažení do trapézu a při tom posledním wod jsem z Tebe nemohla odthnout oči... to byla vážně radost pohledět!
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: út říjen 30, 2012 11:15 am    Předmět: 30/10/2012 Odpovědět s citátem

síla: shyb +10 kg vesta
7 minut každou minutu 5 opakování + 8. minuta maximum bez zátěže
(vše bez kippingu)

HSPU 5x max (bez kippingu + kipping)

"wod"
500m výpady + každou minutu 5 burpee. Začínáš výpady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 1:16 pm    Předmět: 31/10/2012 Odpovědět s citátem

Dnes návštěva ortopeda
déle trvající problém s chodidlem - patou, který se výrazně zhoršil po Krakovském závodě se jmenuje jak jinak zánět. Šlacha na chodidle dostala moc napr... ze seskoků z bedny.
Takže obstřik a "klidový režim" na 1 měsíc.

Dnešní WOD:

+10kg vesta RING DIP - 7 minut v každé minutě 5 opakování a 8. min maximum s vestou + bez vesty

100x shyb 4:33min

100x klik 3:48min (hrudník a stehna na zem, bez odlepení dlaní)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:02 pm    Předmět: Re: 27/10/2012 Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Stepartin FKF napsal:
EVL´S Pro Prague
propagovali jsme CZECH BEAST, PROGENEX a CF
takže moc pěkné 2 WODY jsem si dal (vlastně 3, protože byl jeden ve dvojicích .-))

21-15-9
hang power snatch 40kg
burpee

asi 4:30min
a moc děkuji Pavle "Kulíškovi" Kladivové, že mi to nandala jako malýmu smradoj .-) sice měla (asi) trochu lehčí činku, ale ty trhy tam lítaly ...

a pak 6 minut AMRAP
10+10x snatch KTB 24kg
10x power clean 60kg

nevím kolik kol to bylo, asi 4 celá a 7 trhů

A tak to nemáš za co...
Mě tedy víc těšilo, jak jsme vás s Davidem rozsekali (asi o 3 vteřiny) v tom teamovém wodu:))

Jináč ale strašně moc chválím za potažení do trapézu a při tom posledním wod jsem z Tebe nemohla odthnout oči... to byla vážně radost pohledět!

Děkuji za pochvalu, já jen k tomu týmovému wod ... gratuluju .-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:29 pm    Předmět: Re: 27/10/2012 Odpovědět s citátem

Ahoj.

Měl bych na tebe dotaz, myslím, že zrovna ty by jsi byl schopný poradit:

Jak ses (na)učil HSPU? Nemáš nějakou radu, trik? Včera jsem je dělal poprvé a měl jsem problém udělat 4 najednou, pořád jsem padal zpátky na zem a ani stabilita nahoře nic moc, navíc jsem byl prý dost prohnutý (asi jak jsem se zaměřil na to nespadnout, neměl jsem zpevněný střed těla), zatím mi prostě vůbec nejdou, ale chci se je naučit.

Myslíš, že se HSPU časem zlepší? Můžu je trénovat 3x týdně (při warmupu), to snad bude stačit. Tohle je zrovna asi cvik, ze kterého těží nejvíce lehčí osoby, jeden kluk dal 10x na jeden zátah (váha asi 80kg), přitom na klasické pressy a další cviky na ramena dá méně než já. Je to asi hlavně o technice že.

Díky
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2012 3:35 pm    Předmět: Re: 27/10/2012 Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ahoj.

Měl bych na tebe dotaz, myslím, že zrovna ty by jsi byl schopný poradit:

Jak ses (na)učil HSPU? Nemáš nějakou radu, trik? Včera jsem je dělal poprvé a měl jsem problém udělat 4 najednou, pořád jsem padal zpátky na zem a ani stabilita nahoře nic moc, navíc jsem byl prý dost prohnutý (asi jak jsem se zaměřil na to nespadnout, neměl jsem zpevněný střed těla), zatím mi prostě vůbec nejdou, ale chci se je naučit.

Myslíš, že se HSPU časem zlepší? Můžu je trénovat 3x týdně (při warmupu), to snad bude stačit. Tohle je zrovna asi cvik, ze kterého těží nejvíce lehčí osoby, jeden kluk dal 10x na jeden zátah (váha asi 80kg), přitom na klasické pressy a další cviky na ramena dá méně než já. Je to asi hlavně o technice že.

Díky

Jasně, lehké váhy a gymnastika to je jiné kafe .-)
A nemyslím, že 4 na první pokus jsou špatné. 1) Hledej optimální postavení rukou, šířku, rotaci dlaní a samozřejmě vzdálenost od zdi, to stejný základ jako postoj u dřepů ... 2) pozice hlavy, nekoukej do země, koukej před sebe, jako u tlaku ve stoji ... Tolik asi to nejdůležitější ...
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 7:55 am    Předmět: 9/11/2012 Odpovědět s citátem

Tak ve středu něco, co se vzdáleně podobalo mé představě o tréninku.
10 minut AMRAP
3x HSPU
5x SHYB
10x KLIK
10x SED LEH
5x TTB
30x TWIST VSEDĚ S MEDICINBALEM

jen jsem tak popocházel ...

čtvrtek 8/11 už trochu lepší pocit, i když intenzita asi na 85% víc ne.
široký tlak za hlavou (pro trh)
5x 10 op. 20-30-35-40-40 (F8)

14 minut AMRAP
7x chest to bar
7x ring dip
14x air squat
21x sed leh

chodidlo se tváří v pohodě, nicméně do konce listopadu absolutně žádná "dynamika ze špiček" - bedna, DU, ... vzpírání

pátek 9/11
technika: OHS s osou na co nejužší úchop asi 10 sérií cca po 5-10 op.

síla: mrtvý tah 5 opakování dokud dám ...

nejprve standardní "nestřídavý úchop"
60 - 80 - 100 - 120 - 140 - 160 (4F - už se vykulila osa)
pak jsem ještě pokračoval se střídavým úchopem, někdo tomu možná říká zámek .-)
160 - 170 (4) ten 4. se mi už moc nelíbil, tak jsem to radši položil

mrtvolu silově jsem jel po relativně dlouhé době, navíc jsem se rozhodl zkusit trochu pozměnit postoj v návaznosti na techniky vzpírání, které mi koriguje "Kulíšek". Celou dobu jsem si hlídal chodidlo, jestli náhodou nebude mít problém a je to snad v pohodě, takže spokojenost.
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 12:09 pm    Předmět: 12/11/2012 Odpovědět s citátem

Maličko jsem do toho začal šlapat, slabiny bych jinak nezlepšil. Noha se zdá dobrá, nicméně jsem "opatrný" ...

takže celý dnešní trénink jsou jen slabiny ...

technika: Muscle up

síla: press
3-3-3-2-2-2
50-55-60-65-70-75 (1F) skvěle rozloženo to jedno opakování bylo s vypětím všeho, trvalo ... no mě to přišlo, že snad 10 vteřin, zaseknul jsem se v místě, kde jsem cítil, že to leze milimetr po milimetru a nevzdal jsem to .-) - spokojenost

12 minut Thruster AMRAP 20 opakování
40- 50-60- ...

výsledek ... 17x 70kg (bylo to s malým handicapem, ale splněn cíl)
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 12:07 pm    Předmět: 13/11/2012 Odpovědět s citátem

Tak dneska očistec WOD sv. MARTIN
11 kol po 11 opakováních

M rtvý tah - dead lift se 100% hmotnosti (100kg)
a ir squat
thruste r jednoruč s 24kg kettlebell
t oes to bar
r i ng dip (v horní části vytočení palce ven - Krakow standard)
lu n ge -výpad ve vzpažení s 20kg kotoučem

čas 53:35min
od 4. kola to byl boj o holý život, holt je znát, že v posledních týdnech nebylo příliš intenzivních tréninků a kondice šla dolů, nicméně jsem to nevzdal .-)
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2012 11:07 am    Předmět: 14/11/2012 Odpovědět s citátem

technika:
MU, tentokrát na doskočných asi z nich mám fóbii, vyškrábal jsem se tam jednou za 7 minut ...

interval 30/30 8 kol

shyby 17 - 16 - 15 - 13 - 13 - 12 - 12 - 12

40kg trhový výtah z visu - nepočítal jsem, šlo mi o techniku

no a to bylo vše, protože jsem si blbě naplánoval čas ...
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 11:40 am    Předmět: 16/11/2012 Odpovědět s citátem

1. mega slabina Muscle up
10x 2 minuty na 1 úspěšný pokus, když ve 2 minutách nedám, dělám na konci 5xHSPU

výsledek - 6x MU v limitu +20 HSPU "za trest"

WOD:
5 kol
30 sec. wall ball 20 sec. rest
30 sec. 40kg KTB Russian swing 20 sec. rest

2 min rest

4 kola
30 sec. wall ball 15 sec. pauza
30 sec. 40kg KTB CF swing 15 sec. rest

2 min rest
100x wall ball
100x 40kg Russ. swing

čas 10:34
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 1:35 pm    Předmět: 19/11/2012 Odpovědět s citátem

po warm upu trocha slabin:
Muscle up / HSPU no MU je bída navíc od pátečních nemůžu pořádně na levý loket a rameno, protože to tam přes levou cpu ... HSPU docela spokojenost.

WOD:

3 min 50kg
1x squat clean
2x front squat
3x thruster

1 min rest

3 min 60kg
1x squat clean
2x front squat
3x thruster
...
70kg
...
80kg

3 min rest

6 kol 60kg
1x squat clean
2x front squat
3x thruster
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 10:31 am    Předmět: 20/11/2012 Odpovědět s citátem

dopoledne 1. fáze

Síla:
mrtvý tah 2 opakování v intervalu 120 sec
7x 2 op.
... 187kg

bez opasku, trhaček, nadhmatem a kotouče "malého průměru" (KWK)

technika:
TRH
3 kola
2x výtah z visu + 2x do polo z visu + 2x OHS se zastávkou dole
40kg - 45kg - 50kg
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 4:05 pm    Předmět: 20/11/2012 Odpovědět s citátem

2. fáze

"Diane" minulý čas 14:45 někdy v říjnu

dneska 6:19 ! to jsem fakt nečekal, "slabinový trénink" přinesl úspěch ...

interval veslo
500m / 1 min rest 4 kola
1:36,2 zátěž 7 bez uchycených nohou
1:36,8 10 bez uchycení
1:34,5 7 s uchycením
1:36,7 10 s uchycením

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CROSS TRÉNINK HK Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: