|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Actory
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 3:03 pm Předmět: Objemový jídelák |
|
|
Zdravím všechny,
vím, že už tu bylo spoustu návrhů jídelníčků, ovšem takový sem zde ještě nenašel. Se cvičením zkušenosti mám, nebudu se tu zbytečně rozepisovat, určitě to nebude každého bavit číst. Jen asi, momentálně kolem 68kg/172cm, skoro 18let, v rodině je nás defakto 5, nemůžu si moc vybírat. Díky všem za návrhy, případně nějaké změny (vím, neni to ideální, pečivo hold není celozrnné, vločky chybí, ale jaksi lepší to nebude). Jde mi o to, jestli má s takovým jídelákem cenu opět začínat (dřív sem stravu tolik nehrotil), sem nejspíš mezomorf/ektomorf.
PS: Vločky na snídani fakt nemůžu, i kdyby mě mučili (prostě je nesním, hnusí se mi to).
Tréninkový den
7:00 - Snídaně: 100g Corn-flakes, 400ml mléka
9:35 - Svačina: 2 plátky chleba, šunka 50g
12:15 - Svačina: plátky chleba, sýr 50g
14:30 - Oběd: 100g-150g rýže, 150g-200g masa, olivový olej
16:00-17:30 - Trénink
ihned po tréninku: 40g Glukopur
18:00 - 5 vajec, 1 plátek chleba, olivový olej
před spaním: 300ml mléka
Netréninkový den
7:00 - Snídaně: 100g Corn-flakes, 400ml mléka
9:35 - Svačina: 100g chleba, šunka 50g
12:15 - Svačina: 100g chleba, sýr 50g
14:30 - Oběd: 100g-150g špagety, maso, sýr, olivový olej
17:00 - 1. Večeře: 1 vajíčko, 250g špenát, brambory/rýže
19:30 - 2. Večeře: - 1 vajíčko, 250g špenát, brambory/rýže
před spaním: 300ml mléka
Časy jsou samozřejmě orientační, ale tak plus mínus, vychází mi to kolem 1,5g plnohod. bílkovin v oba dny, přes 0,5 ostatních bílkovin, budu mít zdarma i lískové ořechy (z našeho stromu, nedávno sem nasbíral pořádnou sklizeň), takže tuků bude dost (+vejce, olej, maso), občas přidám zeleninu či ovoce, sacharidů zatím kolem 5-6 kg/na váhu, to se poupraví. Díky za Váš čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
není to optimální a spousta lidí tě tu zbičuje za corn flakes  (ikdyž je tolik lidí snídá a nikdo na ně neumřel ani si nezpůsobil zdravotní problémy, jasně jsou i lepší varianty ale když to nejde tak to prostě nejde)
v rámci možností je to fajn, možná bych k tomu ještě přihodil protein na první/druhou svačinu
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
chleba dávej celozrnný (z kuflandu) obyčejný ti nedá nic, a po tréninku přidej bílkoviny rychlý + glukopur nebo maltu
|
|
| nahoru |
|
 |
Actory
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Protein ke svačině? No nevím, podle mě zbytečné, mám tam bílkovin dost (i když je fakt, že jedna svačina by mohla být jiná), protein si bohužel koupit nemůžu. Ok, ten chleba zkusím, díky, ale k těm rychlým bílkovinám, protein ani gainer kupovat nebudu, to je relativně zbytečný řekl bych (nejsem žádnej doplňkovej maniak), tak mě napdá leda mlíko (20% rychlá bílkovina), ovšem po tréninku bych se asi poblil, dát si mlíko. Ale později bych určitě zařadil něco lepšího, jinak díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | chleba dávej celozrnný (z kuflandu) obyčejný ti nedá nic, a po tréninku přidej bílkoviny rychlý + glukopur nebo maltu |
Já ti nevím, jestli ten celozrnný chleba z Kauflandu bude opravdu celozrnný a nebude stejně k ničemu, jako obyčejný
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
protein relativně zbytečný není, když máš takhle "omezenej" jídelníček. samozřejmě by bylo nejlepší maso, ale pokud ho nemůžeš mít dostatek tak není na škodu řešit doplňování bílkovin proteinem (rychle a lehce stravitelná bílkovina)
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 8:53 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | shooter napsal: | | chleba dávej celozrnný (z kuflandu) obyčejný ti nedá nic, a po tréninku přidej bílkoviny rychlý + glukopur nebo maltu |
Já ti nevím, jestli ten celozrnný chleba z Kauflandu bude opravdu celozrnný a nebude stejně k ničemu, jako obyčejný |
Asi máš pravdu většinou obarvený bavivem + zrní kvalitního celozrnnýho pečivo je na trhu málo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maskelnátor
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:05 am Předmět: |
|
|
a můžete doporučit nějaký kvalitní výrobek celozrnného pečiva?
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
kupuju v hypernove celoznny bagety, ale jak rikam sam nevim co tam davaj :) ridim se tim co mi rikal kamarad co dela v pekarne ze vetsina je jen obarvena mouka.. nebo kupuj baleny kde si zjistis co pecivo obsahuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:19 am Předmět: Re: Objemový jídelák |
|
|
PS: Vločky na snídani fakt nemůžu, i kdyby mě mučili (prostě je nesním, hnusí se mi to).
Těch bych se mohl užrat + ořechy a sušený ovoce. přidej ještě sušený bílky a bílej jogurt a máš super snídani
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Pokud vím, je-li na tom napsáno celozrnné , mělo by to také celozrnné být. Problém spíš je, že 99% pečiva je "vícezrnné", "korn" nebo "speciální" a to je na prd. U nás se v Globusu objevil "celozrnný" rohlík Ovsík, byl tam asi měsíc, pak ho přejmenovali na "speciální", takže zas nic
Já jsem na celozrnných knäckebrotech, ale už se mi začínají přejídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 12, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
no ono tam je napisane celozrne pecivo ale ked pozries na etiketu tak tam mas vetsinou:
psenicna muka 45% celozrna muka 18% atd atd .. ja som nasiel v lidli celozrny chleba kde je iba celozrna muka ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
No já jsem snad nebalené celozrnné pecivo ještě neviděl. Vzdy je to jenom obarvená hezky vypadající zdravá pochutina...
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 12:03 am Předmět: |
|
|
| coolluk napsal: | | Davesix napsal: | | shooter napsal: | | chleba dávej celozrnný (z kuflandu) obyčejný ti nedá nic, a po tréninku přidej bílkoviny rychlý + glukopur nebo maltu |
Já ti nevím, jestli ten celozrnný chleba z Kauflandu bude opravdu celozrnný a nebude stejně k ničemu, jako obyčejný |
Asi máš pravdu většinou obarvený bavivem + zrní kvalitního celozrnnýho pečivo je na trhu málo |
Koukej na složení (VitaStar)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|