Objemový jídelák

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelák  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový jídelák
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 1:03 am    Předmět: Re: Objemový jídelák Odpovědět s citátem

Tréninkový den
7:00 - Snídaně: 100g Corn-flakes, 400ml mléka - 14g bílkovin
9:35 - Svačina: 2 plátky chleba, šunka 50g - 6gramů bílkovin
12:15 - Svačina: plátky chleba, sýr 50g - 6gramů bílkovin
14:30 - Oběd: 100g-150g rýže, 150g-200g masa, olivový olej 30-40g bílkovin
16:00-17:30 - Trénink
ihned po tréninku: 40g Glukopur
18:00 - 5 vajec, 1 plátek chleba, olivový olej 25 gramů bílkovin
před spaním: 300ml mléka

První přísun bílkovin máš na oběd, potom trošku na večeři. Svaly určitě nabírat budeš, ale 5-10* pomaleji, než s pořádným jídelníčkem, (v případě že cvičíš poctivě, což u 90 % lidí ve fitku nevidím)
Trochu se bojím, že když se Tvé cíle a snaha o nabrání objemu nebude naplňovat, pomalu se na to vykašleš, jak to udělal už nejeden cvičenec - i já.
Potom jsem zvýšil sacharidy na 10g/ den bílkoviny na 2-2,5g/ den přidal tuky a začlo se něco dít (pořádný trénink jsem měl i dřív). Jednou k tomu dospěješ taky, nebo se na fitko vykašleš. Přeji Ti aby to byla ta první možnost ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2Shooter:
Bohužel, pravé celozrnné pečivo se moc nesežene... i těch tvých 51 procent je bohužel málo...
citace:
Základní pravidlo, které legislativa stanovuje pro celozrnné pečivo, je jasné: musí obsahovat nejméně osmdesát procent celozrnné mouky nebo různých druhů těchto mouk. Pozor, jde o podíl z obsažené mouky, nikoli o osmdesát procent z hmotnosti výrobku, kterou z velké část tvoří také například voda.

citace:
Jak poznat skutečně celozrnné pečivo:

obsah min. 80 % celozrnné mouky
uvnitř viditelné kousky slupek a pšeničných klíčků
reálná cena (celozrnná mouka je dražší)
názvy tmavé, vícezrnné či cereální ap. neoznačují celozrnné pečivo

citace:
V pultech řetězců, jako je Billa, Tesco či Albert, v nichž jsme se dívali po celozrnném pečivu, se ho mezi volně prodejným pečivem moc nevyskytovalo, když už, bylo tu možné narazit spíše na kousky vícezrnné.
coolluk

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo si můžem péct svůj vlastní chleba a budem vědět co tam je :)) kolikrát není na klasickej čerstvej chleba
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 2:34 pm    Předmět: Re: Objemový jídelák Odpovědět s citátem

[quote="Bomberguy"
Potom jsem zvýšil sacharidy na 10g/ den bílkoviny na 2-2,5g/ den přidal tuky a začlo se něco dít (pořádný trénink jsem měl i dřív). Jednou k tomu dospěješ taky, nebo se na fitko vykašleš. Přeji Ti aby to byla ta první možn
Já bych dal těch sacharidů rovnou 15 g
e-pod

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to taky dřív nehrotil s tou stravou (79kg/190cm/17let), ale teď jsem se rozhodl, že to přes zimu zkusím.. Zkus třeba cottage s tvarohem a zajídat to tvarůžkama

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objemový jídelák Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: